makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

memnun oldum jalecim ben ilknur kızımm ezgi ama ne demek istersen farketmez çok güzel ya cidden çok sevdim burayı :))))

canımcım çok zevkli cidden
ama benim koçum ortada görünmüyor
mayaaaa nerlerdesin kuzum CADIARZU

ben sabah gordum onu onde borek arkada mercımek koftesı onun ardındaa makarna salatası kacıyodu bızım mayada hepsının arkasında elınde koca bı kepcee hahahahh

j naz o yuzden teodase ıle senı eslestırmıstım ama oturmadıı pazara tam rotasyonumu hazırlarımm bu hafta ılk napımm hec hesapdaa yoktunuz ayy:kedi::kedi: bana ılham verdınızzz sengözlerimebaksanab ıyı de ettınızz kuzularımm

[

baktım bileee
400 kaloricik bişey :kedi:

ee 1 saat yurume 200 kalorı ısee sana ne dıım benn sımdııı hade sen sole barı yarısını yeseydınn sımdı koca paketı yedın deene olduuu hadıı gel vıcdanınla yuzles bıde annecıne gıtceksınnn ordada yıcenn eeeeCADIARZU[/QUOTE]

of offf bak bunu hiç düşünmemiştim
ve yeme olayıda bir anda oldu misafirim geldi ona açtım meyve suyunun yanına
oda yemedi gitti bende oturdum bi güzel yedim
ama bunun acısının böyle çıkacağını düşünmemiştim
ama yürümesemde sürekli mızırdanan bi bebekle uğraşmakla eritebilirmiyim acaba?

of offf bak bunu hiç düşünmemiştim
ve yeme olayıda bir anda oldu misafirim geldi ona açtım meyve suyunun yanına
oda yemedi gitti bende oturdum bi güzel yedim
ama bunun acısının böyle çıkacağını düşünmemiştim
ama yürümesemde sürekli mızırdanan bi bebekle uğraşmakla eritebilirmiyim acaba?[/QUOTE]

mırıldanıyonmu sen halaaa su lındekı bacıların yaptıgını bı yap bakem yaparkende ben bogazımı tutamadım de hadeee baslaaa

http://www.tudou.com/programs/view/fQbVfPcJcsw/

memnun oldum jalecim ben ilknur kızımm ezgi ama ne demek istersen farketmez çok güzel ya cidden çok sevdim burayı :))))
bende çok memnun oldum ilknur cum
bende aralarına katılalı 3 gün oluyor bağımlılık yaptı valla
ilahiii make:roflol:
eee ne yapalım öyle tek başına çıtır olmak yokk Çok üzgünüm çoook

şu bebeği uyutayım ilk işim patronn-tatlicadiarzu-

mırıldanıyonmu sen halaaa su lındekı bacıların yaptıgını bı yap bakem yaparkende ben bogazımı tutamadım de hadeee baslaaa

http://www.tudou.com/programs/view/fQbVfPcJcsw/[/QUOTE]

napıyo bunlar beaa:1shok:
ne olurrr leslie yle yürüyeyim ne olurrrrrr:Saruboceq:

Konu ne bilmiyorum ama bayıldım bu konuya :dance: . Sohbetiniz çok hoş. Kolay gelsin hepinize...

kalkıyo ulennn pazara kadar yamacımda yer var sona sı yokkkk ona gore gel sende katıl cezalarr kırla burdaaa

ezgı cım sanada hosgeldın cezası olsun buuu hahahah ayy bakk psıkom tuttuuu nutcase sanada ceza gelsın kuzumm

makeeee hadi görev başınaa

kuzucum nasıl yapsakkıı ya 5 dk lıgına msn adresımı yazıyom msj alamadıgın ıcınn jnaz sende ekle kuuuzuu

[

burdan verım lınkı canımmm napım baska care gelemedı aklımaaa

Son düzenleme:

böyle cezaya can kurbann bebişlerimi uyutup yapcamm canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…