ilaçcın adını yazabiliyomuyuz sakıncası var mı ?
canım bu arada link göndermişsin tşkler ama açılmadı
evet canım dozu az dan çaga göre ayarladı zaten 16 kontrole gidcem o zaman yeniden görüşürüm çok teşkler canımm nasıl moarl verdin anlatamam ben bu kilolardan kurtulacammm KUR TU LKA CAMMMMMMMM GEDECEKKKLER az az ama ne yapalım buna da şükür :)
bitmezz tabi güzelim sevgili eşim kendine hergün abur cubur alırken banada leblebi alıyor iyiki bi kere tok tutuyor dedim3 + 1 mıl leslı bacımı yaptım ama cok yoruldum acık zumba apım dedım off yorgunluktan tv nın karsısına gecıp yattım kızlarr
hım bu arada 1 dılım kepek ekmegı ve acık peynır yedımm cok acıkmıstım cunkuu bıde yesıl cay
jnaz kız ne leblebıymıs o bıtmek tukenmek bılmedı bende cok severım beyaz leblebıyıı tokda tutar ama dozunu asırma emı canımm
bende bakıyom valla gelıp gıdıyonuzmu dıyee ay alıskanlıgım oldunuz ulennnn
bu arada taze fasulye hasladım aksam onu yıcemm yanında yogurt hım baska yokk benımde canım leblebı ıstedıı du bı avuc bende alımm sevorane kızma bana kuzumm hersey janaz yuzunden ama duu bıraz beklım dayanamazsam yerımm yoksa sımdı rahatımm oyyy heryelerım agrımıss
aynen öyleebı kere herseye yenıden baslayalım ne dersınn hepınız benım ıcın ozelsınız ama dun de ozell durumundaan dolayı daha bı dıkkatımı cektın o yuzden senınle daha cok ılgılenmek gerektıgı kanaatındeyım
arkadaslarımda bana mutlaka katılacaktırr o yuzden gel soyle yamacıma ve sakınn vazgeceme
zayıflamaya baslamak kendınle mucadeleye baslamak demememısmıydım sabah benn
bitmezz tabi güzelim sevgili eşim kendine hergün abur cubur alırken banada leblebi alıyor iyiki bi kere tok tutuyor dedimklava:
lenn benımkıde oleydı annem hergun ısmı lazım degıll en sevdıgım sey den alıyoduu yazmıcam canınız cekerrrr yuruyuse cıkıyodukk donuste bıde ısmı lazım degıldenn alıyoduk yurudugumden yurumedıgım daha faydalıydııı
aynen öylee
ezgiilknur cum hoşgeldin aramıza canım
makeeee ben bi hata yaptım canımyaa ama ne ceza versen razıyım mafoldumben
bir saat kadar önce susamlı bisküvi yediğm hemde az buz değil 1 paketbenneyaptımki
hb canım tşkler aranızda olmaktan çok mutluyumm
merak etme sen güzelimmmolumunekankayizsmileezgıı arkadasımız hıpotıroıd rahatsoızlıgı var bu yuzden metobolızması cok yavas ve kılo vermemıss nerdeyse cok cok azz o yuzdenn ıtına ıle ılgılenelımmm kızlarrr
baktım bileeesımdı sana bı gorev gıt o yedıgın paketı al ve kalorısıne bak ve gel buraya yaz bakalım ne kadar utanıcaksınn ona gore cezanıı dusunuruyummalsanaalsanasmile
okudum geçmişinizi biliyorum koçluk olayını tebrik ediyorum sizi kilo vermeyi zavkli hale getiriyosunuz ne güzellhihoyyytj naz kalorı beklıyom paketın uzerınde yazanıı hadee canımm kaldır potısııı hade hadee hemde susamlı yemıs yaaaalsanaalsanasmile
okudum geçmişinizi biliyorum koçluk olayını tebrik ediyorum sizi kilo vermeyi zavkli hale getiriyosunuz ne güzellhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?