harika harikasüper görünüyor ellerinize sağlık
benim nişanlımda çok güzel yapar bayılırım maklubeye
bu görüntüyü başka hiç bir et yemeğine değişmem
harika harikaaaaaaa görüntü süper ellerine sağlık ellosam
Elossacim ellerine saglik cok guzel olmus...
Cok açim su an nasil canim cekti :)
Bende dusunuyorum ne yapicami daha katilacagim kesin degil,kiymali yemekler giriyor demi kategoriye ?
Canımm çok teşekkür ederim beğenmene sevindim
Gel buyur beraber olsun azıcık kaldı:)))
Kıymalı giriyordur muhtemelen,çünkü köftelerde sunulabilecekmiş et yemekleri kategorisinde.
köftede kıymadan olduğuna göre sanıyorum olur zannımca
ekrana düştüm resmen ya o nasıl bir görüntüdür bayıldımmm bayııııılldııııımmmmmm
bende denicem mutlaka hep aklımdaydı yapmak elossa ablamdan öğrenmiş oldumm ellerine kollarına sağlık
Koftelerdemi oluyormussssayya harika katilirim buyuk ihtimal
Kiz o maklubeyi adam yemeye kiyamaz sekli bozulur diye nerden basliycami bilemem ben sayet onume getirseler
hayatım diğer başlıkta akşam bahsetmişler,ama iyice emin olmak için sende bi bak istersen:)
katıl tabisiii ne kadar çok katılım o kadar çok heyecan:))
maklubeyi hazırlamak değilde bozarkenki psikolojimi anlatamam sana:)))
tüm emeğim çöpe gitmiş gibi hissediyorum:)))
Tamam bakiyim bi, yapiyim etli bisey amann kiymada etten oluyor ayri ayri kategori yaparsak ohooo isimiz var demi :)
Halil sezaiden isyan iyi gider onu yerken
Tamam bakiyim bi, yapiyim etli bisey amann kiymada etten oluyor ayri ayri kategori yaparsak ohooo isimiz var demi :)
Halil sezaiden isyan iyi gider onu yerken
bacım ellerıne, emeğine saglık harıka gorunuyor makluben :)
Mükemmmel görünüyor.
Süsleme can getirmiş yemeğe.. Daha bir harika görünmesine sebep olmuş..
Ellerinize kollarınıza sağlık, başarılar dilerim yarışma için.
zahmetli bir yemek yapmışsınız ellerinize sağlık..
bende yaptığım zaman extra sebzeler katıyordum patates,patlıcan,biber (bir kat sebze bir kat pilav en altta zaten et oluyıordu) ama görüuorumki gerek bile yokmuş..
bu hali bile mükemmel duruyor
hayatim,yazilanlari gordumde sanirim bir yanlis anlasilma oldu:26:et yemekleri kategorisine kiyma ile yapilan yemeklerde giriyor ama kofteler ayrica baska bir kategoride degerlendirilecek diye biliyorum.zira et yemekleri basliginda Kazen de koftelerin ayrica degerlendirilecegini yazmisti hatta o kadar cok kofte varmi diye soruluncada var oldugunu gormustuk..sanirim bu konunun bir acikliga kavusmasi gerekiyor Kazen e sorabilirsiniz.benim sahsi fikrim et yemekleri kiyma ile yapilan yemekler (kebaplar falan) bu kategoriye dahil ama kofte olan yemekler ayri bir kategori olmali
Canım merhabaa çok güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim:)
Çalışmıyorum ama haftanın 5 günü saat 4 e kadar kurstayım:S
Mutfağı çok seviyorum,yapamayacağım hiç bişey yok kendime çok güveniyorum.
Tek tek resimlemek,bi yandan tarif yazmak gerçekten zor ve inanılmaz zaman gerektiriyor,dediğin gibi aynı zamanda tüm arkadaşlarımla da tek tek ilgileniyorum ama ben gerçekten bundan inanılmaz keyif alıyorum.
Yemek topiğim var evet ama bloğum yok,açmayıda düşünmüyorum çünkü ben KK da çok mutluyum gerçekten de...
Zaman aslına bakarsan yok,yani gerçekten çok yoğunum..Dediğim gibi sabah 8 den akşam 4 e kadar full kurstayım eve gelene kadar 5 oluyor neredeyse..
5 ten sonra evin işi,yemek,çamaşır,ütü,bulaşık v.s. bilirsin nasıl zaman alıyor..
Ama şu varki ben zamanın esiri olmaktan hiç hoşlanmadım bu yaşıma kadar,zamanı kendim yaratıyorum kendime:)
Sunumumu beğenmene çok sevindim canım çok teşekkür ederim tekrardan
Canım sağolasın teşekkür ederiim,beğenmene çok sevindim...evet görüntü gerçekten çok hoş ikram etmek isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?