Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

evet canım oldukça yoğunum nihayet vakit buldum..

öğle menüm :
Karatay kahvaltısı
1 adet erik

Akşam:
semizotu yemeği ve yoğurt olacak

yemekten önce de 1 saat yürüyüş Olacak inş.

akşam yemeğimde semizotuna ek olarak 2 küçük kırmızı biber dolması yedim.. tabi öncesinde bir saat kadar tempolu yürüdüm..

Gayet iyi akşam yemeğin. Benim biraz karışık oldu. Yazmayayim daha iyi. Iyi geceler..

Günaydın

kızlar dün dediğim gibi yüzdüm baya ama yürüşe gidemedim
yürüşü de bugun kaldım yerden devam

kızlar ben hala yoğunum ve giremedim hiç

sabah
karatay kahvaltısı

öğle:
patlıcan musakka
cacık
1 kase tel şehriye çorba bu cıss ama çok acıkmıştım, normalde hiç acıkmazdım ama ya yoğunluktan yada suyumu içemedim o yüzden

kızlar bugün yoğundum yarın da yoğun olacağım

akşam menüm:
3 dolma
1 kase yoğurt
3-5 kaşık semizotu yemeği

birazdan yürüyüş yapıcam inşallah sizler napıyorsunuz?

kızlar yemekten sonra yarın için bulgurlu mercimek yemeği yapmıştım, oğlumda çok sever ona koyunca benimde çok canım çekti ve onla birlikte bir tabak ta mercimek yedim bununla da kalmadı sayısını bilmiyorum ama kiraz yedim maalesef üzgünüm

günaydın

Mahzencin takma kafana canım bizm amaacımız kendimizi yormadan kasmadan kilo vermek yavaş yavaş gitsin için takılma eminim ki seneye bu zamanlar istedeğimiz kiloya ulaşacağız

haklısınız dostlarım en azından tatlı yemedim telafi ederim

sabah kahvaltım her zamanki gibi karatay kahvaltısı yine yoğunum akşama görüşürüz..

SELAM KIZLAR

Sarayca yine yoksun ortalıkta
mahzen yoğun

kızlar bende bugun saat 17,00 sonra 2 günlük tatile gitcem bilginiz olsun

öğle menü
1 porsiyon köfte

sarayca ortalıkta yok, eskisi gibi takılamıyor buralarda, jillianı da bıraktı belkim o da yoğundur.. ya da şu bize bahsettği sürprizle alakalıdır..
yasimutsuz öyle hissediyorum ki saraycayı kaybediyoruz

öğle menüm:
tavuk döner
ayran
1 kaşık saray çorbası (sevmedim ayrıca da tuzluydu)

akşam:
1 tabak mercimek yemeği
1 kase keten tohumlu yoğurt

Slm kızlar, buralardayım, birakmam sizleri. Yasimutsuz sana iyi tatiller dilerim. Mahzencim ptesi gayet iyi bir sonuç alacağına inaniyorum menulerin cok iyi canim...

inşallah canım ama maalesef yine regl dönemindeyim ve ödemden korkuyorum.. Bu gün sınavım vardı kızlar sabahtan ve öğleden sonra 2 oturum şeklinde.. nasıl geçti derseniz hiç iyi değildi hem zordu, hem ben çalışmamıştım, ikisi bir arada olunca düşününün artık..

Sabah(saat 09.00 gibi):
karatay kahvaltısı

öğle(saat 13.30)
2 dolma
1 tabak mercimek
1 kase yoğurt
neskafe 2 si bir arada
sınavda yoğurt uyutmasın diye içtim

akşama allah kerim şuan aç değilim ama zaman ne gösterir bilemiyorum :)
Bu arada temizlik yapmam gerek ve hiç yapasım yok

sınavında başarılar dilerim canım, bugün kpss vardı, ona mı girdin acaba?

teşekkür ederim canım KPSS ye girdim ama kötüydü, sonuç ne gelir bilmiyorum ama kaybedeceğim bişey yok o yüzden hiç çalışmamaıştım, seneye inş. çalışacağım ve güzel bir puan alacağım.. senden naber hiç menü paylaşmıyosun artık, sanırım kaçamak yapıyosun?

Bu hafta izin verdim kendime. Ama haftaya daha dikkatli beslenmeyi düşünüyorum. Canım insallah seneye kalmaz, bu sene kazanirsin sınavı.

ben de bu aralar çok cozuttum maalesef başlarda ne kadar iyiydim oysa, ben de bugünkü menümü yazmıycam kötü örnek olmasın diye, silkinip kendime gelmem gerek artıkın sen de yazmıştın ya günlüğüne o durumlar şimdi bende :) mahzen silkinip kendine gel artık...
yarın tartı günü ve herkese eksiltili bir sabah diliyorum, benim için biraz zor olsa da..

herkese iyi geceler..

Son düzenleme:
ilk kilo bildirimi benden olsun
başlangıç:82
geçen hafta:79.3
bu hafta:79.3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…