Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Sağol canım kusura bakma
İnşaallah canımAma bana kalsa artık bir tatlı,pasta yapalım

Canım pasta ,börek, çörek fazla yapmıyoruzBana kalsa yaparım ama arkadaşlarımda yapmak istiyorlar sonra çocukları küçük zorlanıyorlar
Sağol canım
Özletiyorsun kendini

bizde birara kızlarla anlaşma yapmıştık o zaman çocuklar da küçük e birde çalışıyoruz, giderken herkez anlaşmalı olarak birer çeşit yapıyorduk, genelde zeytinyağlılar ağırlıklı oluyordu malum baskül meselesi senin yaptığın gibi bol bol dolmalar sarmalar ay iyi oluyordu beee yine öyle yapsak, şimdide dışarda buluşmaya başladık kuru kuru sevmiyorum böyle

evet canım yaa arada giriyorum bakıyorum özellikle Kazen'in ktılması ayrı bir hareket getirmişti yarışmaya...neoldu yok mu artık yarışmada .... makarna konusunda pek kararsız kaldım yapacaklarım basit olur diye de vazgeçtim...ama favorim kesinlikle belli

Canım bizde genelde çok abartmıyoruz Bu yıl çok kalabalık arkadaş toplantılarına katılmıyorum kızlarımın dersler ,kurslar çok yoğun ancak yetişiyorum(sanki üniversiteye hazırlanıyorlar)Birkaç arkadaşla görüşüyorum onlarında çocuklar küçük yetişemiyorlar.Ben kendimi tutamıyorum yapıyorum buna bile kızıyorlar
Evde toplanmak daha güzel tabi gelsin sarmalar,dolmalar,salatalar,kısırlar
Canım Kazen eklediği tarifi yarışmadan geri çekti yeniden bir tarif ile katılacaktı ama yapabilir mi vakti olur mu bilmiyorumTarifler çok güzel işimiz zor
O zaman uygun bir kategoride tekrar bekliyorum

Belli belli Daha ne yapıcan yok yok zaten Ne bahane bulsamda Gaziantep'e gelsem

Oy oy oy.. döktürmüşsün yine

Beni gaza getirmeyinSağol canım
Makarna yapmadın tamamHani bizim aşure
Bize gerek yok ki, sen tam gaz gidiyon zaten
Aşureyi hazırlarken eşim tepeme geldi, uğraştırıcı yorulcan, hazır alalım, konuştu konuştu bıraktım :)
Kıyamıyor mu güvenmiyor mu bilemedim
o evde yokken yapcam, nasılsa dağıtmıycam yaparım :)
Bana ordan lahana yollasana Üstat burdakiler sarılmalık değil Alıp alıp çöpe atıyorum

Sana kıyamıyor
Ama böyle öğrenemezsin herşey hazır olmaz sen onu dinleme
Canım inanmazsın burdada bu yıl lahana var bende malatya'dan getiriyordum haşlayıp dolaba atıyordumBu yıl burda çokAdresi ver yollayayım

Hazır lezzetli olmuyor zaten, o görmeden yapcam ben :)
Haşlayıp buzluğa atınca duruyor mu?
Burdakiler çok kötü, hem daha pahalı hem işe yaramıyor, üzüm yapraklarıda pişmiyor saatlerce ocağın üstünde tutuyorum, yrken yaprağı dişin kesmiyor, Antebe yerleşcem sonunda :) Senin mutfağa yakın olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…