sarayca tartımı değiştirmedim canım, sanırım senden öğrendim alcam deyom almayyoomartık güneş yüzünü iyice gösterdi, hakikaten sıcak, valla ege ve akdenizi düşünemiyorum , allah sizlere kolaylık versin,
mahzencim menün güzelmiş, canım merak ettim tartını değiştirdin mi..? bu gün kilon kaç çıktı, kız söyle meraklandırma bizi :))
yasimutsuz, canım senden naber, bak ne güzel verimeye başladın kilolarını, bol bol yüzmek işe yaradı sanırım, sen haftada 100 gr.a razıyken 1200 gr gitti... aman maaşallah diyeyimde nazar olmasın :)
kız ben gibi cimri olma, al bir tartınısağlıklı bir şekilde kilo verip aldığını ölçersin, benim tartım 2-3 kg lık malzemeleri bile gramı gramına tam ölçüyor :)
akşam fazladan 3-4 tane hurma yedim...
Günaydın
kızlar akşam yemek yemedim ammma 1 avuç kadar kiraz ve yarım şeftalı yedim offfffffffffffff
ha aklıma gelmişken
mahzen o yağ ölçen baskul var ya sakın alma hiç iyi değil ben aldım hemen bozuldu 2 ay bile kullanamadım
sonra koçtaş aldım iyi çıktı onu kullanıyorumm
bu hafta ben hiç yürüş yapamadım çünkü hastane işleri var oraya gidip geliyorum o yüzden yürüş yokk
kahvaltı
klasık karatay kahvaltısı
hayrola canım hastane işleri? önemli bişey yoktur inşallah.. Tartı aynı markamıydı?
geçmiş olsun canım, şimdi çıkmıştır ameliyattan, umarım iyidir. tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah..amcam bgun by pas olacak oraya gidip geliyorum
yok farklı marka aldım
koçtaş hiç bilmedim bir marka aldım maşallah iyi çıktı ama arzumun da güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?