Sağol canım kusura bakmaayy ellerine sağlık diyette olana yapılmaz ki bu diyeceğim ama diyette olanın yemek yarışmasında ne işi var değil mi
şaka bir yana çok teşekkür ederim canım bir dahaki yarışmaya katılacağım inşallah ne olur bilmiyorum ama güzel bir kategori olacağından şüphem yok
yok canım ya ne kusuru şaka yapıyorumSağol canım kusura bakma
İnşaallah canımAma bana kalsa artık bir tatlı,pasta yapalım
Bu benim fikrim tabiki bakalım ne diyecekleryok canım ya ne kusuru şaka yapıyorumolabilir neden olmasın tatlı pasta demek
Canım pasta ,börek, çörek fazla yapmıyoruzBana kalsa yaparım ama arkadaşlarımda yapmak istiyorlar sonra çocukları küçük zorlanıyorlar
Sağol canım
Özletiyorsun kendini
Sağol canım kusura bakma
İnşaallah canımAma bana kalsa artık bir tatlı,pasta yapalım
genelde senin söylediklerin cazip geliyor canım onay alabilirBu benim fikrim tabiki bakalım ne diyecekler
Canım bizde genelde çok abartmıyoruzbizde birara kızlarla anlaşma yapmıştık o zaman çocuklar da küçük e birde çalışıyoruz, giderken herkez anlaşmalı olarak birer çeşit yapıyorduk, genelde zeytinyağlılar ağırlıklı oluyordu malum baskül meselesisenin yaptığın gibi bol bol dolmalar sarmalar ay iyi oluyordu beee yine öyle yapsak, şimdide dışarda buluşmaya başladık kuru kuru sevmiyorum böyle
evet canım yaa arada giriyorum bakıyorum özellikle Kazen'in ktılması ayrı bir hareket getirmişti yarışmaya...neoldu yok mu artık yarışmada.... makarna konusunda pek kararsız kaldım yapacaklarım basit olur diye de vazgeçtim...ama favorim kesinlikle belli
İnşaallah canımhmmm pastaya seve seve katılırım , süper uludağ pasta yaparım ben
Bakalım canımgenelde senin söylediklerin cazip geliyor canım onay alabilir
İnşaallah canımMerak ettim uludağ pastayı
Bakalım canımKatılım olacak bir kategori olsun
Misafirim vardı canımTemizlik yapıyorum buara Geldiğimde kimse olmuyor veya çok vaktim olmuyor
Birde öğretmenler günü yaklaşıyor koşturuyorumKızların bu hafta toplantıları vardı yazılıları,sınavları
Yakın arkadaşım vardı çok çeşit yapmıyoruz.
Eki Görüntüle 1311442
Oy oy oy.. döktürmüşsün yineMisafirim vardı canımTemizlik yapıyorum buara Geldiğimde kimse olmuyor veya çok vaktim olmuyor
Birde öğretmenler günü yaklaşıyor koşturuyorumKızların bu hafta toplantıları vardı yazılıları,sınavları
Yakın arkadaşım vardı çok çeşit yapmıyoruz.
Eki Görüntüle 1311442
Sağol canımBelli belliDaha ne yapıcan yok yok zaten Ne bahane bulsamda Gaziantep'e gelsem
Beni gaza getirmeyinOy oy oy.. döktürmüşsün yine
Bize gerek yok ki, sen tam gaz gidiyon zatenBeni gaza getirmeyinSağol canım
Makarna yapmadın tamamHani bizim aşure
Sağol canımKarnımızı doyuracak şeyler yaptım
Gel canım başımın üstünde yerin var
KK toplantısı yapılsa süper olur :)Cidden seninle tanışmayı çok isterim canımİnşaAllah nasip olur bir gün
Sana kıyamıyorBize gerek yok ki, sen tam gaz gidiyon zaten
Aşureyi hazırlarken eşim tepeme geldi, uğraştırıcı yorulcan, hazır alalım, konuştu konuştu bıraktım :)
Kıyamıyor mu güvenmiyor mu bilemedim
o evde yokken yapcam, nasılsa dağıtmıycam yaparım :)
Bana ordan lahana yollasana Üstat burdakiler sarılmalık değilAlıp alıp çöpe atıyorum
Canım nasip olur birgün inşaallahCidden seninle tanışmayı çok isterim canımİnşaAllah nasip olur bir gün
Hazır lezzetli olmuyor zaten, o görmeden yapcam ben :)Sana kıyamıyor
Ama böyle öğrenemezsin herşey hazır olmaz sen onu dinleme
Canım inanmazsın burdada bu yıl lahana var bende malatya'dan getiriyordum haşlayıp dolaba atıyordumBu yıl burda çok Adresi ver yollayayım
Süper olurKK toplantısı yapılsa süper olur :)
Yılların forumu olur aslında ama
İnşaAllah NevoşumCanım nasip olur birgün inşaallahBen de çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?