merhaba canım, günlüğümü ziyaretin beni çok memnun etti, her zaman beklerim.. ben de seninkine uğrarım, her zaman desteğe hazırım .. kilomuz ve hedefimiz aynıymış ne güzel, peki yaşlarımız ve boyumuz da yakın mı acaba? boyum 1.58 ve 35 yaşındayım.. kolay gelsin hepimizeMerhaba Mahzen
birkaç gündür günlükleri okuyorum seninkinede sıkça uğradım ve ilgimi çekti
kilolarımız aynı hedefimizde
birbirimize destek olursak sevinirim :)
bende bi günlük açıp anlatmaya başlayacağım
beklerim...
öyle deme canım ya, yavaş da olsa iyi gidiyoruz bence.. ne kaldı ki senin hedefine, bir de beni düşünsene hedefime o kadar çok var ki.. ama umutsuzluğa gerek yok, vericez bu kilolarıMahzen selam
Ben burdayim pazartesi itibariyle
Kilom bugun 65.50
Ah bir 64 kg olsam ama bende bu galesizlikle zor sanirim
merhaba canım, günlüğümü ziyaretin beni çok memnun etti, her zaman beklerim.. ben de seninkine uğrarım, her zaman desteğe hazırım .. kilomuz ve hedefimiz aynıymış ne güzel, peki yaşlarımız ve boyumuz da yakın mı acaba? boyum 1.58 ve 35 yaşındayım.. kolay gelsin hepimize
öyle deme canım ya, yavaş da olsa iyi gidiyoruz bence.. ne kaldı ki senin hedefine, bir de beni düşünsene hedefime o kadar çok var ki.. ama umutsuzluğa gerek yok, vericez bu kiloları
iyi gidiyorsun canım bu ramazan sana yarayacak belliki
tartı günün var mı bu arada
teşekkür ederim edacım, tartı günüm ptesileri.. Ben Karatay topiğinde de yazıyorum orda tartı günü ptesi, aynı gün burda da bildirim yapıyorum.. sen tartı günü belirledin mi?
teşekkür ederim edaa.. inşallah hep birlikte başarıcaz..Sağlıklı kilo verebilmen harika canım tebrikler :) basarilarinin devamini diliyorum...
2ayda iyice alismissindir devamida rahatlikla gelir insallah. Bu arada iftarda o yemekle doyuyor musun :/
hadi hayırlısı regl öncesi değilsen kesin vermişsindir, menülerin güzeldi.. sen haftalık mı tartılıyosun? laf aramızda ben hergün tartılırım daTartı gunum salı . 2 gun kaldi sanki hic verememis gibiyim.
teşekkür ederim edaa.. inşallah hep birlikte başarıcaz..
iftarda doyuyorum canım, doymasam devamını alırdım çünkü bizde izin verilen yemeklerden doyana kadar yiyebiliyosun, ayran da şişirdi zaten gayet tok kalktım masadan..
hadi hayırlısı regl öncesi değilsen kesin vermişsindir, menülerin güzeldi.. sen haftalık mı tartılıyosun? laf aramızda ben hergün tartılırım da
regl öncesi isen de reglin bitince iyi bir rakam görürsün mrk etme canım..regl öncesindeyim malesef, sanırım geçen haftaki gibi hızlı gitmedi bu hafta.
bende hergün tartılıyorum ama fazla gösteriyo bizim tartıgüvenemiyorum nasılsa salı günü detaylıca tartılmış olacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?