mahzenim, çabucak iyileş ve gel olur mu
ne olduki mahzeneeee
sanırım beli ağrıyor, baksana gelmedi dünden buyana
canım ters bi hareket yapmadım, sabah gece bişey yoktu, sabah herzamanki gibi kalktım, elimi yüzümü yıkayacağımda bir ağrı farkettim, yıkarken belirginleşti, yıllardır çektiğim için de iyi biliyorum, yine fıtık, yine fıtıkhay Allah yanlışklıkla ters bi hareket olmuştur dikkar et..benim de bir önceki haftasonu belim çok kötüydü haftasonu hep yattım..bu haftada ara ara yokladı.am bi nokta var hep o noktadan çıkıyor agrıkarın kası yapmamız lazım canım karın kası.. ben de iyiyim canım onun dışında :))
canıminşallah benim de tek dileğim bu, yattığım yerden de olsa yazıyorum buraya.. dikkat etmeye de devam, bugün benim bildirim günüm sabah resim çekemedim ama tartıldım herşeye rağmen bildirim yapıcam..mahzenim, çabucak iyileş ve gel olur mu
canım belim tekrar hortladı, 3 ay önce ameliyat olmuştum ve de dikkat ediyordum oysane olduki mahzeneeee
bunu hatırlıyorum canım, ben de de yer etmişti. ne güzel günlerdimahzen bak önceden yazdığım bir yazımı buldum 2 sene önce :)
(1) bol su, (2) üç öğün olacak şekilde yiyorum, öğünümü atlamıyorum (belki 1 ara yapabiliyorum), (3) akşam geç yemiyorum, (4) abur cubur yok, (5) karbonhidrat yok (arada kaçamaklarım hariç)... bunlar benim zayıflasam da hep altın kurallarım olacak inşallah.....
hala öyleyim ama arada kaçamaklarım pek fazla oluyor bu aralar
evet canım öyle ama yine de burdayım daha kötü olmadığım sürece de yamaya devam. çünkü bu hareketsiz dönemde daha çok ihtiyacım var diyete..sanırım beli ağrıyor, baksana gelmedi dünden buyana
teşekkür ederim cnmHIMMMMMM geçmiş olsun
saol canım benimbendende geçmiş olsun mahzene
canım ters bi hareket yapmadım, sabah gece bişey yoktu, sabah herzamanki gibi kalktım, elimi yüzümü yıkayacağımda bir ağrı farkettim, yıkarken belirginleşti, yıllardır çektiğim için de iyi biliyorum, yine fıtık, yine fıtıko gün ağrılı ağrılı idare ettim, iğnem vardı onu yaptırdım. Ağrı kesici krem, sıcak uygulama vs lakin ertesi gün kötüydüm yani dün.
hastaneye gittim, aksilik ya kapıda da çok bekledim, zaten oturamıyorum 1 saatten fazla bekledim iyice ağrım arttı ben gerildim içeride duygusal anlar yaşandı
ya zaten benim fıtığım solda olmasına rağmen sağa doğru ilerleyim hayatımı mahvetmişti, ameliyat olmak zorunda kalmıştım, soldaki yerinde duruyordu, bir gün karşıma çıkacağını biliyordum ama herşey bu kadar yolundayken değil. bel egzersizlerimi hergün düzenli yapmama, düzenli yürüyüş yapmama, kilo vermeme, geçen hafta çok iyi olmama rağmen, ve hiç bir ters hareket yapmamış olmama rağmen olması beni çok üzdü, acıya ağrıya alıştım artık da işte bu durum moralimi de bozdu.. sağolsun dr hanım teselli etti beni, üşütmüşsündür falan dedi, soğuk, hava değişimi böyle havaları sever dedi. iğne ilaç istirahat, haftaya fizik tedavi falan geçecek inşallah.. son 3 yıla baktığımda hep mart ayında atak geçirmişim bu dördüncü, demek ki mart ayı bana dert ayı, seneye martta aşırı önlemler almalıyım..
bu arada sana da çok geçmiş olsun, aman dikkat et, sıcak tut..
canıminşallah benim de tek dileğim bu, yattığım yerden de olsa yazıyorum buraya.. dikkat etmeye de devam, bugün benim bildirim günüm sabah resim çekemedim ama tartıldım herşeye rağmen bildirim yapıcam..
canım belim tekrar hortladı, 3 ay önce ameliyat olmuştum ve de dikkat ediyordum oysa
bunu hatırlıyorum canım, ben de de yer etmişti. ne güzel günlerdi
evet canım öyle ama yine de burdayım daha kötü olmadığım sürece de yamaya devam. çünkü bu hareketsiz dönemde daha çok ihtiyacım var diyete..
teşekkür ederim cnm
saol canım benim
kilo bildirimi:
başlangıç:26 Şubat 2015
başlangıç kilo:83.6
geçen hafta:82.3
bu hafta:81.3
giden:1 kg
Toplam giden:2.3
Teşekkür ederim canım, sen de verirsin endişe etme, yeter ki sağlığın yerinde olsun..Oncelikle cok gecmis olsun canim. Kilo da cok guzel verdin tebrikler... ah ah bende 81 leri bir gorsem. Yarin sabah ta benim kilo bildirimim
Teşekkür ederim canım, sen de verirsin endişe etme, yeter ki sağlığın yerinde olsun..
Doğrudur cnm, ben de bir haftadır sıkıntıliydim, nihayet oldum en az 1 kg farkediyor bendeDogru diyorsun canim. Onemli olan saglik ve çocuklarımın sagligi tabiki ...
bide ben boyle ara ara diyetimi bozmasam da tartida fazla cikiyorum dun suyu 4lt ictim ama odem tutuyorum yine de bunu da hala regli olmasigima bagliyorum. Dogrumudur acep
Doğrudur cnm, ben de bir haftadır sıkıntıliydim, nihayet oldum en az 1 kg farkediyor bende
canım benim yaa o kadar iyi anlıyorum ki seni..tabii benimki seninkine göre hafif kalır.. sen de dikkat et canımm..kilo da vermişsin tebrik ederimcanım ters bi hareket yapmadım, sabah gece bişey yoktu, sabah herzamanki gibi kalktım, elimi yüzümü yıkayacağımda bir ağrı farkettim, yıkarken belirginleşti, yıllardır çektiğim için de iyi biliyorum, yine fıtık, yine fıtıko gün ağrılı ağrılı idare ettim, iğnem vardı onu yaptırdım. Ağrı kesici krem, sıcak uygulama vs lakin ertesi gün kötüydüm yani dün.
hastaneye gittim, aksilik ya kapıda da çok bekledim, zaten oturamıyorum 1 saatten fazla bekledim iyice ağrım arttı ben gerildim içeride duygusal anlar yaşandı
ya zaten benim fıtığım solda olmasına rağmen sağa doğru ilerleyim hayatımı mahvetmişti, ameliyat olmak zorunda kalmıştım, soldaki yerinde duruyordu, bir gün karşıma çıkacağını biliyordum ama herşey bu kadar yolundayken değil. bel egzersizlerimi hergün düzenli yapmama, düzenli yürüyüş yapmama, kilo vermeme, geçen hafta çok iyi olmama rağmen, ve hiç bir ters hareket yapmamış olmama rağmen olması beni çok üzdü, acıya ağrıya alıştım artık da işte bu durum moralimi de bozdu.. sağolsun dr hanım teselli etti beni, üşütmüşsündür falan dedi, soğuk, hava değişimi böyle havaları sever dedi. iğne ilaç istirahat, haftaya fizik tedavi falan geçecek inşallah.. son 3 yıla baktığımda hep mart ayında atak geçirmişim bu dördüncü, demek ki mart ayı bana dert ayı, seneye martta aşırı önlemler almalıyım..
bu arada sana da çok geçmiş olsun, aman dikkat et, sıcak tut..
Tesekkur ederim cnm, damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlarmis. Çok şükür bugün daha iyiyim. Herzamanki ataklara göre bu biraz daha hafifti ve biraz daha çubuk atlatıyorum galiba. Dün de egzersizlerimin tamamını olmasa bir kısmını yaptım. Moralim de daha iyi cok şükür. Biraz dışarı cikasim var ama hava da cok soğukcanım benim yaa o kadar iyi anlıyorum ki seni..tabii benimki seninkine göre hafif kalır.. sen de dikkat et canımm..kilo da vermişsin tebrik ederimöptüm senii
günaydın canım :) sevindim daha iyi olmana.. biraz iyileş sonra karın kası yapalım seninle..midemizde degil de karnımızda baklavalar olsun,nasıl?Tesekkur ederim cnm, damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlarmis. Çok şükür bugün daha iyiyim. Herzamanki ataklara göre bu biraz daha hafifti ve biraz daha çubuk atlatıyorum galiba. Dün de egzersizlerimin tamamını olmasa bir kısmını yaptım. Moralim de daha iyi cok şükür. Biraz dışarı cikasim var ama hava da cok soğuk
ha haaa, valla mideme en son ne zaman baklava girdiğini hatırlamıyorum, ama yine de baklava yemiş gibiyim.günaydın canım :) sevindim daha iyi olmana.. biraz iyileş sonra karın kası yapalım seninle..midemizde degil de karnımızda baklavalar olsun,nasıl?şaka bi yana karın kası yapmamız şart bu illetten kurtulmak için burda da çok soguk hava.. hatta kar yagıyor…
Teşekkür ederim canım, sen de verirsin endişe etme, yeter ki sağlığın yerinde olsun..
Tesekkur ederim cnm, damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlarmis. Çok şükür bugün daha iyiyim. Herzamanki ataklara göre bu biraz daha hafifti ve biraz daha çubuk atlatıyorum galiba. Dün de egzersizlerimin tamamını olmasa bir kısmını yaptım. Moralim de daha iyi cok şükür. Biraz dışarı cikasim var ama hava da cok soğuk
ha haaa, valla mideme en son ne zaman baklava girdiğini hatırlamıyorum, ama yine de baklava yemiş gibiyim.
benim egzersizlerimde hafif karın egzersizleri var, zorlamadan yapıyorum, sonra yetmez diye bir iki basic crunch ekliyorum kendimden ama dediğim gibi yavaş yavaş olcak, biraz biraz kilo verip şu göbekten kurtuldukça karın çalışmayı düşünüyordum ben de. aklında bir egzersiz programı var mı canım? yapalım inşallah birlikte, sen nasıl oldun bu arada, soğuğa dikkat et, korse giy mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?