bi bakiym dedim bizim kızın topiği nasılmış diye maşallah burada da ekibi kurmuşsun güzel güzel kilolar veriliyor arasıra uğrarım artık herkese iyi kilo vermeler çabanıza sağlık
canım yapıyoruz ptesi günleri, katılmak istersen seni de eklerim geçen hafta yapmamıştım zaten 2 kişiydik diye..mahzen burada da liste yapıyor musunuz
günaydın
kızlar nasılsınız bakalım
ben sürekli uykulu bir şekilde geziyorum ama nedeni nedir bilmiyorum akşam bile zor yürüdüm
evet sarayca -300gr beni için iyi bir rakam
Ay yaw bir türlü yazamadım
sarayca kıyamam ben o prensese allah yardımıcısı olsun tabiki seninde
mahzen bende regl olmam lazım bütün sıkıntıları var ama gelen giden yok 2 gündür çok kötü idim bugun biraz daha iyiyim bugun niyetli değilim eğer regl olmasam yarın devam oruça inş.
Mahzen valla ben hiç diyet modunda değilim valla ha öle çokta ymiyorum
birde mahzen bayram sonu senle beraber 1 hafta protein diyeti yapalım arkadaşım vucdumuzu bir şaşırtalım varmısın
slm kızlar, neler oluyor kuzum size, toparlanın lütfen, salmayın benim gibi... kızlar birden bire kilo alınır mı ya, annem bile ''çok kilo aldın diyor'' yani görüntüm acayip kilolu olmaya başladı, hep, ekmekten oldu galiba(
valla ben çok yiyorum diyebilirim tartıda da artıdayım
bayramdan sonra olabilir canım, nasıl oluyor sadece protein mi yiycez? bir de kaç gün sürecek?
maşallah ne güzel kilo vermişsin inşallah bende 60 ları görebilirim.
bebeğini de sağsalim kucağına alırsın inşallah
ya sarayca sen gittin, biz de bittik sanki, sen de gel bak gebelikte karatay diyeti öneriliyor, çok sağlıklı bir bebiş doğur...
valla canım ben öyle çok yemiyorumda sıkıldım artık hafta 100 -200 gr vermekten sankı aynı yerimde sayıyor gibiyim
protein diyetini burda okumuştum
5 gün sırf protein tüketiliyor
kahvaltı
penir-yumurta
öğle ve akşam
tavuk ızgara ve ayran
veya
köfta ızgara ayran
veya
bol yoğurt
süt
açıktıkca yiyebiliyoruz zaten tavuk haşlaması çok tutuyor denemekte fayda var
ye ye ye nereye kadar
bayram sonu başlıyoruz mahzen
sarayca sende dikkat et tatlım verdiğin emekler boşa gitmesin yemenin içmenin gerçekten sonu yok nasıl olsa bütün besinlerin tadını biliyoruz
Selam kızlar
nerdesin yaw mahzen bıraktım mı tatlım pes etmek yok
sarayca sen nasılsın
burayı bir canlandıralım bakalımm ama nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?