Makyajsız çıkamamak

Baimbie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
24
3
3
Erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz buluştuğumuz ilk günden beri hep makyajlı gittim yanına nedense sanki makyajsız gidersem beğenmez beni gibi düşündüm şimdilerde makyajsız gitmek istiyorum ama 6 aydır makyajsız görmedi hiç görünce noldu buna gibi falan düşünebilir mi bide biz evlenmeyi düşünüyoruz o zaman napıcam acaba...
Yaptığım makyaj abartılı değil bb krem ya da ince bi fondoten ve eyeliner. Hiç bunlarsız gitmedim sizce ne yapıyım

Azalta azalta alistirin

bir an önce çık doğal halinle karşısına...mırın kırın ederse senin kadar sevmemiştir zaten!

Evlenince sabah-akşam her dakika makyajlı olmak zor olabilir, siz en iyisi makyajın dozunu azaltın...
Şaka bir yana, zaten çok abartı yapmıyorsunuz gibi düşündüm.
Fondoten sürmeyi kesin önce, sonra eyelinerı kalın çekiyorsanız incecik çekin, zaten ince çekiyorsanız sadece rimel sürün vs...
Yalnız adam sizin sadece dış görünüşünüzü önemsiyorsa evlilik için oturup düşünün.
Aradan 3-5 yıl geçince kimse aynı kalmayacak malum.
Bu kadar çekinmeniz yersiz.

Bence azaltarak alistir ben pudra allik ve rimel surerdim sadece hic bunlari surmeden gitmemistim ama begenmez korkusuyla degil aklima hic oyle bisey gelmedi ozguvenle alakali disari cikarken ki tarzim bu evliyiz simdi yine begeniyor disari cikarken ayni makyajimi yine yapiyorum

bende hep makyajlı giderdim,sivilce izlerim pek yokken sürerdim bide hangi akla hizmetse. şimdi izlerim var ama sürmüyorum hiçbişey. bigünde kalkıp bahsetmedi bunlardan.. daha neler neler.. seven her halinde seviyo cidden

bb krem ve eyeliner öyle abartılı bir makyaj değil ki. bb krem zaten insanın yüzünden akıp gidiyor zaten.

doğal halinden çok farklı değilsindir yani merak etme.

seninki tamamen psikolojik bence. az da olsa bir şeyler sürmek istiyorsun. sürünce daha iyi hissediyorsun. ben de en azından pudra sürerim. bir fark olmasa da kendimi daha iyi hissediyorum. yaz aylarında sadece çok sürmem.

Hiçbir şey olmuyor emin ol bende senin gibiydim :) makyajsız gitmezdim yanına ve sürekli tazelerdim. Bigün kuaforden çıktım eve geldim 0 makyajım tabi o da evde beni ilk defa o gün makyajsız gördü ve hiç aksi kötü bi durum olmadı makyaj yapmasada olurmuş boşuna tenini zedeliyosun dedi. Ve ben makyajsız çok soluk olur tenim genelde.
Seni seviyorsa asla sorun yapmaz dert etme.

ahaha bir arkadaşımda nişanlı , nişanlısının karşısına hiç makyajsız çıkmamış , bana soruyordu, makyajsız halim çokmu kötü beni makyajsız gorunce çok hayal kırıklıgı yaşamaz dimi, diye beni bi kahkaha tutmuştu o an, saçmalama demiştim bende ona gayette begenir demiştim , sizi görmediğim için bişey diyemiycem ama bence sizde abartıyosunuzdur , zaten yaptıgınız sadece üstün körü makyajmış onu yapmayanmı kaldı artık, demet akalından örnek vereyim makyajsız hali çok çirkindir mosmor dudaklar felan, ama eşi çok begenirmiş , sevince güzel görüyor gözler canım.

Makyajın anası fondoten bence :)
Pürüzsüz bir ten büyük fark yaratıyor çünkü.

Yerinde olsam birden doğal çıkmam da azar azar eksilterek giderim.
Bir daha ki buluşmaya fondotensiz git, sonra diğerini, diğerini bırak derken doğal da görmüş olsun..

Baktın ki mırın kırın ediyor anlarsın.
Doğal halinle seni sevmeyen adamla işin olmasın.
Evlenince hastalığı var, çocuğu var 7/24 makyajla mı gezeceksin?

Başlığı görünce ciddi makyaj yaptığınızı sandım. Fondöten ve eyeliner insanı ne kadar değiştirebilir ki? Yüzünüzdeki çukurları kaptıyorsanız başka tabi... Dert edilcek bişi göremedim bunları sürmeden görse farketmez bile bence.
Adam sizi takma kirpikli, dudakları kalın gösteren, burnu ince gösteren makyaj hileleriyle falan görüyo olsa neyse yanii...

Aman canim ne suruyormussun ki zaten surme adam anlamaz bile :)

Cildimde ufak tefek sivilcelerden ve hafif izlerden başka birşey bile yok inanın ama takıntı oldu artık bu

Cildimde ufak tefek sivilcelerden ve hafif izlerden başka birşey bile yok inanın ama takıntı oldu artık bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…