pelusss Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2009 99 2 86 Kahramanmaraş 3 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi pelusss #1 kızlar internette akmayan makyaj ürünleri ararken makyaj sabitleyici gördüm. kullanan varmı işe yarıyormu? 1 hafta sonra adana da düğünüm var, malum orası bayaa sıcak olacak, makyajımın akmaması lazım
kızlar internette akmayan makyaj ürünleri ararken makyaj sabitleyici gördüm. kullanan varmı işe yarıyormu? 1 hafta sonra adana da düğünüm var, malum orası bayaa sıcak olacak, makyajımın akmaması lazım
lfbrls Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2010 2.147 4 66 Bursa 3 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi pelusss #2 MAC'in bir ürününden bahsediyordu arkadaşşlar, çok iyiymiş. Makyaj sab,tleyici. Adı yanlış hatırlamıyorsam Studio Fix'ti canım...
MAC'in bir ürününden bahsediyordu arkadaşşlar, çok iyiymiş. Makyaj sab,tleyici. Adı yanlış hatırlamıyorsam Studio Fix'ti canım...
pelusss Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2009 99 2 86 Kahramanmaraş 4 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi pelusss #3 teşekkürler :)
nem 20♥06♥2010 Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2008 7.231 9 156 Diğer 4 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi pelusss #4 düğünde porselen makyaj yaptır cnmmmmmm bende şehir dışına gitcem baya makyajlı durmam lasım 10 saatt gibiii ondan en iyisi porselen makyaj:)sıcakta maffolmasın yüzümüz:)
düğünde porselen makyaj yaptır cnmmmmmm bende şehir dışına gitcem baya makyajlı durmam lasım 10 saatt gibiii ondan en iyisi porselen makyaj:)sıcakta maffolmasın yüzümüz:)
pelusss Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2009 99 2 86 Kahramanmaraş 4 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi pelusss #5 canım kuaförümü kayınvalidem ayarladı. bilmiyorum varmı porselen makyaj için malzemesi yoksa çok istiyordum bende. varsa süper olcak yoksa işimi sağlama almak istiyorum :)
canım kuaförümü kayınvalidem ayarladı. bilmiyorum varmı porselen makyaj için malzemesi yoksa çok istiyordum bende. varsa süper olcak yoksa işimi sağlama almak istiyorum :)