günaydın barbella jillian çok etkili gerçekten.. hemen başla ama zorlamadan yoksa ertesi gün kalkamazsın mazallah..benimde diyet günlüküm var sizide takip ediyorum ama :) jilianın 1. sini indirdim bugün başlıycam bu ismi ilk defa duydum yaralı oluyomu hakkaten?
inşallah canım ama sanmıyorum çünkü il dışına çıkacağım bugün, halamın kızının düğünü var oraya gidecem , diyetim bozulur diye pek gitmek istememiştim ama sonra gitmeye karar verdim.. bakalım nasıl geçecek hafta sonum..canım maşallah maşallah çok iyi, ptesiye kadar 76 ları görürsün inş... dün akşam mantı, çekirdek, kraker bol yediğimden yazmak istemedim
yasimutsuz, canım teşekkür ederim, zaten buraya yazmadığımda kendimi unutup hep yiyorum..benim evim k.deniz sahilde, dün çayı, çekirdeği aldık indik sahile, aslında hiç yemeyecektim ama 3-4 avuç kabak çekirdeği, peynirli kraker..Temiz ve serin havada iyi gitti ... çok üzgünüm..:26: Hedefime ulaşamayacak mıyım yoksa :18:, 20 temmuzda 60 kg olmak istiyordum, ama maalesef bu gidişle olmayacak galiba...
slm yasimutsuz, bugünde mahzen yok :) hergün bir fire veriyoruz...
öğlen menün güzel, sende ekmek yemeyince acıkmadığını farkediyor musun? Bence karatay diyetinin en güzel tarafı, acıkmadan zayıflamak...:)
bu gün bir değişiklik yaptım, eve gittim kızımı aldım, iş yerime getirdim, beraber yemek yedik, arkadaşlar kızımı seviyor benimki şimarıyor , oy çok mutluydu maşallah yavrucuğuma...
sabah:
kaşar
domates
salatalık
zeytin
öğlen:
1 büyük biber dolması
1 kase çorba
salata
hakılısın canım düğünü fırsata çevirmeye bakayım., aslında düğün adanada olacak burda kına kına gecesi ama kız tarafının düğünü niyetine.. oynamaya çalışıcam artık bu kiloyla başarabilirsemben diyetini bozmayacağını düşünüyorum, pazartesi 76.8 i düşün ve karatay'ın önerileri dışında bir şey yememeye özen göster canım :) düğünde bol bol göbek at, hem kurtlarını dökersin, hem kilo verirsin (bir taşta iki kuş misali :)
teşekkür ederim canım sizlerin de sayesinde oluyor bu :)Sarayca teşekkürler canım birdaha bizi merakta bırakma gir çıkıver hemen iyiyim de yeter .))
mahzen hedefine yavaş yavaş uluşıyorsun bacım
canım çekirdek bizde serbest zaten ama tuzsuz ve kavrulmamış, tek kaçamağın kraker ama onda da en azından şeker yok :)yasimutsuz, canım teşekkür ederim, zaten buraya yazmadığımda kendimi unutup hep yiyorum..benim evim k.deniz sahilde, dün çayı, çekirdeği aldık indik sahile, aslında hiç yemeyecektim ama 3-4 avuç kabak çekirdeği, peynirli kraker..temiz ve serin havada iyi gitti ... çok üzgünüm..:26: hedefime ulaşamayacak mıyım yoksa :18:, 20 temmuzda 60 kg olmak istiyordum, ama maalesef bu gidişle olmayacak galiba...
iyi etmişsin canım, cocuklar iş yerini, iş yeri de çocukları çok seviyorlar orda iştahları falan süper oluyor. benim oğlum can atardı her zaman iş yerime gelmeye, evden yemek yiyip çıkmış bile olsa yanıma gelince canı bişeyler yemek isterdi ve hala öyle.. gelir ve anne bana tost ısmarlar mısın der :)slm yasimutsuz, bugünde mahzen yok :) hergün bir fire veriyoruz...
öğlen menün güzel, sende ekmek yemeyince acıkmadığını farkediyor musun? bence karatay diyetinin en güzel tarafı, acıkmadan zayıflamak...:)
bu gün bir değişiklik yaptım, eve gittim kızımı aldım, iş yerime getirdim, beraber yemek yedik, arkadaşlar kızımı seviyor benimki şimarıyor , oy çok mutluydu maşallah yavrucuğuma...
sabah:
kaşar
domates
salatalık
zeytin
öğlen:
1 büyük biber dolması
1 kase çorba
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?