• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Huıu huuuu bakın naptım ;)) fırında karnıbahar mücver :KK54:
image.webp

Keşke canım ya:KK19:
Benimkide yemiyor:63:
Karnıbahar yenilmez mi yaaa.. Sırf o yemiyor diye 1 senedir karnıbahar yemedim:KK12:
Önceden bende o yemiyor diye yemiyordum ama yanlış yaptığımı farkettim yarın bi gün çocuk sahibi ılcaz pinko onlar yemiyor diye biz bu viteminşerden neden uzak kalalım ki :KK43: Ben az az yapıyorum yemeklerimin yanına p yemek yiyor ben bu otları falan :63: Kadın doğum doktorum bana her hafta bi kere brokoli tüket dedi mesela en fazla folik asit brokoli marul ve karnıbaharda varmış sırayla:anneadayı:

Önceden bende o yemiyor diye yemiyordum ama yanlış yaptığımı farkettim yarın bi gün çocuk sahibi ılcaz pinko onlar yemiyor diye biz bu viteminşerden neden uzak kalalım ki :KK43: Ben az az yapıyorum yemeklerimin yanına p yemek yiyor ben bu otları falan :63: Kadın doğum doktorum bana her hafta bi kere brokoli tüket dedi mesela en fazla folik asit brokoli marul ve karnıbaharda varmış sırayla:anneadayı:
Çocuk olunca çeşitleri arttırcaz artık :)
Sen başladın mı çalışmalara:KK19:

Yaniii başlıycam :KK23::KK46: Az kaldı :KK53: Napıyım bu hayat koşturmacayla geçiyo bari bebiş olsunda ona koşturıyım :eek: Seen ? İstiyomusunuz ? :KK51:
İyi yapmışsın canım, yok biz daha düşünme evresine bile geçemedik:-) Oğlan yap baride kızımı vereyim yaş farkını anca o kapatır. Oğlum olursa Nevoşun ikizleri alcam:KK37:

Back
X