• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsız çıkamamak

Erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz buluştuğumuz ilk günden beri hep makyajlı gittim yanına nedense sanki makyajsız gidersem beğenmez beni gibi düşündüm şimdilerde makyajsız gitmek istiyorum ama 6 aydır makyajsız görmedi hiç görünce noldu buna gibi falan düşünebilir mi :( bide biz evlenmeyi düşünüyoruz o zaman napıcam acaba...
Yaptığım makyaj abartılı değil bb krem ya da ince bi fondoten ve eyeliner. Hiç bunlarsız gitmedim sizce ne yapıyım
canim bende senin gibi dusunuyordum hep. bidr ben senden daha cok yapiuorum. pudra allik rimel eyeliner. fakat sevgilim daha iki haftalik sevgiliyken sprpriz bir hediyr alip kapimizi caldi. ogrenci evimizi. bende makyajsizdim malum ev hali. geldi oturdu bizde. neyse aylar gecti. askim ben seni takma kirpik takiyosun saniyordum hatta soracaktim niye hrrgun takma kirpik takiyorsun diye. sonra aniden size geldim sende makyajsizdin bi baktm makyajsizda kirpiklerin uzunmus. hic degismiyosun sadece daha bakimli gorunuyorsun dior. yani cnm erkekler cok dikkatli o da az cok tahmin eder makyajsiz halini

Fondoten o kadar farketmıyor ama sizi eyelinerle görmeye alışık birisi eyelinersiz gördugunde solgun görunuyorsun tepkisi verebilir.Bende eski çalıştıgım yerde sureklı eyeliner çekerken bir kaç gun çekmeden gittim ve nerdeyse tum arkadaşlarım aynı tepki verdi birşeymi oldu ? Göz alışkanlıgı olmadıgı için oda solgunlukla alakası yok.Bir anda kesemem diyorsan sadece göz altına bugulu kalem çekmeyi ve fondoten degıl bırtek hafıf allık sürmeyi dene daha naturel ve hoş duruyor ben şuan genelde öyle yaparım

Saçların ne renk ve sigara kullanıyo musun
Saçın sarıysa makyajsız olmaz çünkü sarı saç gerçekten makyaj istiyo

Sigara da malum solduruyo cildi

Bende makyajsız markete bile gitmek istemem.çok seviyorum. cildimi ağır yaparım.izler falan var çünkü.fondöten,pudra,allık,kaş kalemi,rimel,ruj.sadece eyeliner ve far kullanmam yani.ilk aylarda bi kez yanında yüzümü yıkamak zorund kalmıştım.ilk hayal kırıklığını orda yaşadı heralde.:KK53: Ama fotoğraflarımı flan atıyorum makyajsız.bi iki kez doğal olmanı isterim flan demişti.makyaj yapınca da söyleniyo.

sırf beni makyajsızda görsün diye bakımsız gitme yanına.yeri zamanı gelince görür zaten.

evlenmeyi düşünüyoruz demişsiniz yani adam her halükarda sizin makyajsız yüzünüzü makyajlı halinden çok daha fazla görecek. hastalandığınızda, uykusuzluktan yüzünüz gözünüz şiştiğinde, yorgunluktan göz altlarınız morardığında..vs her halinizi bilecek.
kaldı ki zaten normal olan makyajsız olmak. kendimizi robot gibi kusursuz göstermeye çalışmak, hiç insan değilmişiz gibi en ufak kusurlarımı örtmek için suratımıza kat çıkmayı saçma buluyorum. az miktarda ve doğru malzemeyle yapılırsa evet doğal güzelliğimizi vurgular ve o zaman güzel olur ama o kadar. bu kadar abartmanın ve olduğundan fazla anlam yüklemenin alemi yok bence. yani tabii ki seviyorsanız istediğiniz şekilde yapın kimseye şunu yap bunu yapma diyecek halim yok ama özellikle de gençseniz ve cildinize iyi bakıp, iyi besleniyorsanız gerçekten ama gerçekten makyaja ihtiyacınız yoktur eminim. kendinizi boşuna sıkmayın ve makyajsız çıkın erkek arkadaşınız karşısına :)

Iyide zaten cok makyaj yapmiyormussun ki...

bende hep pudra rimel surerdim ilk zamanlar sonra usenmeye başladım o da yüzüne şunu surme diyodu simdi diyorum artık sürmüyorum fark ediyo musun diyo hic dikkat etmiyorum dıs görünüşume dogal oldugu icin ekstra bisey olmadığı icin diyo. sürmeden git gerçekten seviyo sa zaten dis görünüşunu fark etmez

Ben çok severim makyaji.
Öyle ki tüm parami makyaj malzemelerine harcarim.
Ve kendimi çirkin bulduğumdan değil oyle kendimi daha iyi hissettigimden makyaj yaparim :)
Günlük olarak BB krem fondoten pudra eyeliner yapar cikarim.
Makyajsiz halimle çok fark yok kesinlikle ama kendimi öyle daha "kadin" gibi hissediyorum.
Bence sen seni makyajsiz görmesinehazir ddeğilsin.
İliskiniz zaten yeni boşver daha sonra görsün.
Birşey derse simdi alinabilirsin ama uzun sure geçtikten sonra umursamazsin bile :)
Hazir değilsin bence :)

Bende baslarda makyaj çok yapardm acaba makyajsiz severr mi derdim bir kere makyajsiz gittim yüzümü oksamaya doyamadi:oops:

Ben bakkala bile makayajsız gidemezdim..
bir keresinde okula makyajsız gitmiştim hocalarımdan tut arkadaşlarıma kadar herkes ölüm döşeğindeymışim gibi davranmışlardı abartmıyorum gerçekten hatta hocalarım evime gitmemi bile söylemişlerdi :(
Bak, başta göz makyajını azalt böylelikle gözü alışmaya başlayacak, fondöteni de azalt sonrası alışır zaten her halinde kendine güven. Bir erkek seni güzelliğin için seviyorsa, sen bu sevgiden pek birşey bekleme derim.

Erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz buluştuğumuz ilk günden beri hep makyajlı gittim yanına nedense sanki makyajsız gidersem beğenmez beni gibi düşündüm şimdilerde makyajsız gitmek istiyorum ama 6 aydır makyajsız görmedi hiç görünce noldu buna gibi falan düşünebilir mi :KK43: bide biz evlenmeyi düşünüyoruz o zaman napıcam acaba...
Yaptığım makyaj abartılı değil bb krem ya da ince bi fondoten ve eyeliner. Hiç bunlarsız gitmedim sizce ne yapıyım
canım birden makyajsız gitme; ilk hafta daha hafif makyajla git, sonra biraz daha azalt diğer türlü çok solgun görebilir seni....

Bi insan güzelse güzeldir makyaj seni olduğundan bambaşka bi insana çevirmez ki niye sanki makyajsız çirkinmişsin gibi düşünüyorsun ?.
Tabi hafifte olsa bişeyler yapmak en başta insana kendini iyi hissettirir ;)

Back
X