Azalta azalta alistirinErkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz buluştuğumuz ilk günden beri hep makyajlı gittim yanına nedense sanki makyajsız gidersem beğenmez beni gibi düşündüm şimdilerde makyajsız gitmek istiyorum ama 6 aydır makyajsız görmedi hiç görünce noldu buna gibi falan düşünebilir mibide biz evlenmeyi düşünüyoruz o zaman napıcam acaba...
Yaptığım makyaj abartılı değil bb krem ya da ince bi fondoten ve eyeliner. Hiç bunlarsız gitmedim sizce ne yapıyım
Erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz buluştuğumuz ilk günden beri hep makyajlı gittim yanına nedense sanki makyajsız gidersem beğenmez beni gibi düşündüm şimdilerde makyajsız gitmek istiyorum ama 6 aydır makyajsız görmedi hiç görünce noldu buna gibi falan düşünebilir mibide biz evlenmeyi düşünüyoruz o zaman napıcam acaba...
Yaptığım makyaj abartılı değil bb krem ya da ince bi fondoten ve eyeliner. Hiç bunlarsız gitmedim sizce ne yapıyım
Değilim en başından beri böyle olduğum için şimdi korkuyorum sadeceKompleksli misin ?
Cildimde ufak tefek sivilcelerden ve hafif izlerden başka birşey bile yok inanın ama takıntı oldu artık buBaşlığı görünce ciddi makyaj yaptığınızı sandım. Fondöten ve eyeliner insanı ne kadar değiştirebilir ki? Yüzünüzdeki çukurları kaptıyorsanız başka tabi... Dert edilcek bişi göremedim bunları sürmeden görse farketmez bile bence.
Adam sizi takma kirpikli, dudakları kalın gösteren, burnu ince gösteren makyaj hileleriyle falan görüyo olsa neyse yanii...
Cildimde ufak tefek sivilcelerden ve hafif izlerden başka birşey bile yok inanın ama takıntı oldu artık buBaşlığı görünce ciddi makyaj yaptığınızı sandım. Fondöten ve eyeliner insanı ne kadar değiştirebilir ki? Yüzünüzdeki çukurları kaptıyorsanız başka tabi... Dert edilcek bişi göremedim bunları sürmeden görse farketmez bile bence.
Adam sizi takma kirpikli, dudakları kalın gösteren, burnu ince gösteren makyaj hileleriyle falan görüyo olsa neyse yanii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?