• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsız gezememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana beğenmek zorundasın diyen yok
Ama sana yazanlara saygılı cevap vermek zorundasın diyen var
Aynen senin face and body fondötenin hepsinden iyi 2017-2018 ler youtube inf ların makyajsızım yalanıyla milleti kerizlemek için kullandığı fondöten woouuw çok yeni bir buluş bb den bile yeni inanamıyorum
Onu kullansan ne kullanmasan ne cildi eşitleyip geçiyor bb kullanmıyorum iğrenç diye gezen insanın kullandığı fondöten bb nin kardeşi
Yıllardır kullanıyorum ve seviyorum amacı allığı tutması evde de fondöten değil ALLIK sürüyorum.

Yok bana farmasi loreal önerisi gelince yazdım ben zaten en iyisini de kullandım bb kremde yine de beğenmedim diye 🤣

Millet burda zaman ayırıp size öneri sunuyor siz yapılan önerileri küçümsüyorsunuz.

Son düzenleme:
Yok bana farmasi loreal önerisi gelince yazdım ben zaten en iyisini de kullandım bb kremde yine de beğenmedim diye 🤣
Tamam ablam, en iyisini sen kullanıyorsun. Ben Orta Çağdan kalma göz kalemim ve farımla konudan çekileyim bari 😒

Fark ettim. Bütün konu boyunca yapılan önerileri küçümsedi. Ben daha iyisini daha doğrusu daha pahalısini kullanıyorum demeye getiriyor. Ama ne hikmetse evde pahalı marka röndoten sürmeyecek kadar kendine güveni yok. Bir çok kadın için sıradan marka yeterli iken demek ki ona yetmiyormuş.
Yoo kullandığım allık flormar 🤣 bana önerilen markaya yönelik söylüyorum zaten en iyilerini de denedim diye

Ben de farkındayım zaten ama bana gelen tavsiye bb krem bb krem mi kaldı ayrıca fondötenden daha kötü
Bb Krem mi kaldı derken?asıl şuan onlar moda kimse fondöteni özel günler haricinde kullanmıyor genelde.

Benim sorum fondöten değil allık göz makyajı tırnak bağımlılığıydı ama herkes fondötene taktı 🤣
Onu da yazmışım az ürün kullan diye ????
Gözün o makyaja alıştıktan sonra tak diye bırakamazsın ki azaltacaksın ürünleri gözünü alıştıracaksın
Ayrıca kimse fondötene takmadı sen gelip milletin kullandığı markaya burda burun kıvırıp makyaja daha dün youtube la başlamış 20lerinde ergen gibi gibi face and body en iyisi yhaaa yaparsan insanların takması normal
Herkesin her markayı alım gücü olmayabilir
Beğenmeyebilirsin
Ama sana öneren kendi kullandığını öneriyordur düz mantıkla bunu anlamak zor değil kullanan insana da ayyy iğrenç kro kötü denmez sorarsa dersin sana kimse sormadı iğrenç mi diye

Fark ettim. Bütün konu boyunca yapılan önerileri küçümsedi. Ben daha iyisini daha doğrusu daha pahalısini kullanıyorum demeye getiriyor. Ama ne hikmetse evde pahalı marka röndoten sürmeyecek kadar kendine güveni yok. Bir çok kadın için sıradan marka yeterli iken demek ki ona yetmiyormuş.
Note, Mac, Est, Lancome vs hepsinden bi şeyler kullandım, hâlâ da vardır pek kullanmadığım ama makyaj çantamda duran ürünler (düğün zamanı aldığım), gündelik makyajda uzun zaman Farmasi BB kullandım çok severek, şimdi de Atomy BB, aşırı memnunum. Bunda gocunacak, bu kadar komplekse girecek ne var mesela :KK53:

Note, Mac, Est, Lancome vs hepsinden bi şeyler kullandım, hâlâ da vardır pek kullanmadığım ama makyaj çantamda duran ürünler (düğün zamanı aldığım), gündelik makyajda uzun zaman Farmasi BB kullandım çok severek, şimdi de Atomy BB, aşırı memnunum. Bunda gocunacak, bu kadar komplekse girecek ne var mesela :KK53:
Bilmem ben sevmiyorum beğenmek zorunda mıyım satış stratejileri kötü ben de denedim farmasi zamanında modayken turuncu kalıyordu yüzümde

Yıllardır kullanıyorum ve seviyorum amacı allığı tutması evde de fondöten değil ALLIK sürüyorum.
makyaj bazı sür oturmasını bekle üstüne güneş kremi sür ya da renkli bir nemlendirici üstüne allığını sür tutar bu şekilde de eğer gözüne çok patlamış gibi geliyorsa üstünden transparan pudrayla geç ama sadece geç bake yapma

Güvenli olduğu sürece herkes kendisi için uygun olan her markayı kullanabilir. İşi bilen biri böyle yapar

Bilmem ben sevmiyorum beğenmek zorunda mıyım satış stratejileri kötü ben de denedim farmasi zamanında modayken turuncu kalıyordu yüzümde
Hâlâ beğenmek zorunda mıyım diyor :KK53:
Makyajın zihinsel zararları mı var acaba diye düşünmeye başladım sayenizde, teşekkürler.

makyaj bazı sür oturmasını bekle üstüne güneş kremi sür ya da renkli bir nemlendirici üstüne allığını sür tutar bu şekilde de eğer gözüne çok patlamış gibi geliyorsa üstünden transparan pudrayla geç ama sadece geç bake yapma
Makyaj bazı çok demode lütfen konu sahibine böyle iğrenç önerilerde bulunmayın😂

Makyaj bazı silikon olduğu için anca özel günlerde kullanıyorum günlük makyajımda sıkıntı allığın vs uçması. Zaten tamamen Makyaj yapmayı bırakmak istiyorum

Ben de makyaj yapan biri değilim fondötenim bile yok ama günümüzde sürekli fondötönle gezmek de biraz kro bence. Yani ne bileyim madem cildiniz o kadar pürüzsüz, güzel. extra ten ürünü kullanmak karşıdan zorlama görünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X