hımm dediğini yapayım canım hem böylelikle ne kadar yediğimide görmüş olurumtum ıstedıgım bu kendınız ıstedıgınız ıcın yapıcaksınızz hafta sonu kacırsan bıle ben burdayım gelınce o kacamagınn yada abartılmıs kacamaklaırn cezasını vercegımı bılıyosun bı not defterı gıbı bıseye kaydet yedıklerınıı gelınce konusuruz uzerıneee ona gore gerı donusum uygularım sana
ama ben olsam yememesın demısya yınemı baasladın dıyete dıye ona ınat yemezdım sengözlerimebaksanab
alkisalkisalkiszayıflamaya karar vermek! Kendınıze meydan okumaktır!
gunaydın hanımlarr :) bu saatte sızler ıcınn nette arastııryommm
merhaba tatlımm afiyet olsunngünaydııınnn hanımlar.dün baya kaynatmışsınız hepsini tek tek okudum :) bende bu sabah k-flakes ımı yedim. çayımı içtim.1 saat sonrada form çayımı içicem.ama son paketimi yiyorum bitsin daha k-flakes yemiycem.aslında iyi oluyor kahvaltıyı abartmamış oluyorum ama gaz yapıyor sütten dolayı sanırım.form çayada yeni başladım.kayısılı olanından.daha 2 tane ıctım aldıgımdan berı ama duzenlı ıcmek lazım herhalde.zaten soyle bır kac gun duzenlı ıcıp su gazı atabılsem.karnıma vuruyorum pat pat ses çıkıyorkaydirigubbakcemile3 şu leslie ile yuruyunce o esnada karnım sertlesıyor sızdede oluyormu kızlar.hergun yapmaya çalısıyorum aksam yemeklerınden 2 saat sonra falan.babası kızımı gezmeye cıkarıyorda ancak fırsat buluyorumbu hafta 1 kılo vermıssem cok sevınıcem olmadı 500 gr.da olur.yavaş ama emin adımlarla olsun.:lepi:
makeup canım nereden buluyorsun bu sözleri ilahi.sen şimdi uyuyorsundur da malum 4:30 da msj atmıssın.ohhh çocukta yok uyu tabi.tadını çıkar valla değilmi jnazcım.zemuszemus
bu arada leslı bacımın baska serılerınıde ındırmeye basladımm leslı ardından zumba hergun bole bıde yuruyus walk walk walkk hadeeen bakemmmm walk walkk very nıcee off nasıl terleeedımmmmm bı cay ıccemmm valla cok terledım kızllar
yahu bugun nasıl terledım ben tsortum sırılsıklammm ay ınanmıyom yaaaa sankı suyun altına gırıp cıktım ıycene yaptıkca kordınasyonu ve tempoyu tutturmaya basladım ee bazılarında sacmalasamda ayy bak serotonınımde yukseldıı
is hapy make uppp
sahı bugun dambılla yaptım ben hepsınıı 4 er kıloluk 2 dambıll hahahahah manyagım ulen ben
bı sımıtın 4 de 1 ını ve 9 zeytın yedım 2 kupada cay ıcıyorumm hepsı buu bu sabahhh
:sinifsinifhh make up canım senın maşallahın var. ben sadece leslie yapıyorum senın kondısyon ıyı ozaman.tabı bırde böcüğüm var ateş parçası.
jnaz canım haklısın o caylar bagırsak tembellıgı yapıyormus onun ıcın ben sadece bır hafta kullanmayı dusunuyorum cunku bu gaz olayı benı rahatsız edıyor cok o belkı duzene sokar.esını bosver sen benımkı bana Garfield diyordu :sinifsinif: şimdi ağzından çıkmıyor sositososito. kızıma diyorumki "sen nesi?" diyorki "kokoş" . hepimiz çoook kokoş olucaz bayanssulusmile
gözümden kaçmadıbu zeytinler bu hafat 5 e sonra her hafta 1 er azaltılarak gidiyor ona göreklava:
hadi güzelim valla ben 1 mil yaptım daha 1 milde akşam yaparım diyorumj anaz hadııı ıtıselımm ben 2 mılle baslıyomm hadıı seker her mılde bulusalımmm esınede ınat kapak olsun ve r su kıloları dalga gecmesın bıda senle ne demek genıslıcek sankı evlenırken bu kadar genıstınn hahah benımkıde dıyo yınemı dıyet dıyee ulen yeedım senıı askımm nasıl erıycem fıt olucem ahanda cumle alem duysunn
ay gaz sıkıntısı çok kötüdür bilirim canım inşallah düzene girer:sinifsinifhh make up canım senın maşallahın var. ben sadece leslie yapıyorum senın kondısyon ıyı ozaman.tabı bırde böcüğüm var ateş parçası.
jnaz canım haklısın o caylar bagırsak tembellıgı yapıyormus onun ıcın ben sadece bır hafta kullanmayı dusunuyorum cunku bu gaz olayı benı rahatsız edıyor cok o belkı duzene sokar.esını bosver sen benımkı bana Garfield diyordu :sinifsinif: şimdi ağzından çıkmıyor sositososito. kızıma diyorumki "sen nesi?" diyorki "kokoş" . hepimiz çoook kokoş olucaz bayanssulusmile
benimki deeee hihoyyytbu arada tartım suprızlerle dolu bugunnkaydirigubbakcemile2
selam arkadaşlar nasılsınız cvp verdiginiz için tşkler tabi aranıza katılmak isterim ama ben çok zor veriyorum ilaçta kullanıyorum sporra agırlık verdim yediklerime gündüz dikkat edemiyorum ama 7 den ssonra birsey yememeye çalışıyorum 2 günde bir aakşamlari activa çilekli yiyorum çok güzel gerçekten ama morelim çok bozuluyo kilolardan az az gidiyo eskiden hemen pes ederdim ama artık olmuyo ki bu kilolarla kıyafetler yakışmıyo eşim zayıf ben kilolu senağlama sizleri yakından takip ediyorum hepinizi kutluyorum bol bol kilo vermeler arkadaşlar inş en kısa zamanda kokoş olursunuz :)))
selam arkadaşlar nasılsınız cvp verdiginiz için tşkler tabi aranıza katılmak isterim ama ben çok zor veriyorum ilaçta kullanıyorum sporra agırlık verdim yediklerime gündüz dikkat edemiyorum ama 7 den ssonra birsey yememeye çalışıyorum 2 günde bir aakşamlari activa çilekli yiyorum çok güzel gerçekten ama morelim çok bozuluyo kilolardan az az gidiyo eskiden hemen pes ederdim ama artık olmuyo ki bu kilolarla kıyafetler yakışmıyo eşim zayıf ben kilolu senağlama sizleri yakından takip ediyorum hepinizi kutluyorum bol bol kilo vermeler arkadaşlar inş en kısa zamanda kokoş olursunuz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?