Makyaj baskısı

Sevgiliyken kiyafetime karışmazdı evlenirken gelinligime bile karışmadı istedigimi aldım. Her sey evlenene kadarmış. Yuruyus yapıyoruz başıma kapşon geçiriyor erkek var diye. O kadar bunaldım ki. Artık esimle dışarı çıkmayacağım

O kadar bunaldım ki. Yürüyüş yaparken başıma kapşon geçiriyor. Artik dışarı cikmak bile istemiyorum ruh sağlığım sallantıda

Ben okurken Daraldı m gerçekten.

Bak ben dikkat çeken biriyim,kadın erkek herkesin dikkatini çekiyor um gözlerim yüzünden.
Sadece Kalem ve rimel çekerim.Ruj falan sevmiyorum.
Benimde eşim yapmamı istemiyor ama sadece işe giderken... Dışarıda yapıyorum yani.
Arada işe giderken de yaparım o ayrı,insan iyi hissediyor.

Sana gelince biran önce iş bulup,hayatını düzene koy.
Anladığım çok cimri biriymiş enn nefret ettiğim insan tipi...
Ben yapamazdım...

Yasamak zor degistirmeye çalışmak daha da zor. Degistirmeye çalıştıkça sinir harbi yaşıyorum
Degistiremezsin ki. Bosa xaba sarfediyorsun. Insan yedisinde neyse 70inde de odur. Karakter 7 yasinda oturur. Adamin eli kapanmis bir kez. Oyle biriyle yasamak hakikaten cok zor ama anlatamazsin da ona.

Hayır ...
Zaten makyaj yapmıyorum artık
Eskiden yani eski sevgilim beni bayağı patlak rujlar süren biri olarak tanıdı öyle de çıktık bir buçuk yıl kadar .
Sonra manyakligi tuttu birgün buluştuk yemeğe gideceğiz burnumdan fitil fitil getirmişti bu oje ne bu ruj ne .senin amacın ne olmak filan
Aman Allahım sanki ilk defa yapıyorum sanki öyle peşime düşmemişti benim ..

Ayrıldı filan.iyikide ayrıldı kurtuldum yahu oh be.

Keşke sizin de ilişki boyutunuz sevgililik olsaymis
Kurtulmak lazım boylelerinden.
Bunlardan ne çocuk yapılır ne bedenin paylasilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…