Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

günaydın hanımlar, ay canlarım benim, merak edilmek çok hoşuma gitti, sizleri seviyorum...

yasimutsuz, canım amcana çok geçmiş olsun..

mahzen, canım 2 si 1 arada bu aralar bana en masum içecek gibi geliyor..

dün burda denetim vardı, eve geç gitmek zorunda kaldım, aslında süt iznimin bu şekilde bölünmesinden nefret ediyorum, neyseki ayda yılda bir oluyor, bende idare edeyim artık

dün diyet günüm hiç iyi değildi, ne yediğimi yazmıyorum... jillianı sorarsanız çok üzgünümmmm

benimde diyet günlüküm var sizide takip ediyorum ama :) jilianın 1. sini indirdim bugün başlıycam bu ismi ilk defa duydum yaralı oluyomu hakkaten?
günaydın barbella jillian çok etkili gerçekten.. hemen başla ama zorlamadan yoksa ertesi gün kalkamazsın mazallah..

bu arada sarayca gelemeyceğin günler lütfen haberdar et, merak ediyoruz, akşam 12,30 da bile burdaydım belki sarayca uğramıştır diye ama nafile
neyse canım sen iyi ol da önemli değil gerisi..
dentimler gıcık oluyor değil mi? biz de bazen tekrar gelmemek adına öğle arası falan yaptığımız oluyor denetimleri ilçe ve beldeler de.. ama sonra helallik istiyorum :)

canım maşallah maşallah çok iyi, ptesiye kadar 76 ları görürsün inş... dün akşam mantı, çekirdek, kraker bol yediğimden yazmak istemedim

canım maşallah maşallah çok iyi, ptesiye kadar 76 ları görürsün inş... dün akşam mantı, çekirdek, kraker bol yediğimden yazmak istemedim
inşallah canım ama sanmıyorum çünkü il dışına çıkacağım bugün, halamın kızının düğünü var oraya gidecem , diyetim bozulur diye pek gitmek istememiştim ama sonra gitmeye karar verdim.. bakalım nasıl geçecek hafta sonum..
bu arada bugün de toplantım var ve ne zman biter bilmiyorum akşama da gelemeyebilirim...hafta sonu da gelmeye çalışırım am bu kadar sık olmaz..
kendinizi iyi bakın dostlarım..

ben diyetini bozmayacağını düşünüyorum, pazartesi 76.8 i düşün ve karatay'ın önerileri dışında bir şey yememeye özen göster canım :) düğünde bol bol göbek at, hem kurtlarını dökersin, hem kilo verirsin (bir taşta iki kuş misali :)

Sarayca teşekkürler canım birdaha bizi merakta bırakma gir çıkıver hemen iyiyim de yeter .))

mahzen hedefine yavaş yavaş uluşıyorsun bacım

yasimutsuz, canım teşekkür ederim, zaten buraya yazmadığımda kendimi unutup hep yiyorum..benim evim k.deniz sahilde, dün çayı, çekirdeği aldık indik sahile, aslında hiç yemeyecektim ama 3-4 avuç kabak çekirdeği, peynirli kraker.. temiz ve serin havada iyi gitti ... çok üzgünüm..:26: hedefime ulaşamayacak mıyım yoksa :18:, 20 temmuzda 60 kg olmak istiyordum, ama maalesef bu gidişle olmayacak galiba...

sen hiç merak etme tatlım sen 55 kg bile olursun öyle arada olur zaten sen hemen telafısını yapıyorsun varsın geç gitsin kilolar ama hiç geri gelmesin

slm yasimutsuz, bugünde mahzen yok :) hergün bir fire veriyoruz...

öğlen menün güzel, sende ekmek yemeyince acıkmadığını farkediyor musun? bence karatay diyetinin en güzel tarafı, acıkmadan zayıflamak...:)

bu gün bir değişiklik yaptım, eve gittim kızımı aldım, iş yerime getirdim, beraber yemek yedik, arkadaşlar kızımı seviyor benimki şimarıyor , oy çok mutluydu maşallah yavrucuğuma...

sabah:
kaşar
domates
salatalık
zeytin

öğlen:
1 büyük biber dolması
1 kase çorba
salata

evet artık alıştım kartaya yakında 2 öğüne indireceğim öğünlerim
inş bu beslenme şekli yaşam biçimi haline getirim

sarayca benım yerimede öp prensesi muck muckkkkk

bende 2 ana 1 ara öğünüm olsun, öğlen kuruyemiş vs. geçiştireyim dedim ama olmadı, ö.sonra saldırdım yiyeceklere, bundan sonra öğlende yiyeceğim...3 ana , nadir olarak 1 ara düşünüyorum tekrardan :))

memnuniyetle öperim prensesimi canım, benim yerime sende oğluşunu öp..

Günaydın

hafta sonu yine buraları sesizleşti

kahvaltı

karatay kahvaltı

akşam kuruyemiş almaya çıkmıştım herşeyi aldım kuruyemişi unutmuşum neyse yarın alırım artıkkkkk

günaydın canım, iyiki çalışıyoruz, yoksa buraya hiç birimiz uğramıycaz :))) hafta sonu ise pek sessiz geçecek anlaşılan :)

sabah kahvaltım
peynir
domates
salatalık

hakılısın canım düğünü fırsata çevirmeye bakayım., aslında düğün adanada olacak burda kına kına gecesi ama kız tarafının düğünü niyetine.. oynamaya çalışıcam artık bu kiloyla başarabilirsem

Sarayca teşekkürler canım birdaha bizi merakta bırakma gir çıkıver hemen iyiyim de yeter .))

mahzen hedefine yavaş yavaş uluşıyorsun bacım
teşekkür ederim canım sizlerin de sayesinde oluyor bu :)

canım çekirdek bizde serbest zaten ama tuzsuz ve kavrulmamış, tek kaçamağın kraker ama onda da en azından şeker yok :)
sen 20 temmuza kadaR vereceğin 3 kiloya takılma, bu zaman kadar verdiğin 20 kiloyu düşün, nerden nereye..o yüzden 20 temmuza kadar 3 kilo veremesen bile sen bizim idolümüzsün.. :)

iyi etmişsin canım, cocuklar iş yerini, iş yeri de çocukları çok seviyorlar orda iştahları falan süper oluyor. benim oğlum can atardı her zaman iş yerime gelmeye, evden yemek yiyip çıkmış bile olsa yanıma gelince canı bişeyler yemek isterdi ve hala öyle.. gelir ve anne bana tost ısmarlar mısın der :)

sabah (08.00):
karatay kahvaltısı

öğle(13.00):
2 lahmacun (77 leri görmenin ödülü)
ayran

akşam yemiycektim çünkü lahmacun çok doyurmuştu.saat 18 de yola çıktık yanıma süt almıştım acıkırsam içerim diye ama kesmedi mola da fındık aldım ve saat 19.45 gibi bir yada 2 avuç yedim..

sabah menüm ise karatay kahvaltısına ek olarak bir parça ekmek
aydan sonra ilk kez ekmek yedim ama anneciğimin yaptığı doğal ekmek, yemesem ayıp olurdu, özlemişim :)

ayrıca sabah 1 saat yürüyüş yaptım, yürüyüşten sonra ev halkına ve çocuklara fırından ekmek, simit poğaça vs. aldım.. ama hepsini bir kenara iterek sadece annemin yaptığı sac ekmeğinden yemem son derece masum geldi bana :)

Son düzenleme:
mahzencim gez gez bol bol eğlen tatlım

Biz artık bu yeme işlemini çözdük bir parça ekmekten bişey olmaz

şimdi benı bir topa tutun kızlar

Burda iş arkadaşları hemen hergün karpuz peynir yiyorlar dayanamadım karpuz çok güzel görünüyordu

öğle menü

3-4 dilim karpuz (dilimler oldukca ince yavaş yavaş yedim ki gözüm doysun)
5 tane zeytin
az peynir

hoşgeldin mahzencim, annelerin yaptığı ekmek yenilmez mi? bende yerdim yani :) canım tatilinde kilonu koru yeter, çok kasma kendini, bol bol tadını çıkar tatilinin, yeni evlenecek gelinimize mutluluklar diliyorum şimdiden :) oğluşunu ve seni öpüyorum, annenlere selam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…