• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsız gezememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz bırakmazsınız makyajı çünkü bırakmak istemiyorsunuz. O kadar tavsiye veriyor insanlar yok onu kullanmam, yok bunu yapmam. Ee yapın madem full makyaj Allah'ın her günü ne diyelim. Şimdi bebek gibi olan cildiniz yaş almaya başladıkça bozulunca anlarsınız durumun ciddiyetini.
Farkında mısınız bilmiyorum ama bu da bir tür bağımlılık ve bırakmak, azaltmak dışında çözümü de yok.
Ben de farkındayım zaten ama bana gelen tavsiye bb krem bb krem mi kaldı ayrıca fondötenden daha kötü

Valla ben de makyaj olsa rahat edemiyorum. Çok özendiğim zamanlar da oldu ama benim yüzümden makyajı hep emdi. Yüzüm taşımıyor. Doğal bakım yapıyorum haftalık ama makyaj... No. Sizde birden bırakmıyorsanız azaltın. Evde yapmayın mesela kendinizi renksiz hissetmeniz pskolojik bir durum.

Ben de farkındayım zaten ama bana gelen tavsiye bb krem bb krem mi kaldı ayrıca fondötenden daha kötü
Evet kaldı hatta artık insanlar fondöten değil daha ince yapıda olduğu ve cilt daha rahat nefes aldığı için BB krem ya da CC krem kullanıyor. Eskide kaldı artık surata fondöteni boca yapıp kalıp gibi yapılan makyajlar. İnsanlar özel günlerde sadece fondöten kullanıyor, normal günlerde BB kullanıyor. Tercih etmezsiniz o ayrı ama genele de vurmayın.
Kötü falanda değil ayrıca. Sorunlu, lekeli cildin yoksa çok güzel renk eşitliyor, küçük lekeleri kapatıyor

Arkadaşlar merhaba. Benim derdim de bu bilmiyorum benim gibi olan var mı. Makyaj olmadan asla gezemiyorum evde bile makyaj yapıyorum. Haliyle sürekli kozmetik ürün alıyorum. Kendimi beğenmeme gibi bi durum yok ama renksiz ve soluk hissediyorum. Makyaj yapmayı seviyorum elim yetenekli tabii iş hayatında abartıya kaçamıyorum ama eskiden glitterlı makyajla yapardım. Her ay kozmetik ürünü alıyorum. Fondöteni bırakmak istiyorum ama makyaj güzel durmuyor. Krem allık vs kullanıyorum yine olmuyor. çıplak hissediyorum makyaj yapmadığım zamanlarda. Kalıcı makyaj vs yaptırmam aşırı kıro duruyor güzel duran kaş ipek kirpik görmedim iğrenç görünüyor beğenmiyorum. Sabah ilk işim makyaj yapmak oluyor. Artık bırakmak istiyorum ama mutsuz oluyorum. Benim gibi olan var mı? Tüm param boşa gidiyor gibi hissediyorum. Yıllardır kalıcı oje yaptırıyorum onu da bırakamadım:( artık makyajsız gezmek istiyorum kalıcı oje çıkarttım 1 hafta dayandım sadece. Artık daha sade olmak istiyorum ama nasıl yapacağım?
Kalıcı ruj harıka duruyor
Diğerleri için katılıyorum kro duruyor🤣🤣🤣
Kirpik Lifting yaptırabilirsin o varken rimel ihtiyacı duyulmuyor ev ortamında.
Kalıcı ojeyeokey ama jel güçlendirme ve protez tırnaklarda aşırı avam duruyor.

Evet kaldı hatta artık insanlar fondöten değil daha ince yapıda olduğu ve cilt daha rahat nefes aldığı için BB krem ya da CC krem kullanıyor. Eskide kaldı artık surata fondöteni boca yapıp kalıp gibi yapılan makyajlar. İnsanlar özel günlerde sadece fondöten kullanıyor, normal günlerde BB kullanıyor. Tercih etmezsiniz o ayrı ama genele de vurmayın.
Bb de' de bı yoğunluk var ya
Bana cc bb arası bısey lazım mesela.
Oyle de bsey bulamadığım için ya hıc sürmüyorum ya da bb kremle nemlendiricimi karıştırıp sürüyorum 😔

Ben güzel duran ipek kirpik kaş dudak görmedim daha hiç hepsi kötü duruyor bence
Ben bu yıl ilk defa yaz boyunca naturel ipek kirpik yaptırdım. Gören herkes rimel markamı sordu. Ben de sizin gibi olumsuz yaklaşıyordum. Ama güvenilir bir yerde doğal olanından yaptırırsanız memnun kalırsınız. Ben de fondöten kullanmadan dışarı çıkmıyordum. Üstelik uzun yıllardır Estte lauder double wear kullanıyorum. Ama ipek kirpik yaptırdıktan sonra hafif bb krem ruj yetiyordu.

Son düzenleme:
Çünkü bir şeye bağımlı olmak istemiyorum
e bırakmak da istemiyorsun.
fondoteni birak desek bırakamıyorsun
bb krem gibi daha az icerikli seylere gec, renkli gunes kremi kullan desek nefret ediyorsun
sadece krem allik sür desek oyle yuzu begenmiyorsun
kirpik permasi vs yaptir desek keko buluyorsun.
yapacak birsey yok yani aynen böyle devam et.
ben de ekmegi seviyordum 4 ay önce bir sebepten bıraktim ki ekmege bayilirim hele citir citir dirsek kismina. Bayilmasam bile wasalari, yulaf unlu lavaslari falan ekmek niyetine yemeye calisa calisa kendimi alistirdim. guzel mi? ekmegin yerini tutmaz. ama birakmak istiyorsam alismam lazimsa sevmeye calistim, simdi 4 ayin sonunda daha iyiyim.
"ay o igrenc, ay bunun tadi sunta gibi" desem 4 ay sonra hala "ekmegi birakmak istiyorum" diye konu acar halde olurdum

Bb krem iğrenç bence güzelini denemedim benim fondötenim daha ince bb kremlerden sıvı allık kullanıyorum ama altında fondöten olmadan güzel durmuyor şuan böyle geziyorum ben de krem allık rimel ruj ama evde pijamayla bile böyleyim
Note ve loreal ın bb lerini denemediysen hepsine iğrenç demen biraz absürt olmuş

Aşırısı da zarar sadece kapatıcı rimel kaş farı ruj kullan yeter günlük allık sürmek de yani 😄ben de gece yatarken kaşlarımı boyarım duş alınca boya çıkıyor çünkü eşim gece gece noluyor diyor 🤣saati olmaz derim ben de

Hanımlar bb ve cc krem arasındaki fark nedir bilen aydınlatabilir mi ?
Cildimde sadece renk eşitsizliği var, lekelenme falan yok. Ne kullanmam gerek ? Bb krem aldım marka adı vermeyeyim ama sivilce yaptı ilk kullanımda, memnun kalmadım açıkçası cc krem mi almam gerekiyor ?

Ne kadar agresif bi insansınız ya, pes.
+ Insanlar ciddiye alıp, zaman ayırıp "insan gibi" öneri paylaşıyor, hakaret etmişler gibi ters ve küçümseyici cevaplar.
Fondöten seviyorsan seviyorsundur, hem fikir sorup hem de önerilen şeyleri küçümsemek, b.klamak ne?
Ay siz kat kat, en kaliteli makyajı yapsanız ne olur ya.

Son düzenleme:
Bb krem iğrenç bence güzelini denemedim benim fondötenim daha ince bb kremlerden sıvı allık kullanıyorum ama altında fondöten olmadan güzel durmuyor şuan böyle geziyorum ben de krem allık rimel ruj ama evde pijamayla bile böyleyim
O iğrenç bu kötü şu bilmem ne evde deli gibi pijama üstüne glam makyajla oturan kadından da makyaj malzemeleri ve hangisi iğrenç hangisi kötü dersi alcak değiliz herhalde senin bildiğin doğrular çok işine yarasa kendine faydan olurdu al bi tane missha bb geç ne cildini yor ne kendini ne de ortada 2016lar gibi gez işte
Senin yaptığın bu fondötenli günlük makyajları bırakalı çok oldu allığın vs fondötensiz kötü duruyorsa demek ki çok fazla kullanıyorsun fondöten yiyor fazlasını ama kendi tenin ya da bb yemiyor işte daha az miktar ürün kullan

Insanlar kullanmış ve memnun kalmış, iyi niyetli şekilde öneri yapıyor, onu tercih etmiyorum, teşekkürler der geçersiniz, küfür edilmiş gibi tepkiler vermezsiniz mesela?
Var bir aşağılık kompleksi.
Şaka gibi gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X