Nevoş hiç havamda değilim.Ne zaman ekliyorsun Adra'cım
Nevoş yine nereden yakalamışsınNe zaman ekliyorsun Adra'cım
Hangi tarifi yapacaksın AdracımNevoş hiç havamda değilim.Sona bırakmayacağım ama.
Hangi tarifi yapacaksın Adracım
adra kestane mi o çok severimmm
adra Nevreste HanimKelesimiGetir evet bende öyle düşündüm farklı malzemelerle yapabilirim ama erken davranmalıyız bence de tarif kalmayacak yoksa katılım hızla artıorrr
Hiç kaçmıyor gözünden birşey.Nevoş yine nereden yakalamışsın
Sayın üyeler yazdıklarınıza çok dikkat edin! En ufak harf hatasında Nevoş peşinizde
Ama makarna kilo aldırmaz diyor diyetisyenler.Eki Görüntüle 1302040
italyada hediyelik eşya satan yerlerde çok vardı bunlardan o aklıma geldi burda gezince, makarna sevmenin sonu
Ama katılacaksınNevoş hiç havamda değilim.Sona bırakmayacağım ama.
Kızlar Makarnalar diye bir kitap var.İçinde de 260 dan fazla tarif varmış.Kitabın fiyatı 75 civarı falan.55 liraya da bulabilirsiniz.Var mı hayrına alacak olan?Hani alsa da şuraya sayfa sayfa tarif eklese. Ya da herkes bir lira katsın ortaklaşa alalım imece usulü. Tarifleri paylaşırız.
Yazdıklarınıza dikkat edin lütfen en ufak dil sürçmesi olmasıNevoş yine nereden yakalamışsın
Sayın üyeler yazdıklarınıza çok dikkat edin! En ufak harf hatasında Nevoş peşinizde
Acele edin tarifler tükeniyoradra kestane mi o çok severimmm
adra Nevreste HanimKelesimiGetir evet bende öyle düşündüm farklı malzemelerle yapabilirim ama erken davranmalıyız bence de tarif kalmayacak yoksa katılım hızla artıorrr
Benden birşey kaçmazHiç kaçmıyor gözünden birşey.
Benim babam rahatsız biliyorsunuz,yürüyemiyorAma makarna kilo aldırmaz diyor diyetisyenler.Her gün yersen alırsın.Her gün de makarna yenmez.İtalyanlar hergün yemiş galiba.
Ama makarna kilo aldırmaz diyor diyetisyenler.Her gün yersen alırsın.Her gün de makarna yenmez.İtalyanlar hergün yemiş galiba.
Evet çok güzel tarifler geliyor ve gelmeye devam edecekbu seferki yarışmamız çok tehlikeli, çok gezmemek lazım buralarda
1. lik ödülü işimi görmediği için çok uğraşmama gerek yok benimSürpriz.Kötü olursa eklemem.
Evet erken kalkan yol alır.Sona bırakan da dona kalır.Makarnanın neyi farklı olabilir ki?Üç aşağı beş yukarı tarifler birbirine çok benzeyecek mecbur.
Radar gibi göz var MaşaAllahHiç kaçmıyor gözünden birşey.
Ben de bir ara araştırmıştım makarna kilo aldırır mı diyeAma makarna kilo aldırmaz diyor diyetisyenler.Her gün yersen alırsın.Her gün de makarna yenmez.İtalyanlar hergün yemiş galiba.
konuştukça ağzım sulanıyo şuan benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?