Pilav Tarifleri Maklube...(BMS sponsorluğunda)

Ellerine sağlıkBaşarılar dilerim

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim,evet kavurmalı pilava yakın bir lezzeti var gibi eğer denersen bayılacağına eminim:)
salatayı hiiiçç sorma hayatımm bizde salata delisiyiz

o zmn sana kocaman MAŞALLAH

ehehehe sağol canımm:)

Elossam elelrine sağlıkkk muhteşem muhteşem....

Allahım yarabbim sana geliyorum elosa ellerine sağlık döktürmüşsün yine bu buuuuuu yenmezmi yemede yanında yat bunun ya görsellik zaten süper tebrik ediyorum seni başarılar diliyorum

eline sağlık Elosaa, bende sık sık yaparım özellikle aile içi misafirlerime.(kalabalık ile keyifli oluyo yemesi) ve her yapışta fotosunu çekerim. çiçek gibi duruyor hakkaten. hatta dünde yapacaktım misafirlerim vardı , ama kalmadılar.

Son düzenleme:
Elossam elelrine sağlıkkk muhteşem muhteşem....

Sağol kuzumm çok teşekkür ederimm,beğenmen mutlu etti beniii

Allahım yarabbim sana geliyorum elosa ellerine sağlık döktürmüşsün yine bu buuuuuu yenmezmi yemede yanında yat bunun ya görsellik zaten süper tebrik ediyorum seni başarılar diliyorum

eheheh canım benimm çok teşekkür ederim nasıl mutlu oldum anlatamam beğenmene çok sevindim,o zaman bana yarışmada başarılar

teşekkürler datlu:) çok sağol beğenmene mutlu oldum,misafirler oldumu daha bi keyifli yemesi,hele misafirlere süpriz olarak ortaya çıkınca resmen çıldırıyorlar:))

elossacığım ellerine sağlık

okul günlerime geri gittim sayende..ne zevkli olurdu yemesi
hem göze hem damağa hitap eden gökkuşağı misali bir sunum olmuş
başarılar diliyorumm

kuzum begenmekte kelimemi bittim bittimmmm ağzımın içinde niagara şelalesi oluştuu
Allahım bende birgün böyle yemek yapabilcemmi acaba yaaaa :26::26::26:

elossacığım ellerine sağlık

okul günlerime geri gittim sayende..ne zevkli olurdu yemesi
hem göze hem damağa hitap eden gökkuşağı misali bir sunum olmuş
başarılar diliyorumm

Eylülcüm canım çok teşekkür ederim,çok sevindim beğenmene
bizde ünideyken çok yapardık,genelde ben yaparım gerçi:)))
tavuk etiyle,ton balığıyla bile yaptığımı bilirim:))

kuzum begenmekte kelimemi bittim bittimmmm ağzımın içinde niagara şelalesi oluştuu
Allahım bende birgün böyle yemek yapabilcemmi acaba yaaaa :26::26::26:

canımsın tabiki yapasın hayatım,istemek başarmanın yarısı unutmaa

ben de daha çok -öğrencilik hali - tavuk versiyonlu olanını yapardık.bir de salataların arasına yoğurt koyardık.
çok güzel görünüyor gerçekten canım. kalabalık misafirleri ağırlamak için çok güzel.hoş bence minyatürü bile yapılır bu
tarif için

cok açıkdım elossam şimdi oslada yesek oyyy sen izmirdemiydin gelsem izmire

evet tabiki hayatım süper olur hemde,mısır bezelye olabilir..kornişon turşu v.s.
beğendirebildiysem ne mutlu bana valla

Bayıldım yaaa,yolum bir gün senin oraya düşerse istiyorum bak.

canım benim çok sağol mutlu oldum beğenmene
her zaman kapım açık başım üstüne,en alasını yaparım ben arkadaşıma

cok açıkdım elossam şimdi oslada yesek oyyy sen izmirdemiydin gelsem izmire

oyy kıyamam orda değilim hayatım ama kayınvalidemler İzmir'de..bende kısmetse mayısın son haftası oradayım,görümcemin düğünü var.Yolun buralara düşerse bi kapın olduğunu bil yeter,yaparım ben sana maklube emi

Ellerinize saglık,inanılmaz bir görsel sunum olmuş vallahi Yarışmadada başarılar dilerim

kurban olurum ö güzel yüreğine tamam benım canım

Maklubenin detayli yapilisini merak ediyordum, sayende ögrenmis oldum.
Süper bir paylasim olmus, basarilar...

Ellerine , emeğine sağlık elossa...

Yarışmada başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…