Pilav Tarifleri Maklube...(BMS sponsorluğunda)

bayilirim maklubeye
çokda guzel gorunuyor seninki
susleme 10 puan ama bunu yemeye kalabalik lazim demi bu tepsiyi yemeye
ben ayri bi kaba yogurt salata koyyorum masaya :)

ellllerineeee saglikkkkkkkkk :)

Canım çok teşekkür ederim,valla bize kalabalık gelmesine gerek yoktu,eşim kendi başına resmen yarıdan çoğunu yedi:)
ama ööyyle kocaman tepsilerde hazırlanıp yer sofrası kurulursa kalabalıkla birlikte acaip keyifli olur.
bende zaman zaman ayrı kaselere koyuyorum yoğurdunu ama orjinalliğini bozmak istemedim sunarken:)
Çok sağol canımm

Beğenmek ne kelime hayatımmm bayıldım ve seni yarışmada gördüğüme de çok sevindim

Ayy çok sağol bitanem çok incesin,sona kalmak istemedim,sonra nedense yapasım gelmiyor:)

elossa iyi akşamlar maklubeni en kısa zamanda denicem harika görünüyor ellerine sağlık..yapınca yorumumu yazarım eminim eşim bayılacak adama diyetteyim diye ot yemekten fenalık geldi yapimde bayram etsinbu arada benim tencerelerimde BMS (güveç modeli)yıllar evvel annecim almıştı taş gibide çıktı sadece dışları matlaştı onuda en kısa zamanda parlattırıcam artık teşekkürler:)

İyi geceler canım,beğenmene çok sevindim..Yazık adama işkence etme yapıverde bayram etsin:))
Sonucu bana mutlaka bildir emi,merak ederim beeenn
Bms inanılmaz kaliteli bir marka,eskiden benim lise yıllarımda numaralı olarak satılırdı setler..o zamanlar annemle babam benim için almışlardı çeyizime,ama kaç numaralı set olduğunu hatırlamıyorum..benimki komple takım çaydanlıkları,tencereleri,tavaları,servis tabakları,çorba kaseleri,çay kaşıkları v.s.. hepsi çelik..
şimdide satılıyor ama orjinal olmadığını düşünüyorum şu ankilerin.
Şanslıyız desene

Ellerine sağlık elossa acıktım görünce,harikasın.

Safahattan önce davranmışsın ama olmadı

Ellerine sağlık canımannem bunun patlıcanlısını yapardı çok lezzelidir eminim seninkide çok güzel olmuşdur başarılar

Cidden çok dehşet görünüyor ellerinize sağlık diyorum ve birinci olmanızı diliyorum.

vaay, sanat yapmışsın canım, eline sağlık:13::13:

Ellerine sağlık canım.Görüntü çok güzel.Bizde arpacık soğan yerine havuç ekleriz.Tavuk eti ilede gerçekten çok güzel oluyor.

Ellerinize sağlık.

Çok güzel ve çok lezzetli görünüyor.

Size ve yarışmaya katılacak olan tüm arkadaşlara başarılar...

Elossa ellerine saglik zahmet isteyen bir yemek ama görünüsümü muhtesem

basarilar dilerim canim

oyyy oyyy oyyy gene döktürmüşsün elossa ellerin kolların dert görmesin İNŞALLAH
ellerine sağlık canım

Wow müthis görünüyor ellerine sagliik :)

teşekkür ederim canımm beğenmene sevindimm

Ellerine sağlık elossa acıktım görünce,harikasın.

Safahattan önce davranmışsın ama olmadı

ehehehe sona kalırsam eğer üşeniyorum hazırlamaya,yada illaki bişi çıkıyor..Deniz ürünlerini öyle kaçırdım,bu defa önce davranayım dedim:)
beğenmene çok sevindim hayatım

Ellerine sağlık canımannem bunun patlıcanlısını yapardı çok lezzelidir eminim seninkide çok güzel olmuşdur başarılar

teşekkür ederim canımcımm,evet patlıcanlı,havuçlu,patatesli de oluyor ama ben çok karıştırmak istemedim.

Cidden çok dehşet görünüyor ellerinize sağlık diyorum ve birinci olmanızı diliyorum.

woww çok sağol canımm çok teşekkür ederim,inşallah olurum o zevki tatmak istiyorum...ilk kategoride kıl payı kaçırmıştım:)

vaay, sanat yapmışsın canım, eline sağlık:13::13:

dimiii:)
sağol canımm evet tablo gibi bozmaya kıyamadım onca uğraşın ardından:))
beğenmene çok sevindim

Ellerine sağlık canım.Görüntü çok güzel.Bizde arpacık soğan yerine havuç ekleriz.Tavuk eti ilede gerçekten çok güzel oluyor.

canım benim çok sağol arkadaşım teşekkür ederim...:)
evet havuçta oluyor ama arpacık soğanla denemeni şiddetle tavsiye ederim harika bi lezzet..etlerle soğanlar buluşunca kokusu bile yetiyor insana:)
tavuk etide güzel oluyor denemiştim hayatım

Ellerinize sağlık.

Çok güzel ve çok lezzetli görünüyor.

Size ve yarışmaya katılacak olan tüm arkadaşlara başarılar...

Teşekkür ederim çok sağol,beğenmene ayrıca sevindim..
Her birimize bol bol başarılar o zaman:)

Elossa ellerine saglik zahmet isteyen bir yemek ama görünüsümü muhtesem

basarilar dilerim canim

Canım çok teşekkür ederim,evet zahmetli ama inan değiyor onca uğraşa...
çok sağol canımm

oyyy oyyy oyyy gene döktürmüşsün elossa ellerin kolların dert görmesin İNŞALLAH
ellerine sağlık canım

eheheh döktürdüm azıcık canımcım:))
çok sağol teşekkür ederim çok sevindim beğenmene

yaaaa o nasıl bişey öyle yaaaa :111::111::111::111::111::111::111:

çok çok şok güzel olmuş sunum 10 numara eminim tadı da öyledir

zaten böyle bi sunumla önüme bişey gelse tadını anlamam bile

başarılar arkadaşım

yaa hep merak ediyorum çalışıyo musun :26:

bu tarifleri yapıp,aşama aşama her detayına kadar resmini çekip

buraya yükleyip,yapılışını yazacak ve gelen yorumların da her birine cevap verecek vakti nasıl buluyosun

yani ben yazarken yoruldum bi de yemek topiğin de var senin onun da uzaktan takipçisiyim hepsi çok güzeller

gerçekten ciddi zaman ve emek gerektiren işler bunlar

peki bloğun falan var mı :26:

Canım merhabaa çok güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim:)
Çalışmıyorum ama haftanın 5 günü saat 4 e kadar kurstayım:S
Mutfağı çok seviyorum,yapamayacağım hiç bişey yok kendime çok güveniyorum.
Tek tek resimlemek,bi yandan tarif yazmak gerçekten zor ve inanılmaz zaman gerektiriyor,dediğin gibi aynı zamanda tüm arkadaşlarımla da tek tek ilgileniyorum ama ben gerçekten bundan inanılmaz keyif alıyorum.
Yemek topiğim var evet ama bloğum yok,açmayıda düşünmüyorum çünkü ben KK da çok mutluyum gerçekten de...
Zaman aslına bakarsan yok,yani gerçekten çok yoğunum..Dediğim gibi sabah 8 den akşam 4 e kadar full kurstayım eve gelene kadar 5 oluyor neredeyse..
5 ten sonra evin işi,yemek,çamaşır,ütü,bulaşık v.s. bilirsin nasıl zaman alıyor..
Ama şu varki ben zamanın esiri olmaktan hiç hoşlanmadım bu yaşıma kadar,zamanı kendim yaratıyorum kendime:)
Sunumumu beğenmene çok sevindim canım çok teşekkür ederim tekrardan

Ellerinize sağlık bu nasıl bir muhteşem görüntü böyle

Canım sağolasın teşekkür ederiim,beğenmene çok sevindim...evet görüntü gerçekten çok hoş ikram etmek isterdim

harika harika süper görünüyor ellerinize sağlık
benim nişanlımda çok güzel yapar bayılırım maklubeye
bu görüntüyü başka hiç bir et yemeğine değişmem

harika harikaaaaaaa görüntü süper ellerine sağlık ellosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…