canım buralara uğramadığından belli zaten, bebiş olunca diyet modundan çıkıverdin haklı olarak, ama yine de dikkat etmende fayda var o kadar kilo vermişken hepsini alıvermek de zor gelecek sana, sorun değil sen yine verirsin de ama kilo almazsan da rahat edersin gebeliğinde.. ben inanıyorum ki fit bir hamiş olacaksın, resimlerini de buraya ekleyeceksin, sadece yuvarlacık bir göbüş olacak... hadi bakalım menülerini yazarak başlayabilirsin... öpüyorumTeşekkür ederim kizlar. Darısı başınıza inşallah
Kızlar ben biraz abarttim yemeyi. Bol bol pide pilav sarma tatli yemeye basladim. Acayip kilo aliyorum... :18:
tabiki kabul ederiz paintedbird, aramıza hoşgeldin..Öncelikle hayırlı olsun sarayca bende aranıza katılmak istiyorum tabii kabul ederseniz..İnş. şu kiloları veririz
teşekkür ederim kizlar. Darısı başınıza inşallah
Kızlar ben biraz abarttim yemeyi. Bol bol pide pilav sarma tatli yemeye basladim. Acayip kilo aliyorum... :18:
canım buralara uğramadığından belli zaten, bebiş olunca diyet modundan çıkıverdin haklı olarak, ama yine de dikkat etmende fayda var o kadar kilo vermişken hepsini alıvermek de zor gelecek sana, sorun değil sen yine verirsin de ama kilo almazsan da rahat edersin gebeliğinde.. ben inanıyorum ki fit bir hamiş olacaksın, resimlerini de buraya ekleyeceksin, sadece yuvarlacık bir göbüş olacak... hadi bakalım menülerini yazarak başlayabilirsin... öpüyorum
tabiki kabul ederiz paintedbird, aramıza hoşgeldin..
hoşbuldum:)birbirimize destek olup şu kiloları veririz inş.
canım hoşgeldin aramıza
bizim topiğimiz yavaş yavaş kilo veriyor bazı dönemler bir ileri bir geri gidiyoruz ama hiç pes etmiyoruz
sen kaç kilo vermek istiyorsun
Hoşbuldum:)Şimdi 77 kiloyum 60 a düşmek istiyorum inş.
kilolarımız ve hedeflerimiz çok yakın paintedbird.. inşallah en kısa süre hedefimize ulaşırız ama biz çok acele etmiyoruz.. az olsun sağlam olsun ve sonsuza dek kurtulalım istiyoruz.. Karatay diyeti yapıyoruz aklında bir diyet var mı bilmiyorum ama karatayı tavsiye ederim.. ben ilk ay 4 kilo kadar verdim, şimdi bir ileri bir geri ama ramazanda umutluyum bir 4 kilo daha vermek istiyorum bakalım..
ben artık gram gram gidiyorum buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?