Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Kızlar Makarnalar diye bir kitap var.İçinde de 260 dan fazla tarif varmış.Kitabın fiyatı 75 civarı falan.55 liraya da bulabilirsiniz.Var mı hayrına alacak olan?Hani alsa da şuraya sayfa sayfa tarif eklese.Ya da herkes bir lira katsın ortaklaşa alalım imece usulü.Tarifleri paylaşırız.

Hangi tarifi yapacaksın Adracım

Sürpriz.Kötü olursa eklemem.

Evet erken kalkan yol alır.Sona bırakan da dona kalır. Makarnanın neyi farklı olabilir ki?Üç aşağı beş yukarı tarifler birbirine çok benzeyecek mecbur.

italyada hediyelik eşya satan yerlerde çok vardı bunlardan o aklıma geldi burda gezince, makarna sevmenin sonu

Eki Görüntüle 1302040

italyada hediyelik eşya satan yerlerde çok vardı bunlardan o aklıma geldi burda gezince, makarna sevmenin sonu
Ama makarna kilo aldırmaz diyor diyetisyenler.Her gün yersen alırsın.Her gün de makarna yenmez.İtalyanlar hergün yemiş galiba.

Nevoş hiç havamda değilim. Sona bırakmayacağım ama.
Ama katılacaksın
Çok masraflı olacak bu kategori
Nevoş yine nereden yakalamışsın
Sayın üyeler yazdıklarınıza çok dikkat edin! En ufak harf hatasında Nevoş peşinizde
Yazdıklarınıza dikkat edin lütfen en ufak dil sürçmesi olması

Sürpriz.Kötü olursa eklemem.

Evet erken kalkan yol alır.Sona bırakan da dona kalır. Makarnanın neyi farklı olabilir ki?Üç aşağı beş yukarı tarifler birbirine çok benzeyecek mecbur.
1. lik ödülü işimi görmediği için çok uğraşmama gerek yok benim
Hiç kaçmıyor gözünden birşey.
Radar gibi göz var MaşaAllah

Ama makarna kilo aldırmaz diyor diyetisyenler.Her gün yersen alırsın.Her gün de makarna yenmez.İtalyanlar hergün yemiş galiba.
Ben de bir ara araştırmıştım makarna kilo aldırır mı diye Ama içeriğine doğru malzemeler (kilo aldırmayan) kullanıldığı zaman kilo aldırmıyormuş, hatta diyette de tavsiye ediliyormuş Tabi İtalyanlar gibi her gün yersek yarım dünya oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…