- Emoji Skoru
- 6.304
- Puanlar
- 88
No makeup makeup deneyin.Evet seviyorum ama makyajsız gezmek istiyorum daha doğal sade en azından zorunluluk gibi olmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
No makeup makeup deneyin.Evet seviyorum ama makyajsız gezmek istiyorum daha doğal sade en azından zorunluluk gibi olmasın
İçinin çirkinliği yüzüne yansımış aşkım ondan makyajsız gezemiyorsun önce içini temizleBenim gibi olan biriyle konuşmak istemiştim birden çevremi teyzeler sardı
Yok çok güzelim valla bebek gibi cildim var ondan dert ediyorum makyajı bozulmasın diyeİçinin çirkinliği yüzüne yansımış aşkım ondan makyajsız gezemiyorsun önce içini temizle
Kirpiklerim açık renkli boyadığım da oluyor ama korkuyorum ondan ben de rimel ve allık bağımlı gibiyim saçlarım bakır diye mi bilmiyorum bende de kolye var. Tırnaklarım da öyle nude bile olsa oje. Bunları umursamadan makyajsız gezmeyi istiyorum ama sanki çıplak hissediyorum. Ben günlük renkli güneş kremi ve az fondöten kullanıyorum ama allık aydınlatıcı....Ben de rimel ve allıksız çıkamıyorum he bir de küpesiz kendimi çıplak hissediyorumİllaki küçücük dahi olsa bir küpe olacak. Bu arada cildinizde kusur yoksa güzel bir nemlendirici ve güneş kremi sonrası cilde nefes aldıran mineral pudra kullanmanızı tavsiye ederim. Fondötenden bin kat iyidir.
Şuan işe öyle gidiyorum ama ben hiçbir şey sürmeden çıkan insanlardan olmak istiyorum ya ojesiz gezmekNo makeup makeup deneyin.
Yalnız tırnak içinde teyzeeeeee diyerek düşürmeye çalıştığı kadınların hepsinin taş gibi doğal olması ama onun bu teyzeeee kelimesini yazarken bile altı kaval üstü şişhane şekilde yazıyor olması :)İçinin çirkinliği yüzüne yansımış aşkım ondan makyajsız gezemiyorsun önce içini temizle
Yaaa evet bu ne yaman çelişki anneğğYalnız tırnak içinde teyzeeeeee diyerek düşürmeye çalıştığı kadınların hepsinin taş gibi doğal olması ama onun bu teyzeeee kelimesini yazarken bile altı kaval üstü şişhane şekilde yazıyor olması :)
Kkyı çok özlemişim ya :)
Aynen analiz kasmaya devam benim görünür olmaya ihtiyacım yok zatenParaya ya da ürün kalitesine çok takılmışsın.Konuyu şöyle açsaydın ben şu şu ürünlerden vazgeçemiyorum çok kaliteli ürünler kullanıyorum siz de duyun bilin falan.Makyajın sende hangi duyguyu hissettirdiğini düşün.Neden bu kadar makyaj yapmak istiyorsun çünkü kendini görünür kılmak istiyorsun bu konuyu açınca da,insanların yorumlarını küçümseyince de kendini görünür kılmak istedin kimsenin tavsiyesini beğenmedin,en doğru en iyisi sensin.
Temam teyzemYalnız tırnak içinde teyzeeeeee diyerek düşürmeye çalıştığı kadınların hepsinin taş gibi doğal olması ama onun bu teyzeeee kelimesini yazarken bile altı kaval üstü şişhane şekilde yazıyor olması :)
Kkyı çok özlemişim ya :)
Bi foti atta cenneti garantileyimYok çok güzelim valla bebek gibi cildim var ondan dert ediyorum makyajı bozulmasın diye
Yok aşkım bana yemez o hiç zahmet etme :)Temam teyzem
Nazarını çekemem hadiBi foti atta cenneti garantileyim![]()
Ha ha ha ahhahahahahNazarını çekemem hadi
Ergen desem, ergen de değilsin 26 yazıyorTemam teyzem
Valla ben de aynısını sana dicem kaç yaşındasın ama ergen gibi davranıyorsun ben annemin başkasının kızına senin gibi yazacağını sanmıyorumErgen desem, ergen de değilsin 26 yazıyor![]()
Teşekkür ederim, seninki de bir görüş sonuçtaValla ben de aynısını sana dicem kaç yaşındasın ama ergen gibi davranıyorsun
Makyaja para verecegine cikt bakim malzemeleri al Hatta iyice kâr yapmak istersen hepsini evde de yapabilirsinArkadaşlar merhaba. Benim derdim de bu bilmiyorum benim gibi olan var mı. Makyaj olmadan asla gezemiyorum evde bile makyaj yapıyorum. Haliyle sürekli kozmetik ürün alıyorum. Kendimi beğenmeme gibi bi durum yok ama renksiz ve soluk hissediyorum. Makyaj yapmayı seviyorum elim yetenekli tabii iş hayatında abartıya kaçamıyorum ama eskiden glitterlı makyajla yapardım. Her ay kozmetik ürünü alıyorum. Fondöteni bırakmak istiyorum ama makyaj güzel durmuyor. Krem allık vs kullanıyorum yine olmuyor. çıplak hissediyorum makyaj yapmadığım zamanlarda. Kalıcı makyaj vs yaptırmam aşırı kıro duruyor güzel duran kaş ipek kirpik görmedim iğrenç görünüyor beğenmiyorum. Sabah ilk işim makyaj yapmak oluyor. Artık bırakmak istiyorum ama mutsuz oluyorum. Benim gibi olan var mı? Tüm param boşa gidiyor gibi hissediyorum. Yıllardır kalıcı oje yaptırıyorum onu da bırakamadımartık makyajsız gezmek istiyorum kalıcı oje çıkarttım 1 hafta dayandım sadece. Artık daha sade olmak istiyorum ama nasıl yapacağım?
Edemedik daha banlandı hemen ben daha teyze den sonra bi beddua bekledimdiLAN niye kavga ettiniz bu konuda da mi ay alemsiniz ya