• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsız gezememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kaldı hatta artık insanlar fondöten değil daha ince yapıda olduğu ve cilt daha rahat nefes aldığı için BB krem ya da CC krem kullanıyor. Eskide kaldı artık surata fondöteni boca yapıp kalıp gibi yapılan makyajlar. İnsanlar özel günlerde sadece fondöten kullanıyor, normal günlerde BB kullanıyor. Tercih etmezsiniz o ayrı ama genele de vurmayın.
Kötü falanda değil ayrıca. Sorunlu, lekeli cildin yoksa çok güzel renk eşitliyor, küçük lekeleri kapatıyor
Bb krem 10 sene önce vardı ya hala kullanılıyor mu adı üstünde beauty balm balm yani. Ben sevmiyorum beğenmiyorum

O iğrenç bu kötü şu bilmem ne evde deli gibi pijama üstüne glam makyajla oturan kadından da makyaj malzemeleri ve hangisi iğrenç hangisi kötü dersi alcak değiliz herhalde senin bildiğin doğrular çok işine yarasa kendine faydan olurdu al bi tane missha bb geç ne cildini yor ne kendini ne de ortada 2016lar gibi gez işte
Senin yaptığın bu fondötenli günlük makyajları bırakalı çok oldu allığın vs fondötensiz kötü duruyorsa demek ki çok fazla kullanıyorsun fondöten yiyor fazlasını ama kendi tenin ya da bb yemiyor işte daha az miktar ürün kullan
Mishha ve erborian kullandım zaten kullandığım için BEĞENMEDİM diyorum beğenmek zorunda mıyım? Benim fondotenim mac face and body hepsinden iyi

18-25 yaş arası ben de böyleydim full kapatıcı fondotenler, arabic göz makyajları, kirpiklerimi iki çırpsam uçardım o derece :D ama suratım çok minyon makyaj yapmayınca çocuk gibi hissediyordum. Uzun zamandır o hevesim kalmadı doymuşum. Daha basic makyajlar yapıyorum. Cildinize de bu kadar yüklenmeyin ileride sorun yaşarsınız.

O iğrenç bu kötü şu bilmem ne evde deli gibi pijama üstüne glam makyajla oturan kadından da makyaj malzemeleri ve hangisi iğrenç hangisi kötü dersi alcak değiliz herhalde senin bildiğin doğrular çok işine yarasa kendine faydan olurdu al bi tane missha bb geç ne cildini yor ne kendini ne de ortada 2016lar gibi gez işte
Senin yaptığın bu fondötenli günlük makyajları bırakalı çok oldu allığın vs fondötensiz kötü duruyorsa demek ki çok fazla kullanıyorsun fondöten yiyor fazlasını ama kendi tenin ya da bb yemiyor işte daha az miktar ürün kullan
Benim sorum fondöten değil allık göz makyajı tırnak bağımlılığıydı ama herkes fondötene taktı 🤣

Ben bu yıl ilk defa yaz boyunca naturel ipek kirpik yaptırdım. Gören herkes rimel markamı sordu. Ben de sizin gibi olumsuz yaklaşıyordum. Ama güvenilir bir yerde doğal olanından yaptırırsanız memnun kalırsınız. Ben de fondöten kullanmadan dışarı çıkmıyordum. Üstelik uzun yıllardır Estte lauder double wear kullanıyorum. Ama ipek kirpik yaptırdıktan sonra hafif bb krem ruj yetiyordu.
İpek kirpiğin zaten konforu benim için bu etkisi
Oto makyajlı duruyorsun ama gerçekten doğal kelimesinden anlayacak birinin yapması gerekiyor yoksa facia ben kendi kirpik boyumla aynı boy başlatıp çok hafif dışa doğru milimlik uzun olacak şekilde l kıvrımlı yaptırıyordum ve bağımlısı olmuştum

Kalıcı ruj harıka duruyor
Diğerleri için katılıyorum kro duruyor🤣🤣🤣
Kirpik Lifting yaptırabilirsin o varken rimel ihtiyacı duyulmuyor ev ortamında.
Kalıcı ojeyeokey ama jel güçlendirme ve protez tırnaklarda aşırı avam duruyor.
Bence durmuyor aşırı derecede 90lar lifting yaptırıyorum ama bıktım ojesiz gezmek istiyorum

Mishha ve erborian kullandım zaten kullandığım için BEĞENMEDİM diyorum beğenmek zorunda mıyım? Benim fondotenim mac face and body hepsinden iyi

Konuyu neden iyi fondötene getirdiniz? Kimse sizden iyi yada pahalı markalar hakkında bilgi istemedi. Bunları hepimiz biliyoruz zaten.

Ben bu yıl ilk defa yaz boyunca naturel ipek kirpik yaptırdım. Gören herkes rimel markamı sordu. Ben de sizin gibi olumsuz yaklaşıyordum. Ama güvenilir bir yerde doğal olanından yaptırırsanız memnun kalırsınız. Ben de fondöten kullanmadan dışarı çıkmıyordum. Üstelik uzun yıllardır Estte lauder double wear kullanıyorum. Ama ipek kirpik yaptırdıktan sonra hafif bb krem ruj yetiyordu.
Ben de kahverengi ve az yaptırdım ama yine beğenmedim kendimde gözlerim çekik ve renkli küçük bana olmuyor gördüğüm insanlarda da beğenmiyorum ben hiç. Zevk meselesi double wear da beğendiğim bi fondöten değil.

Konuyu neden iyi fondötene getirdiniz? Kimse sizden iyi yada pahalı markalar hakkında bilgi istemedi. Bunları hepimiz biliyoruz zaten.
Yok bana farmasi loreal önerisi gelince yazdım ben zaten en iyisini de kullandım bb kremde yine de beğenmedim diye 🤣

Tek sorunum o değildi zaten renkli güneş kremi kullanıyorum demiştim
Yine söylüyorum, belki anlaşılır olur; insanlar "insan gibi" öneride bulundu, küfür yemiş gibi tavırlar, küçümseyici ifadeler, bi tersleme hâli, saçma sapan marka övgüleri neden? Ben onu sevemedim, tercih etmiyorum demek çok mu zor?

Sana beğenmek zorundasın diyen yok
Ama sana yazanlara saygılı cevap vermek zorundasın diyen var
Aynen senin face and body fondötenin hepsinden iyi 2017-2018 ler youtube inf ların makyajsızım yalanıyla milleti kerizlemek için kullandığı fondöten woouuw çok yeni bir buluş bb den bile yeni inanamıyorum
Onu kullansan ne kullanmasan ne cildi eşitleyip geçiyor bb kullanmıyorum iğrenç diye gezen insanın kullandığı fondöten bb nin kardeşi

Bizim gündelik makyaj önerilerimizi küçümsemek ve ne kadar kaliteli ürünler kullandığını belirtmek için:KK53:

Fark ettim. Bütün konu boyunca yapılan önerileri küçümsedi. Ben daha iyisini daha doğrusu daha pahalısini kullanıyorum demeye getiriyor. Ama ne hikmetse evde pahalı marka fondoten sürmeyecek kadar kendine güveni yok. Bir çok kadın için sıradan marka yeterli iken demek ki ona yetmiyormuş.

18-25 yaş arası ben de böyleydim full kapatıcı fondotenler, arabic göz makyajları, kirpiklerimi iki çırpsam uçardım o derece :D ama suratım çok minyon makyaj yapmayınca çocuk gibi hissediyordum. Uzun zamandır o hevesim kalmadı doymuşum. Daha basic makyajlar yapıyorum. Cildinize de bu kadar yüklenmeyin ileride sorun yaşarsınız.
Ben de arabic değil ama renkli makyajları çok seviyorum işte günlük yapıyorum ama makyajsız gezmeyi isterdim. Ben de makyajsız küçük duruyorum saçlarım da bakır illa makyaj istiyor normalde kumral sarı saçlarım var kirpiklerim vs aşırı renksiz:( en kötü allık sürmem aydınlatıcı sürmem gerekiyor işte tırnakta da nude bile olsa kalıcı oje olacak

Arkadaşlar merhaba. Benim derdim de bu bilmiyorum benim gibi olan var mı. Makyaj olmadan asla gezemiyorum evde bile makyaj yapıyorum. Haliyle sürekli kozmetik ürün alıyorum. Kendimi beğenmeme gibi bi durum yok ama renksiz ve soluk hissediyorum. Makyaj yapmayı seviyorum elim yetenekli tabii iş hayatında abartıya kaçamıyorum ama eskiden glitterlı makyajla yapardım. Her ay kozmetik ürünü alıyorum. Fondöteni bırakmak istiyorum ama makyaj güzel durmuyor. Krem allık vs kullanıyorum yine olmuyor. çıplak hissediyorum makyaj yapmadığım zamanlarda. Kalıcı makyaj vs yaptırmam aşırı kıro duruyor güzel duran kaş ipek kirpik görmedim iğrenç görünüyor beğenmiyorum. Sabah ilk işim makyaj yapmak oluyor. Artık bırakmak istiyorum ama mutsuz oluyorum. Benim gibi olan var mı? Tüm param boşa gidiyor gibi hissediyorum. Yıllardır kalıcı oje yaptırıyorum onu da bırakamadım:( artık makyajsız gezmek istiyorum kalıcı oje çıkarttım 1 hafta dayandım sadece. Artık daha sade olmak istiyorum ama nasıl yapacağım?
Bende sizin gibi olmak isterdim ne yalan söyleyeyim. Makyaj sıralamasından bile bir haberim… yüzüm o kadar alışkın değil ki nişanımda yüzüme sürdükleri boyaları asla kabul etmedi cildim. Düğünümde de aynı şekilde. Aşırılığı sevmesemde biraz olsa bilmek ve yapmak isterdim ya

Arkadaşlar merhaba. Benim derdim de bu bilmiyorum benim gibi olan var mı. Makyaj olmadan asla gezemiyorum evde bile makyaj yapıyorum. Haliyle sürekli kozmetik ürün alıyorum. Kendimi beğenmeme gibi bi durum yok ama renksiz ve soluk hissediyorum. Makyaj yapmayı seviyorum elim yetenekli tabii iş hayatında abartıya kaçamıyorum ama eskiden glitterlı makyajla yapardım. Her ay kozmetik ürünü alıyorum. Fondöteni bırakmak istiyorum ama makyaj güzel durmuyor. Krem allık vs kullanıyorum yine olmuyor. çıplak hissediyorum makyaj yapmadığım zamanlarda. Kalıcı makyaj vs yaptırmam aşırı kıro duruyor güzel duran kaş ipek kirpik görmedim iğrenç görünüyor beğenmiyorum. Sabah ilk işim makyaj yapmak oluyor. Artık bırakmak istiyorum ama mutsuz oluyorum. Benim gibi olan var mı? Tüm param boşa gidiyor gibi hissediyorum. Yıllardır kalıcı oje yaptırıyorum onu da bırakamadım:( artık makyajsız gezmek istiyorum kalıcı oje çıkarttım 1 hafta dayandım sadece. Artık daha sade olmak istiyorum ama nasıl yapacağım?
Canım sen de biliyorsun kimyasala maruz kalıyor cildin. Hemen adapte olmazsan da yavaş yavaş bırak mesela renk tonlarını daha doğala çek ya da mesela tek ürün sınırı koy . Benim de sen gibi bir arkadaşım var evde bile makyajlı artık cildi yoruldu hatta onu kimse makyajsız görmüyormuş eşi bile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X