- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee nerden oy vericez bulamadımbaşladı bitiyor bile![]()
oylama başlamadı daha ben katılacaksınız sandımee nerden oy vericez bulamadım
Karnıbakar yemeyi özeldimm
Ah keşke karşımda otursaydında yeseydik eşim hiç sevmez ben bi başıma yapıp komşularıma dağıtıyorum hep karnıbar brokoli pırasa ıspanakKarnıbakar yemeyi özeldimm
Eline sağlık güzel duruyor![]()
Keşke canım yaAh keşke karşımda otursaydında yeseydik eşim hiç sevmez ben bi başıma yapıp komşularıma dağıtıyorum hep karnıbar brokoli pırasa ıspanakHiçbirini yemiyor
![]()
Önceden bende o yemiyor diye yemiyordum ama yanlış yaptığımı farkettim yarın bi gün çocuk sahibi ılcaz pinko onlar yemiyor diye biz bu viteminşerden neden uzak kalalım kiKeşke canım ya
Benimkide yemiyor
Karnıbahar yenilmez mi yaaa.. Sırf o yemiyor diye 1 senedir karnıbahar yemedim![]()
Çocuk olunca çeşitleri arttırcaz artık :)Önceden bende o yemiyor diye yemiyordum ama yanlış yaptığımı farkettim yarın bi gün çocuk sahibi ılcaz pinko onlar yemiyor diye biz bu viteminşerden neden uzak kalalım kiBen az az yapıyorum yemeklerimin yanına p yemek yiyor ben bu otları falan
Kadın doğum doktorum bana her hafta bi kere brokoli tüket dedi mesela en fazla folik asit brokoli marul ve karnıbaharda varmış sırayla
![]()
Yaniii başlıycamÇocuk olunca çeşitleri arttırcaz artık :)
Sen başladın mı çalışmalara![]()
İyi yapmışsın canım, yok biz daha düşünme evresine bile geçemedikYaniii başlıycamAz kaldı
Napıyım bu hayat koşturmacayla geçiyo bari bebiş olsunda ona koşturıyım
Seen ? İstiyomusunuz ?
![]()
Bencede doğeu düşünmüşsün bak hamile olursak bi topikte biz açalım pinko olur mu kaynatırızİyi yapmışsın canım, yok biz daha düşünme evresine bile geçemedikOğlan yap baride kızımı vereyim yaş farkını anca o kapatır. Oğlum olursa Nevoşun ikizleri alcam
![]()
Sen kalınca aç ben yine gelirim kaynatmayaBencede doğeu düşünmüşsün bak hamile olursak bi topikte biz açalım pinko olur mu kaynatırız![]()
Bizim de öyle alıştık rahatla hele ben nasıl alıştımSen kalınca aç ben yine gelirim kaynatmayaHayırlısı olsun tabide, bizim keyfimize bakarsak hamile kalacağım yok
![]()
Rahatta durmuyon amaBizim de öyle alıştık rahatla hele ben nasıl alıştım![]()
Hayırlı olsunpro oldum tekradan![]()
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canımTarifimi yaptım, sunum resmini çektikten sonra hemen indirdim mideye
Akşama eklicem![]()