Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

günaydın

sarayca teş.değiştirdim

24-06-2013

kahvaltı
Karatay Kahvaltı

öğle
2 Lahmancun
1 bardak ayran ,

ara
1 avuç badem fındık

akşam
Canım birşey yemek istemedi

akşam saat 21,00 İki bardak ayran ve iki salatalık

sabah menüm:
karatay kahvaltısı
4-5 kiraz

bu arada dün akşam 1 saat yürüyüş ve 10 dakika karın (Slim&sixpack) yaptım.

Son düzenleme:
günaydın kızlar, bu gün sabah 8.20 de uyandık eşimle, hemen hazırlandık çıktık, gözlerimi açamıyorum, benim hala uykum var,

kahvaltım
660 ml su
yaklaşık 3-4 kk kadar kaşar
1 salatalık,
330 ml su

öğleyin menüde bana (karataya) hitap eden bişey yoktu.. dışardan süt ve kuruyemiş aldım onları yiycem,biraz yürüyüş yaptım da caddede ve hava çook sıcak kızlar, yasimutsuz antalyayı düşünemiyorum..

artık güneş yüzünü iyice gösterdi, hakikaten sıcak, valla ege ve akdenizi düşünemiyorum , allah sizlere kolaylık versin,

mahzencim menün güzelmiş, canım merak ettim tartını değiştirdin mi..? bu gün kilon kaç çıktı, kız söyle meraklandırma bizi :))

yasimutsuz, canım senden naber, bak ne güzel verimeye başladın kilolarını, bol bol yüzmek işe yaradı sanırım, sen haftada 100 gr.a razıyken 1200 gr gitti... aman maaşallah diyeyimde nazar olmasın :)

selam kızlar

bugun saat 12,00 çıktım işten bilgisayarda bakımlar vardı bende zaten işim vardı bahane ile çıktım işlerimi hallettim

yemekte tabi saatler karıştı

sabah
karatay kahvaltı

İkindi
barbunya
yoğurt
1 yk mantı (oğlanın tabağından aldım inş artı olarak dönmez)

akşam yemek yemicem çünkü öğlen çok geç yedim

kızlar burası berbat bir sıcak oturduğum yerde her yerimden ter fışkırıyor bu yaz çok kötü olacak çok allah hepimize kolaylık versin bakalım diyemmmmmm

sarayca tartımı değiştirmedim canım, sanırım senden öğrendim alcam deyom almayyoom erteledim biraz baktım tartı eşimle beni farklı tartmaya başladı, dursun biraz daha dedim.. demek ki kilomuz aynıymış fark açılmaya başlayınca kendine geldi.. neyse tartı beni 500 gr daha az gösterdi bu sabah çok sevindirik oldum gerçi sevinmeye de gelmiyor pek bi bakıyosun artı 800 oluyor ama dün yürüyüş ve karın yaptım sanırım onun da katkısı oldu..
slm yasimutsuz, kaçamaklar iyi oluyor bazen, biz de işler öyle yoğun ki bu aralar, keşke bende kaçabilsem

Son düzenleme:
bence de yemezsen iyi olur, akşam acıkırsan süt yada ayran içersin canım tok tutuyor baya.. sabah kaçamaksız bir akşam geçirdiğini yazmanı bekliyorum canım..

kız ben gibi cimri olma, al bir tartını sağlıklı bir şekilde kilo verip aldığını ölçersin, benim tartım 2-3 kg lık malzemeleri bile gramı gramına tam ölçüyor :)

akşam fazladan 3-4 tane hurma yedim...

cimrilikten değil de kafamda soru işaretleri vardı, ne bileyim satıcı da hakim değildi, çocuğa sordum nasıl ölçüyor bir deneyim dedim o da bilmiyordu, kem küm etti, içeriye sormaya girdi, sonra kılavuzundan falan bakıp anlatmaya çalıştı falan aklıma yatmadı anlıycağın, basküle hakim biri olsaydı karşımda beni ikna edebilseydi hemen alcaktım ama olmadı duradursun bakalım biraz daha.. dediğin gibi gramajı belli şeyleri tartarak sağlama yapayım bir de..

1 tabak semizotu yemeği
3 kaşık haşlanmış dövme
1.5 kase keten tohumlu yoğurt

az önce yürüyüşten geldim soda ve su içiyorum..

sabah menüm herzamanki gibi karatay kahvaltısı

bugün yine birazdan denetimlere gidiyoruz akşama anca görüşüşürüz öpüldünüz..
yasimıtsuz akşam bişey yedin mi
sarayca level 3 e başladın mı... mrk ettim hadi yazın bana..

Günaydın

kızlar akşam yemek yemedim ammma 1 avuç kadar kiraz ve yarım şeftalı yedim offfffffffffffff

ha aklıma gelmişken
mahzen o yağ ölçen baskul var ya sakın alma hiç iyi değil ben aldım hemen bozuldu 2 ay bile kullanamadım

sonra koçtaş aldım iyi çıktı onu kullanıyorumm

bu hafta ben hiç yürüş yapamadım çünkü hastane işleri var oraya gidip geliyorum o yüzden yürüş yokk

kahvaltı

klasık karatay kahvaltısı

hayrola canım hastane işleri? önemli bişey yoktur inşallah.. tartı aynı markamıydı?

Mahzen dışarda

sarayca nerde??????????????????????

öğlen yemek yemedim canım istemedi

2 avuç kadar badem fındık
5-6 adet kıraz
2 erik
yedimmmmmmmmmmmmmmmmm

menüm:

Sabah (08.00)
karatay kahvaltısı

2 si bir arada (cıss biliyorum ama alternatifim yoktu)

öğle (14.00):
Karışık ızgara
1 ayran
peynirli salata

sade türk kahvesi

1 litre kadar su
2 fincan yeşil çay

akşama yemek yemeyi düşünmüyorum, acıkırsam süt yada ayran içerim..
sarayca yok sanırım, hayırdır inşallah??

amcam bgun by pas olacak oraya gidip geliyorum

yok farklı marka aldım

koçtaş hiç bilmedim bir marka aldım maşallah iyi çıktı ama arzumun da güzelll
geçmiş olsun canım, şimdi çıkmıştır ameliyattan, umarım iyidir. tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah..
tartının markasını ve fiyatını söylersen araştırırım canım... gerçi şimdilik tartımdan memnunum ama :)

hey sarayca gel artık yaaa, gelemeyeceğin zamanlar da haber versen seviniriz, en azından merakta kalmayız...

Son düzenleme:
benimde diyet günlüküm var sizide takip ediyorum ama :) jilianın 1. sini indirdim bugün başlıycam bu ismi ilk defa duydum yaralı oluyomu hakkaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…