Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Keşke canım ya
Benimkide yemiyor
Karnıbahar yenilmez mi yaaa.. Sırf o yemiyor diye 1 senedir karnıbahar yemedim
Önceden bende o yemiyor diye yemiyordum ama yanlış yaptığımı farkettim yarın bi gün çocuk sahibi ılcaz pinko onlar yemiyor diye biz bu viteminşerden neden uzak kalalım ki Ben az az yapıyorum yemeklerimin yanına p yemek yiyor ben bu otları falan Kadın doğum doktorum bana her hafta bi kere brokoli tüket dedi mesela en fazla folik asit brokoli marul ve karnıbaharda varmış sırayla

Çocuk olunca çeşitleri arttırcaz artık :)
Sen başladın mı çalışmalara

Yaniii başlıycam Az kaldı Napıyım bu hayat koşturmacayla geçiyo bari bebiş olsunda ona koşturıyım Seen ? İstiyomusunuz ?
İyi yapmışsın canım, yok biz daha düşünme evresine bile geçemedik Oğlan yap baride kızımı vereyim yaş farkını anca o kapatır. Oğlum olursa Nevoşun ikizleri alcam

İyi yapmışsın canım, yok biz daha düşünme evresine bile geçemedik Oğlan yap baride kızımı vereyim yaş farkını anca o kapatır. Oğlum olursa Nevoşun ikizleri alcam
Bencede doğeu düşünmüşsün bak hamile olursak bi topikte biz açalım pinko olur mu kaynatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…