- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Dimi ben de onu söylüyorum sen bakıyorsan bakarlar kisi kendinden bilir işi diyorumKendisi milletin karısına kızına bakıyorsa demek
Çünkü aynı evin icinde yaşıyoruz ve her şeyde gozume batıyor. Dertlesmek icin yaziyorumSizin eşiniz zaten sorunlu.
Tek yaptığı vukuat bu değil.
Niye hala sorguluyorsunuz ya da sasiriyorsunuz?
Adam milletin yediği pastanın kalanların eşine getirme curetinde bulunuyor
Bundan daha büyük hadsizlik ne olabilir ki
Keşke derdinize çözüm bulabilsenizÇünkü aynı evin icinde yaşıyoruz ve her şeyde gozume batıyor. Dertlesmek icin yaziyorum
Aynı evde yaşamayınca sorun çözülüyor işteÇünkü aynı evin icinde yaşıyoruz ve her şeyde gozume batıyor. Dertlesmek icin yaziyorum
Kabul etmedim ben yine bildiğimi yapıyorum ama tartismalar artiyor yani kendi kendine kızıp duruyorÖnemli olan bizimkilerin baskısı değil, farkindaysan bu adam hep böyleydi. Onu bu sekilde kabul ettiysen ne diyebiliriz ki
Zaman verdim önce iş edinmem lazım sonra kendisi ile uzun bir konuşma yapmacagimKeşke derdinize çözüm bulabilseniz
Böyle ancak kafanızda kurgulariniz artar.
Bu sorgulamalar sizi hasta eder.
Adamın kumaşı bu.
Kaliteli kumaş değil.
Bak bildigimi okuyorum diyorsunKabul etmedim ben yine bildiğimi yapıyorum ama tartismalar artiyor yani kendi kendine kızıp duruyor
Salıp gittiğimde herkes bir şey diyecek bundan dolayı sabrediyorum. E tabi bir de işim yokBak bildigimi okuyorum diyorsun
O zaman sal gitsin. Birak kendi çalsin kendi oynasin
Evet tam anlamıyla böyleyiz. Güzel analiz etmişsiniz. Icimde bir his var seviyorum bir yandan hep iyi yanlarını görmek istiyorum. Sevecen biridir cocukları, hayvanları, bitkileri sever. Sözümü dikkate alir dediklerimi kendi düşüncesi gibi benimser. Ama bir yandan da uyumsuzuz. Cimri, anlamıyor, tv izlemekten başka bir sey yapmıyormuş gibi geliyor bana, hayatima mudahale etmek istiyor, beni degistirmeye çalışıyor... Aslında bazen iyi bazen çok kötü biri oluyor. Ben hayatı yaşamayı istiyorum, eşim ise para biriktirip izlemeyi.Siz daha özgür ruhlu daha duygusal daha enerjik bir kadınsiniz benim hissettiğim bu.
Adam da böyle eski kafa .
Daha monoton hesap kitap peşinde
Herşeyi didik didik kurcalayan biri.
Sizi sıkan bunaltan hayatınızı mahveden biri.
Zaten parayı bu kadar hesaplayan biri hayatı yasayamaz ancak izler
Siz seyirci değil oyuncu olmak istiyorsunuz bu sahnede.
Uyumsuzsunuz.
+1000Kendisi milletin karısına kızına bakıyorsa demek
Sızofrenı olabılırmı acabaHayatım boyunca makyaj yapmayı seven biri oldum. Makyaj konusu eşimle aramızda evlendigimizden beri büyük sorun oldu. Ben evde bile makyajlı gezmeyi severim kendime bakmayı, yakışanı giymeyi severim. Evlenmeden önce de eşim beni olduğum gibi tanıdı. Evlendik dışarı çıkarken makyaj yaptığımda sinir harbi yaşamaya başladı adam. Dışarıda yürürken herkes sana bakıyor demeye başladı. Düşündüm bakalim bi makyaj yapmayayım yine bakacaklar mi dedim ve makyaj yapmadım. Yine aynısını söyledi. Demek ki sorun makyajda değilmiş eşim beni bunaltiyormuş. Zaten bunalıyorum bir de istediğim gibi yaşayamamak bunaltıyor. Taviz vermiyorum. Zaten ağzımda kocaman maske var nasıl görüp bakacaklar. Diyelim ki bakıyorlar bunda benim suçum ne? Dikkat ceken biri degilim bunu da belirteyim. Sizin başınıza da böyle şeyler geliyor mu? Eşleriniz böyle baskıcı davranıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?