Pilav Tarifleri Maklube...(BMS sponsorluğunda)

harika harika süper görünüyor ellerinize sağlık
benim nişanlımda çok güzel yapar bayılırım maklubeye
bu görüntüyü başka hiç bir et yemeğine değişmem

Teşekkür ederim canımm beğenmene çok sevindim
nişanlın sanıyorum benim eşim gibi etcil:)
valla şanslıyız o zaman ne diyelim,benimkide istersen ben yapimm değişiklik olsun dedi ama yarışma olacağından izin vermedim dokunamadı bile(yemek dışında)

harika harikaaaaaaa görüntü süper ellerine sağlık ellosam

Sağol kuzumm çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim ki beeennn

Elossacim ellerine saglik cok guzel olmus...
Cok açim su an nasil canim cekti :)
Bende dusunuyorum ne yapicami daha katilacagim kesin degil,kiymali yemekler giriyor demi kategoriye ?

Elossacim ellerine saglik cok guzel olmus...
Cok açim su an nasil canim cekti :)
Bende dusunuyorum ne yapicami daha katilacagim kesin degil,kiymali yemekler giriyor demi kategoriye ?

Canımm çok teşekkür ederim beğenmene sevindim
Gel buyur beraber olsun azıcık kaldı:)))
Kıymalı giriyordur muhtemelen,çünkü köftelerde sunulabilecekmiş et yemekleri kategorisinde.
köftede kıymadan olduğuna göre sanıyorum olur zannımca

ekrana düştüm resmen ya o nasıl bir görüntüdür bayıldımmm bayııııılldııııımmmmmm
bende denicem mutlaka hep aklımdaydı yapmak elossa ablamdan öğrenmiş oldumm ellerine kollarına sağlık

Koftelerdemi oluyormussss ayy harika katilirim buyuk ihtimal
Kiz o maklubeyi adam yemeye kiyamaz sekli bozulur diye nerden basliycami bilemem ben sayet onume getirseler

Son düzenleme:

Canım benimm ablan yesin senii
beğenmene çok sevindimm çok teşekkür ederim balım,mutlaka dene olurmu sonrada gel topiğimde paylaş merak ederimm:)

Koftelerdemi oluyormussss ayya harika katilirim buyuk ihtimal
Kiz o maklubeyi adam yemeye kiyamaz sekli bozulur diye nerden basliycami bilemem ben sayet onume getirseler

hayatım diğer başlıkta akşam bahsetmişler,ama iyice emin olmak için sende bi bak istersen:)
katıl tabisiii ne kadar çok katılım o kadar çok heyecan:))
maklubeyi hazırlamak değilde bozarkenki psikolojimi anlatamam sana:)))
tüm emeğim çöpe gitmiş gibi hissediyorum:)))

Tamam bakiyim bi, yapiyim etli bisey amann kiymada etten oluyor ayri ayri kategori yaparsak ohooo isimiz var demi :)
Halil sezaiden isyan iyi gider onu yerken

Tamam bakiyim bi, yapiyim etli bisey amann kiymada etten oluyor ayri ayri kategori yaparsak ohooo isimiz var demi :)
Halil sezaiden isyan iyi gider onu yerken

hayatim,yazilanlari gordumde sanirim bir yanlis anlasilma oldu:26:et yemekleri kategorisine kiyma ile yapilan yemeklerde giriyor ama kofteler ayrica baska bir kategoride degerlendirilecek diye biliyorum.zira et yemekleri basliginda Kazen de koftelerin ayrica degerlendirilecegini yazmisti hatta o kadar cok kofte varmi diye soruluncada var oldugunu gormustuk..sanirim bu konunun bir acikliga kavusmasi gerekiyor Kazen e sorabilirsiniz.benim sahsi fikrim et yemekleri kiyma ile yapilan yemekler (kebaplar falan) bu kategoriye dahil ama kofte olan yemekler ayri bir kategori olmali

Mükemmmel görünüyor.
Süsleme can getirmiş yemeğe.. Daha bir harika görünmesine sebep olmuş..
Ellerinize kollarınıza sağlık, başarılar dilerim yarışma için.

Mükemmmel görünüyor.
Süsleme can getirmiş yemeğe.. Daha bir harika görünmesine sebep olmuş..
Ellerinize kollarınıza sağlık, başarılar dilerim yarışma için.

Çok teşekkür ederim beğenmene çok incesin
evet süslemek zaten başlı başına bu yemeğin özelliği

zahmetli bir yemek yapmışsınız ellerinize sağlık..

bende yaptığım zaman extra sebzeler katıyordum patates,patlıcan,biber (bir kat sebze bir kat pilav en altta zaten et oluyıordu) ama görüuorumki gerek bile yokmuş..

bu hali bile mükemmel duruyor

Teşekkür ederim beğenmene mutlu oldum
evet isteğe göre çeşitlendirilebilir ama ben çok fazla karıştırmamak taraftarıyım
çünkü süslemede kullanılan salatada çok çeşit olduğundan,pilavı sadece et ile birlikte sunuyorum

Son düzenleme:

Tamam canim ben zaten kofte yapmiycam karar vrdim katilirsam ne yapcama

elossa yine döktürmüşsün.maklube hiç yemedim ama etli pilav(kavurmalı pilav)gibi tadı var sanırım .onu çok severim.amma o nasıl salata öyle,bir salata delisi olarak ba-yıl-dım.

muhteşem görünüyor.emeğine sağlık.

o zmn sana kocaman MAŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…