- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Kasma kendini bu kadar. Evlenince de surekli makyajli olamazsin ki. Bir anda makyajsiz cikamiyorsansa yavas yavas azalta bilirsinDeğilim en başından beri böyle olduğum için şimdi korkuyorum sadece
yaptığınız makyaj çok abartılı değil ama hiç bir şey sürmeden dışarı çıkabiliyor musunuz? ben çıkamam mesela, cildimi korumam gerekir çünkü dışarda.Erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz buluştuğumuz ilk günden beri hep makyajlı gittim yanına nedense sanki makyajsız gidersem beğenmez beni gibi düşündüm şimdilerde makyajsız gitmek istiyorum ama 6 aydır makyajsız görmedi hiç görünce noldu buna gibi falan düşünebilir mibide biz evlenmeyi düşünüyoruz o zaman napıcam acaba...
Yaptığım makyaj abartılı değil bb krem ya da ince bi fondoten ve eyeliner. Hiç bunlarsız gitmedim sizce ne yapıyım
Azar azar hafifletin.bir gun aylayniri birakin.bir ay boyle.ikinci ay pudrayi.ucuncu ay fondateni diger ay neyse onuuu..ve en sonunda da adam sizi birakirmissss.hahahahahahahErkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz buluştuğumuz ilk günden beri hep makyajlı gittim yanına nedense sanki makyajsız gidersem beğenmez beni gibi düşündüm şimdilerde makyajsız gitmek istiyorum ama 6 aydır makyajsız görmedi hiç görünce noldu buna gibi falan düşünebilir mibide biz evlenmeyi düşünüyoruz o zaman napıcam acaba...
Yaptığım makyaj abartılı değil bb krem ya da ince bi fondoten ve eyeliner. Hiç bunlarsız gitmedim sizce ne yapıyım
Erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz buluştuğumuz ilk günden beri hep makyajlı gittim yanına nedense sanki makyajsız gidersem beğenmez beni gibi düşündüm şimdilerde makyajsız gitmek istiyorum ama 6 aydır makyajsız görmedi hiç görünce noldu buna gibi falan düşünebilir mibide biz evlenmeyi düşünüyoruz o zaman napıcam acaba...
Erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz buluştuğumuz ilk günden beri hep makyajlı gittim yanına nedense sanki makyajsız gidersem beğenmez beni gibi düşündüm şimdilerde makyajsız gitmek istiyorum ama 6 aydır makyajsız görmedi hiç görünce noldu buna gibi falan düşünebilir mibide biz evlenmeyi düşünüyoruz o zaman napıcam acaba...
Onun için mi süsleniyorsunuz?Erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz buluştuğumuz ilk günden beri hep makyajlı gittim yanına nedense sanki makyajsız gidersem beğenmez beni gibi düşündüm şimdilerde makyajsız gitmek istiyorum ama 6 aydır makyajsız görmedi hiç görünce noldu buna gibi falan düşünebilir mibide biz evlenmeyi düşünüyoruz o zaman napıcam acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?