makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

canım ben siteye yeni katıldıgımdan özelden yazamıyorum yazdım kabul etmedi ( öptüm canımtşkler ilgin için

Son düzenleme:
canım bu arada link göndermişsin tşkler ama açılmadı

seker o lınkı kopyala arac cubuguna yapıstır sanırımm sıteden kaynaklı ıacılmıyo o lınklerr

hım okk sıl ıstersenn ılacın adını edıt dugmesınden duzenleee

tahmın ettım bı tane dah avar onu pıyasada bulmak cok zor oluyoo ordan bıloyomm

canım dozunu doktorunla gorustunmuu doz ayarlamasınıı vs yaptınızmıı belkı dozun az gelıyoda olabılrı doktoruna bı danıs ısstersen bıdeee herseyden onemlısııı ınanman gerekıyo bıanlıkk vazgecmeyı dahı dusunme ınanıyorumkı basarıcaksınn

evet canım dozu az dan çaga göre ayarladı zaten 16 kontrole gidcem o zaman yeniden görüşürüm çok teşkler canımm nasıl moarl verdin anlatamam ben bu kilolardan kurtulacammm KUR TU LKA CAMMMMMMMM GEDECEKKKLER az az ama ne yapalım buna da şükür :)

ha soyle kendını zayıf hıssettıgın anda buraya yaz ama mutlaka yaz canımm mutlaka bırımız burda oluruzz o yuzdenn gece gunduzz elın yemege gıttıgınde yada moralın bozuldugunda mutlaka gel paylas bagır cagır ve eskı halane gerı donn okk

tamam canım paylaşırım benim moralim ne zaman bozulsa elimde kolayla buluyom kendimi ama artık elime pc yi ve sizin sayfada bulcam kendimi canım

bitmezz tabi güzelim sevgili eşim kendine hergün abur cubur alırken banada leblebi alıyor iyiki bi kere tok tutuyor dedimklava:
aynen öylee

burası bızımm sayfamızı yanı senındeee ona gore sahıp cık bakeemmm olumunekankayizsmile

anlıkk kızgınlıkların ayenılme bılıyorum hıpot den dolayı sınırlenmen kolay oluyodurrr ve buda bıtmek tukenmek bılmeyen yeme krızlerııı dımıı kaydirigubbakcemile

ezgiilknur cum hoşgeldin aramıza canım
makeeee ben bi hata yaptım canımyaa ama ne ceza versen razıyım mafoldumben
bir saat kadar önce susamlı bisküvi yediğm hemde az buz değil 1 paketbenneyaptımki

ezgıı arkadasımız hıpotıroıd rahatsoızlıgı var bu yuzden metobolızması cok yavas ve kılo vermemıss nerdeyse cok cok azz o yuzdenn ıtına ıle ılgılenelımmm kızlarrr

ezgiilknur cum hoşgeldin aramıza canım
makeeee ben bi hata yaptım canımyaa ama ne ceza versen razıyım mafoldumben
bir saat kadar önce susamlı bisküvi yediğm hemde az buz değil 1 paketbenneyaptımki

sımdı sana bı gorev gıt o yedıgın paketı al ve kalorısıne bak ve gel buraya yaz bakalım ne kadar utanıcaksınn ona gore cezanıı dusunuruyummalsanaalsanasmile

hb canım tşkler aranızda olmaktan çok mutluyumm

canım gecmısı okudunmu bılmıyorum ama bız kendı aramızda kocluk olusturmaya calısıyoruz bu hafta ılk hafta oldugu ıcın oturmadıı tam ama pazar gunu kım kımın kocu ve bayrama kadar olan net sayımızı oturtmus olucam hersey rotasyon seklınde olucekk

bu arada gece krızlerınız ıcınde burda bellı bı saatte kadar mutfak bekcılıgı yapıcem sızee

eee ama sızde benı beklıcenızzz yanı engel olcenızz

bu arada 4 zeyıtın ve 1 dılım kepek ekmegı yedımm sevoraneee laelaelaelaelae

j naz kalorı beklıyom paketın uzerınde yazanıı hadee canımm kaldır potısııı hade hadee hemde susamlı yemıs yaaaalsanaalsanasmile

ezgıı arkadasımız hıpotıroıd rahatsoızlıgı var bu yuzden metobolızması cok yavas ve kılo vermemıss nerdeyse cok cok azz o yuzdenn ıtına ıle ılgılenelımmm kızlarrr
merak etme sen güzelimmmolumunekankayizsmile
sımdı sana bı gorev gıt o yedıgın paketı al ve kalorısıne bak ve gel buraya yaz bakalım ne kadar utanıcaksınn ona gore cezanıı dusunuruyummalsanaalsanasmile
baktım bileee
400 kaloricik bişey :kedi:

j naz kalorı beklıyom paketın uzerınde yazanıı hadee canımm kaldır potısııı hade hadee hemde susamlı yemıs yaaaalsanaalsanasmile
okudum geçmişinizi biliyorum koçluk olayını tebrik ediyorum sizi kilo vermeyi zavkli hale getiriyosunuz ne güzellhihoyyyt

ezgiilknurr
sanada kısaca ezgi mi desek canımya? yada ismin neyse öyle hitap etsek
benimki jale

[

baktım bileee
400 kaloricik bişey :kedi:[/QUOTE]

ee 1 saat yurume 200 kalorı ısee sana ne dıım benn sımdııı hade sen sole barı yarısını yeseydınn sımdı koca paketı yedın deene olduuu hadıı gel vıcdanınla yuzles bıde annecıne gıtceksınnn ordada yıcenn eeeeCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…