canim bende senin gibi dusunuyordum hep. bidr ben senden daha cok yapiuorum. pudra allik rimel eyeliner. fakat sevgilim daha iki haftalik sevgiliyken sprpriz bir hediyr alip kapimizi caldi. ogrenci evimizi. bende makyajsizdim malum ev hali. geldi oturdu bizde. neyse aylar gecti. askim ben seni takma kirpik takiyosun saniyordum hatta soracaktim niye hrrgun takma kirpik takiyorsun diye. sonra aniden size geldim sende makyajsizdin bi baktm makyajsizda kirpiklerin uzunmus. hic degismiyosun sadece daha bakimli gorunuyorsun dior. yani cnm erkekler cok dikkatli o da az cok tahmin eder makyajsiz haliniErkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz buluştuğumuz ilk günden beri hep makyajlı gittim yanına nedense sanki makyajsız gidersem beğenmez beni gibi düşündüm şimdilerde makyajsız gitmek istiyorum ama 6 aydır makyajsız görmedi hiç görünce noldu buna gibi falan düşünebilir mibide biz evlenmeyi düşünüyoruz o zaman napıcam acaba...
Yaptığım makyaj abartılı değil bb krem ya da ince bi fondoten ve eyeliner. Hiç bunlarsız gitmedim sizce ne yapıyım