- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.095
- 1.423
- 60
Mickey
Profile mesaj yazılması için ayarlarını düzenlemen gerekiyor.Ben düzenledim oldu...
Bitmiyor canımTemizlik hiç bitmez.
Biri benimkine yazmış.
Şimdilik çorbalar görünüyor canımSelam millet, sonraki yarışma ne oldu çorbalar mı kazandı?
Ablam benim sadece üyelerNevoş profil sayfanızdaki detayları tüm ziyaretçiler diyor,onu düzeltsene hayatım sadece üyeler yapabilirsin.
Dışaedan herkes görüp okuyor o zmaan
Bir menü hazırladım var ya.. Ben onu yaparsam dahada iflah olmamBitmiyor canımBen kızların derslerinden dolayı dip bucak haftada bir yapıyorum
Halıları kaldırıp herşeyi çekiyorum altlarını siliyorum
Şimdilik çorbalar görünüyor canım
Temizlik yapıyorum bakıp hemen kaçtımHuuuuu kızlar kızlarrrrr
Aferin sanaBir menü hazırladım var ya.. Ben onu yaparsam dahada iflah olmam
Ablam benim sadece üyeler
Temizlik yapıyorum bakıp hemen kaçtım
Bir menü hazırladım var ya.. Ben onu yaparsam dahada iflah olmam
Sen katılcan mı birdaha ki yarışmaya :)Say bakayım menüyüona göre puanvereceğiz ..
Evet Ablam şimdi kontrol ettim seninde benimde profilime girilmiyorBen niye yanlış gördüm ki..Geçenlerde orası aktif değildi çünkü,şimdi yapılmış
Kolay gelsinnnn nevoşumm
Aramizda 3 oy fark varken belki diyordum ama sen almis basini gitmissinheexee iyi gidiyor.. cadııım da çok iyi tarif çıkardı işin gerçeği o da alabilir diye düşünüyorum yakınız da hayırlısı neyse o olsun hanımannem bakalım
Çorbayada beklerizAramizda 3 oy fark varken belki diyordum ama sen almis basini gitmissin
Simdiden tebrik ederim dilaraPek eglenceliydi benim icin
Ona katilamam buyuk ihtimalle ama 1-2 ay icinde sahalara donecegimÇorbayada bekleriz
Katılmayı düşünüyorum, emekli olana kadar yarışmaların demirbaşı olarak gözükcemOna katilamam buyuk ihtimalle ama 1-2 ay icinde sahalara donecegim
Sen katiliyor musun corbaya?
Evet Ablam şimdi kontrol ettim seninde benimde profilime girilmiyor
Sağol Ablam çok ufak bir işim kaldı sonra yemek yapacağım
Siz oyları toplamaya devam edin daha vakit var
Simdiden akil celmelere baslanmisKatılmayı düşünüyorum, emekli olana kadar yarışmaların demirbaşı olarak gözükcem
Olurda beni görmekten bıraksanız beni 1. yapın
Ben seni düşündüğümden diyorum, çorbada 1. olursam sonrakine katılmam sende 1 rakibi elemiş olursunSimdiden akil celmelere baslanmis
Zaten ikinci olmusum
Bak bu mantikli haciBen seni düşündüğümden diyorum, çorbada 1. olursam sonrakine katılmam sende 1 rakibi elemiş olursun
Nerden 2.
Daha yarışmanın bitmesine var, belli olmaz sonuçlar, geçen yarışmada Nevreste de 2.ci sırada ilerliyordu, bir sabah kalktım, 1.liği almış fark atmış herkeseBak bu mantikli haci
Simdiki yarismada ikinciEnsesindeydim, belki dedim neden olmasin dedim 3 fark var kaparim dedim pink, bir de bugun ne goreyim
Hazir dilara yokken oylarini mi calmaya calissam, 4 oyunu calsam 1. benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?