- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
eşinizi boşverin o hatalı da
Cildinize yazık ya
O kadar makyaj zararlı
Özguvensiz olabilir. Bana dikkat çekiyorsun diyor ama aslinda dikkat cekecek biri degilim. Boyu uzun olan ,yüz hatları güzel olan eşim. Ben kısa boylu biriyim birak dikkat cekmeyi geçen yanindayken karanlıkta çocuğu sanmışlar beniSızofrenı olabılırmı acaba
Gercı esınızı en ıyı sız tanırsınız
Uzun surelı evlılıklerde bu gıbı seyler az oluyor galıba..adam kadının dıkkat cekıp cekmemesıyle pek ılgılenmıyorÖzguvensiz olabilir. Bana dikkat çekiyorsun diyor ama aslinda dikkat cekecek biri degilim. Boyu uzun olan ,yüz hatları güzel olan eşim. Ben kısa boylu biriyim birak dikkat cekmeyi geçen yanindayken karanlıkta çocuğu sanmışlar beni
Cımrı olması kotu maalesefEvet tam anlamıyla böyleyiz. Güzel analiz etmişsiniz. Icimde bir his var seviyorum bir yandan hep iyi yanlarını görmek istiyorum. Sevecen biridir cocukları, hayvanları, bitkileri sever. Sözümü dikkate alir dediklerimi kendi düşüncesi gibi benimser. Ama bir yandan da uyumsuzuz. Cimri, anlamıyor, tv izlemekten başka bir sey yapmıyormuş gibi geliyor bana, hayatima mudahale etmek istiyor, beni degistirmeye çalışıyor... Aslında bazen iyi bazen çok kötü biri oluyor. Ben hayatı yaşamayı istiyorum, eşim ise para biriktirip izlemeyi.
Dikkat ceksem sorun degil evet herkes bakıyor dikkat cekiyorum derdim, dikkat cekmedigimi biliyorum bu sebeple kısıtlanıyor gibi hissediyorumUzun surelı evlılıklerde bu gıbı seyler az oluyor galıba..adam kadının dıkkat cekıp cekmemesıyle pek ılgılenmıyor
eşin sorunlu demek ki.Hayatım boyunca makyaj yapmayı seven biri oldum. Makyaj konusu eşimle aramızda evlendigimizden beri büyük sorun oldu. Ben evde bile makyajlı gezmeyi severim kendime bakmayı, yakışanı giymeyi severim. Evlenmeden önce de eşim beni olduğum gibi tanıdı. Evlendik dışarı çıkarken makyaj yaptığımda sinir harbi yaşamaya başladı adam. Dışarıda yürürken herkes sana bakıyor demeye başladı. Düşündüm bakalim bi makyaj yapmayayım yine bakacaklar mi dedim ve makyaj yapmadım. Yine aynısını söyledi. Demek ki sorun makyajda değilmiş eşim beni bunaltiyormuş. Zaten bunalıyorum bir de istediğim gibi yaşayamamak bunaltıyor. Taviz vermiyorum. Zaten ağzımda kocaman maske var nasıl görüp bakacaklar. Diyelim ki bakıyorlar bunda benim suçum ne? Dikkat ceken biri degilim bunu da belirteyim. Sizin başınıza da böyle şeyler geliyor mu? Eşleriniz böyle baskıcı davranıyor mu?
Yüzüme kese kağıdı mi geçireyim napayım mutlu olman için de zaten maske den dolayı sadece gözler gozukuyorHayatım boyunca makyaj yapmayı seven biri oldum. Makyaj konusu eşimle aramızda evlendigimizden beri büyük sorun oldu. Ben evde bile makyajlı gezmeyi severim kendime bakmayı, yakışanı giymeyi severim. Evlenmeden önce de eşim beni olduğum gibi tanıdı. Evlendik dışarı çıkarken makyaj yaptığımda sinir harbi yaşamaya başladı adam. Dışarıda yürürken herkes sana bakıyor demeye başladı. Düşündüm bakalim bi makyaj yapmayayım yine bakacaklar mi dedim ve makyaj yapmadım. Yine aynısını söyledi. Demek ki sorun makyajda değilmiş eşim beni bunaltiyormuş. Zaten bunalıyorum bir de istediğim gibi yaşayamamak bunaltıyor. Taviz vermiyorum. Zaten ağzımda kocaman maske var nasıl görüp bakacaklar. Diyelim ki bakıyorlar bunda benim suçum ne? Dikkat ceken biri degilim bunu da belirteyim. Sizin başınıza da böyle şeyler geliyor mu? Eşleriniz böyle baskıcı davranıyor mu?
Benim eşimde ilk başlarda baskı yaptı malzeme almama karismazdi sürmeye gelince kızardı bende bikmistim laflarindan yapmadım smdide niye yapmıyorsun diyo dengesizler isteHayatım boyunca makyaj yapmayı seven biri oldum. Makyaj konusu eşimle aramızda evlendigimizden beri büyük sorun oldu. Ben evde bile makyajlı gezmeyi severim kendime bakmayı, yakışanı giymeyi severim. Evlenmeden önce de eşim beni olduğum gibi tanıdı. Evlendik dışarı çıkarken makyaj yaptığımda sinir harbi yaşamaya başladı adam. Dışarıda yürürken herkes sana bakıyor demeye başladı. Düşündüm bakalim bi makyaj yapmayayım yine bakacaklar mi dedim ve makyaj yapmadım. Yine aynısını söyledi. Demek ki sorun makyajda değilmiş eşim beni bunaltiyormuş. Zaten bunalıyorum bir de istediğim gibi yaşayamamak bunaltıyor. Taviz vermiyorum. Zaten ağzımda kocaman maske var nasıl görüp bakacaklar. Diyelim ki bakıyorlar bunda benim suçum ne? Dikkat ceken biri degilim bunu da belirteyim. Sizin başınıza da böyle şeyler geliyor mu? Eşleriniz böyle baskıcı davranıyor mu?
Cimri biriyle cok zordur yasamak. Oyle insanlar paradan baska sey de konusmaz. Konu sahibinin Allah yardimcisi olsun.Sizin eşiniz telefonunuzu şarj etme saatinize karışıyordu dimi? Elektriğin ucuz olduğu saatlerde şarj etmenizi istiyordu.
Sizin eşiniz ağır cimri.
Derdi makyaj yapmanız değil bence.
Rimelin rujun vs hep para olması. Bunlara para vermek zoruna gidiyor. Bu adamın huyu bu.
Kabul et artık.
Kozmetik eşyanı bedavaya alabileceğin bir yol olsa, karışmaz makyajına. Buna inan.
Kişi kendinden bilir işi diyorumHayatım boyunca makyaj yapmayı seven biri oldum. Makyaj konusu eşimle aramızda evlendigimizden beri büyük sorun oldu. Ben evde bile makyajlı gezmeyi severim kendime bakmayı, yakışanı giymeyi severim. Evlenmeden önce de eşim beni olduğum gibi tanıdı. Evlendik dışarı çıkarken makyaj yaptığımda sinir harbi yaşamaya başladı adam. Dışarıda yürürken herkes sana bakıyor demeye başladı. Düşündüm bakalim bi makyaj yapmayayım yine bakacaklar mi dedim ve makyaj yapmadım. Yine aynısını söyledi. Demek ki sorun makyajda değilmiş eşim beni bunaltiyormuş. Zaten bunalıyorum bir de istediğim gibi yaşayamamak bunaltıyor. Taviz vermiyorum. Zaten ağzımda kocaman maske var nasıl görüp bakacaklar. Diyelim ki bakıyorlar bunda benim suçum ne? Dikkat ceken biri degilim bunu da belirteyim. Sizin başınıza da böyle şeyler geliyor mu? Eşleriniz böyle baskıcı davranıyor mu?
Evet karışıyordu sesimi çıkararak ona çözüm buldum. Sesini çıkarmayan biri olsaydım yine aynı şekilde laflar ederdi.Sizin eşiniz telefonunuzu şarj etme saatinize karışıyordu dimi? Elektriğin ucuz olduğu saatlerde şarj etmenizi istiyordu.
Sizin eşiniz ağır cimri.
Derdi makyaj yapmanız değil bence.
Rimelin rujun vs hep para olması. Bunlara para vermek zoruna gidiyor. Bu adamın huyu bu.
Kabul et artık.
Kozmetik eşyanı bedavaya alabileceğin bir yol olsa, karışmaz makyajına. Buna inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?