Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

dün iftar menüm:
küçük bir kase dövmeli yoğurt çorbası
4-5 sarma
1 parça tereyağlı kıymalı pide
1 kase yoğurt
2 hurma
bol su

sahur menüm:

2 terayğlı yumurta
1 parça yufka
peynir, zeytin
domates, maydonoz
2 bardak su içebildim..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kizlar. Darısı başınıza inşallah

Kızlar ben biraz abarttim yemeyi. Bol bol pide pilav sarma tatli yemeye basladim. Acayip kilo aliyorum... :18:

Teşekkür ederim kizlar. Darısı başınıza inşallah

Kızlar ben biraz abarttim yemeyi. Bol bol pide pilav sarma tatli yemeye basladim. Acayip kilo aliyorum... :18:
canım buralara uğramadığından belli zaten, bebiş olunca diyet modundan çıkıverdin haklı olarak, ama yine de dikkat etmende fayda var o kadar kilo vermişken hepsini alıvermek de zor gelecek sana, sorun değil sen yine verirsin de ama kilo almazsan da rahat edersin gebeliğinde.. ben inanıyorum ki fit bir hamiş olacaksın, resimlerini de buraya ekleyeceksin, sadece yuvarlacık bir göbüş olacak... hadi bakalım menülerini yazarak başlayabilirsin... öpüyorum

Öncelikle hayırlı olsun sarayca bende aranıza katılmak istiyorum tabii kabul ederseniz..İnş. şu kiloları veririz
tabiki kabul ederiz paintedbird, aramıza hoşgeldin..

teşekkür ederim kizlar. Darısı başınıza inşallah

canım tekrar hayırlı olsn

zaten buraya uğramadığından belli ama sen bunun da üstesinde gelirsin tatlım

Günaydın

11-07-2013 iftar menü

1 kase tarhana çorba
1 tabak yoğurtlu patlıcan
semiz salatası
ve ve

3 tane tulumba tatlısı
2,5 lt yakın su

sahur bol bol su

yasimutsuz sahurun yok o yüzden yediğin o tulumba tatlılarının da önemi yok bence :)

dün iftar:
küçük bir kasenin yarısı kadar dövmeli yoğurt çorbası (nihayet bitti)
1-2 çatal kabak yemeği
1 kase yoğurt
bir parça pide

dün yatsıdan sonra hep beraber dışarı çıktık ben yürüyüş yaptım, eşimle oğlum da parkta vakit geçirdi, 11 den sonraydı ve park o kadar doluydu ki, herkes dışarılarda, sahura kadar güzel vakit geçirdik ama sahurdan sonraki azıcık uyku da yetmedi yaaa..

bugün sahur:
karatay kahvaltısı
bol tereyğlı bir parça pide

Son düzenleme:
Mahzen geçen yıl bizde senin gibi yapıyorduk eşim oğlan parkta oturuyorlar ama bu yıl parklar bu gezi olayları yüzünden ne ışıklandırma ne bank var o yüzden gidemiyorlar

bende 3-4 arkadaş hergün 21,00 buluşup 45 dak yürüyoruz

ama ben bugun yine yayla gidiyorum inşallah kazasız atlarır pazartei tartı yüzüme güler

Yaylada anneannem yedirmeyi çok sever ye ye ye ye sürekli başımın etini yer bende onu kırmamak için bir lokma alırım bu kadardan ne olacak der dur bakalım sahuru nasıl yapıcam yiyemiyorumda anneannemm de anlamıyor çekişmeli bir hafta sonu olacak

Hoşbuldum:)Birbirimize destek olup şu kiloları veririz inş.

Hoşbuldum:)Şimdi 77 kiloyum 60 a düşmek istiyorum inş.

kilolarımız ve hedeflerimiz çok yakın paintedbird.. inşallah en kısa süre hedefimize ulaşırız ama biz çok acele etmiyoruz.. az olsun sağlam olsun ve sonsuza dek kurtulalım istiyoruz.. Karatay diyeti yapıyoruz aklında bir diyet var mı bilmiyorum ama karatayı tavsiye ederim.. ben ilk ay 4 kilo kadar verdim, şimdi bir ileri bir geri ama ramazanda umutluyum bir 4 kilo daha vermek istiyorum bakalım..

inş. veririz canım:)

iftar menüm:
küçük bir kase tarhana çorbası
4-5 kaşık taze fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran
bolca su

sahur menüm:
karatay kahvaltısı
bol tereyağlı az yufka

günaydın kızlar, nasılsınız? ben gene eski hatamı yapacaktım az kalsın, kilo alıyorum diye tartılmıyordum, en son 2-3 gün önce tok karnına 67 küsür çıkmıştım ve bir daha korktum tartılmaya, ama sabah kalktım tartıldım 65.1 kg kızlar belki kilo almış gözüküyorum ama 67 den sonra bu kilo çok iyi geldi..bundan sonra ekmek tatlı vs. yok. ekmeği sadece kahvaltıda 2 dilim kadar yiyeceğim ama tatlı niyetine bol bol meyve tüketeceğim :) yani dikkatli olacağım inşallah... sizden ne haber kızlar hadi yazın kilolarınızı...:)

sarayca canım hoşgeldin sefalar getirdin, seni tekrar aramızda görmek gerçekten çok güzel..

Başlangıç:82
geçen hafta:79,3
bu hafta:78.7
fark:-600
spor:5 gün 1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Günaydın

sarayca hoşgeldin canım

geçen hafta 66kg
bu hafta 65,70 kg
fark -300 gr
spor: Hergün 45 dk yürüş

ben artık gram gram gidiyorum buna da şükür

bi bakiym dedim bizim kızın topiği nasılmış diye maşallah burada da ekibi kurmuşsun güzel güzel kilolar veriliyor arasıra uğrarım artık herkese iyi kilo vermeler çabanıza sağlık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…