Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

bugün yine yalnızız ama olsun.. yalnız deyince aklıma bir dize geldi..
"KARANLIK AYDINLIKTAN YALAN DOĞRUDAN KAÇAR

GÜNEŞ YALNIZ DA OLSA ETRAFA IŞIK SAÇAR

ÜZÜLME!DOĞRULARIN KADERİDİR YALNIZLIK!

"KARAGALAR SÜRÜ İLE KARTALLAR YALNIZ UÇAR!"

biraz alakasız oldu ama sevdiğim bir dizeydi paylaşmak istedim :)

dün sahurdan sonra daha rahat uyuduğum için bugün daha iyiyim..
sahur menüm karatay kahvaltısı ve bol su
karatay topiğinde arkadaşlarla yarışa girdik ve 2 haftada 2.5 kilo vermeyi hedefliyoruz, bakalım başarabilecek miyiz?

Merhaba Mahzen
birkaç gündür günlükleri okuyorum seninkinede sıkça uğradım ve ilgimi çekti
kilolarımız aynı hedefimizde
birbirimize destek olursak sevinirim :)
bende bi günlük açıp anlatmaya başlayacağım
beklerim...

Mahzen selam
Ben burdayim pazartesi itibariyle
Kilom bugun 65.50
Ah bir 64 kg olsam ama bende bu galesizlikle zor sanirim

merhaba canım, günlüğümü ziyaretin beni çok memnun etti, her zaman beklerim.. ben de seninkine uğrarım, her zaman desteğe hazırım .. kilomuz ve hedefimiz aynıymış ne güzel, peki yaşlarımız ve boyumuz da yakın mı acaba? boyum 1.58 ve 35 yaşındayım.. kolay gelsin hepimize
Mahzen selam
Ben burdayim pazartesi itibariyle
Kilom bugun 65.50
Ah bir 64 kg olsam ama bende bu galesizlikle zor sanirim
öyle deme canım ya, yavaş da olsa iyi gidiyoruz bence.. ne kaldı ki senin hedefine, bir de beni düşünsene hedefime o kadar çok var ki.. ama umutsuzluğa gerek yok, vericez bu kiloları

sahur:
karatay kahvaltısı
bol su

iftar:
küçük bir kase tarhana çorbası
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
2-3 diş sarımsak
yeşil acı sivri biber

boyumuz aynı :) ben 26 yaşındayım. beklerim canım...

sahura kadar uyumadım her zamanki gibi, 04.30'da yattım ve benim çook uykum varrrr

iyi gidiyorsun canım bu ramazan sana yarayacak belliki
tartı günün var mı bu arada

teşekkür ederim edacım, tartı günüm ptesileri.. Ben Karatay topiğinde de yazıyorum orda tartı günü ptesi, aynı gün burda da bildirim yapıyorum.. sen tartı günü belirledin mi?

1 tabak 2 yumurtalı kıymalı ıspanak
2-3 bardak ayran

eveeet
bugün itibariyle Karatayda 2. ayımı doldurmuş bulunmaktayım.

Başlangıç tarihim:27/05/2013
başlangıç kilom:82
Bugünkü kilom:76.8
iftar öncesi 76 yı ucundan da olsa görmek beni çook memnun etti.. Zira son 3 yıldır 77 ve üstüyüm.. tabi bunda iftardan önce yaptığım 3 mil leslie nin payı büyük olsa gerek..

sonuca gelecek 2 ayda 5 kilo, düşük gibi gelebilir biraz ama sonuçta hiç zorlanmadan, aç kalmadan.. bence oldukça iyi bir rakam kaldı ki daha yolun çook başındayım.. ayda ortalama 1 kilo bile versem eninde sonunda hedefime ulaşırım çizelgemi de değiştiriyorum hemen :)

Sağlıklı kilo verebilmen harika canım tebrikler :) basarilarinin devamini diliyorum...
2ayda iyice alismissindir devamida rahatlikla gelir insallah. Bu arada iftarda o yemekle doyuyor musun :/

Sağlıklı kilo verebilmen harika canım tebrikler :) basarilarinin devamini diliyorum...
2ayda iyice alismissindir devamida rahatlikla gelir insallah. Bu arada iftarda o yemekle doyuyor musun :/
teşekkür ederim edaa.. inşallah hep birlikte başarıcaz..
iftarda doyuyorum canım, doymasam devamını alırdım çünkü bizde izin verilen yemeklerden doyana kadar yiyebiliyosun, ayran da şişirdi zaten gayet tok kalktım masadan..

Tartı gunum salı . 2 gun kaldi sanki hic verememis gibiyim.
hadi hayırlısı regl öncesi değilsen kesin vermişsindir, menülerin güzeldi.. sen haftalık mı tartılıyosun? laf aramızda ben hergün tartılırım da

sahur menüm:
karatay kahvaltısı ( bu sefer kuru yemişimi de yedim)
2 bardak su anca içebildim ama iftardan sahura kadar 1,5 litre su içmiştim allahtan toplam 2 litre olmuştur en az..

regl öncesindeyim malesef, sanırım geçen haftaki gibi hızlı gitmedi bu hafta.
bende hergün tartılıyorum ama fazla gösteriyo bizim tartı güvenemiyorum nasılsa salı günü detaylıca tartılmış olacağım...

regl öncesi isen de reglin bitince iyi bir rakam görürsün mrk etme canım..

bugün akşam iftardan önce tarıtılıp bildirim yapıcam bakalım.. inşallah iyi bir rakam görürüm, ayyy heyecanlıyım valla

menüm biraz karıştı ama yazmak zorundayım..
bugün canım mantı çekmişti çok, malum oruçluyken canınız olmadık şeyler çeker, mantı bizde yasak ama face teki karatay menülerinde mantı isteğini gideren bir tarif görmüştüm onu yaptım..
bulgur ve baharatla misket büyüklüğünde köfteler yapılıp suda haşlandıktan sonra sos ve sarmısaklı yoğurt ile yeniyor..
ben tarifi biraz daha değiştirdim, içine kıyma,maydonoz soğan da ekledim.. mantıya daha çok benzettim yani.. ama benim ilk yaptığım misketler dağılıverdi suda, un eklememiştim yasak diye ama mecburen dağılmasın diye bulgur ve un ekledim, 1 yumurta daha kırdım, tekrar yoğurdum ve bu seferki köfteler başarılı idi..
haşladıktan sonra tereyağlı pul biberli ve naneli sos hazırladım, sarımsaklı yoğurtla bir güzel yedim mantı sevmeyen oğlum bile sevdi yedi yani..

ama ondan önce dünden kalma biraz kıymalı-yumurtalı ıspanak vardı onu yedim..
en kötüsü bir parça (bol tereyağlı) pide yedim
şuan midem rahatsız çok yediğim için , telafi etmeliyim..

bu arada iftardan önce 3 mil leslie arkasından da debbie ile 10 dk. karın hareketi yapmaya çalıştım çünkü dün karın kaslarım tutulmuş zorlandım bayaa..
bu yaptıklarım yediklerimi haklı çıkarmaz biliyorum ama olsun pişman değilim telafi ederim :)

kilo bildirimim azz sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…