Makyajsız görmek istiyormuş

Ben sizin kadar yapman hatta çok yapmayı da bilen biri değilim ayrıntılı. Bazı erkekler bence makyajı sevmiyor. Çünkü nişanlım fondötenden bile rahatsız olduğunu söylüyor. Şimdi sadece nemlendirici kullanıyorum yüzüme. Tabi gözüme yine rimel kaş farı falan sürüyorum ama teşekkür ederim kendisine hep beni dertten kurtardi. Böyle de fena değilmişim aslında yıllarca boşuna kullanmisim 😄

Makyaj gerçekten değiştiriyor kapsamlı makyaj yapmadığım halde önceden makyajsız gören annem babam bile hasta msn diyordu hani fark oluyor hani ister istemez bı kaç senedir baya sadelestim önce azalttım tabi şimdi tek makyajim kaş doldurmam ve rimel arada hafif ruj ve makyajsız halime alıştı herkes kimse yadirgamiyor cirkinlikle alakası yok bence olayın her türlü makyaj farklı yapıyor insana öyle geliyor ama sanmıyorum ayrılığa kadar götüreceğini bu durumun 😄🤭

Her gun makyaj yapmiyorum tabi ki hatta cogu zaman makyajsiz dolasiyorum tabi taninmiyorum cogu zaman, selam veriyorum tanidigima es geciyo beni kim bu diye afalliyolar sanirim😂 ama sevgilimle gorustugumde ayri ozendigimden yaldir yaldir susleniyorum . Keske yapmasaymisim 🙈🤩

Her gun makyaj yapmiyorum tabi ki hatta cogu zaman makyajsiz dolasiyorum tabi taninmiyorum cogu zaman, selam veriyorum tanidigima es geciyo beni kim bu diye afalliyolar sanirim😂 ama sevgilimle gorustugumde ayri ozendigimden yaldir yaldir susleniyorum . Keske yapmasaymisim 🙈🤩
Abartma beeee vallahi göresim geldi öncesini sonrasını😮😮

Makyajli halinizi çok merak ettim

Keşke resim atsaniz 😁

Profesyonel Makyajlı-makyajsız fotoğraflarına nitelikli dolandırıcılık yazıyorlar çok gülüyorum :KK45: Yüz hatlarınızı, ifadenizi değiştirecek kadar yoğun makyaj yapıyorsanız gözünüz ona alışmıştır, makyajsız haliniz sıradan gibi geliyordur artık. Ben beğenmeyeceğini düşünmüyorum, hatta çoğu erkek makyajsız yüzleri daha çok beğeniyor. Onların güzellik algıları bizimkinden çok farklı.

Kademe kademe azaltın, doğal makyaj yapıp pek birşey sürmedim dersiniz.

Çok makyajlı olmanın asıl sıkıntısı evlenip bir de çocuk gelince sürdürülemiyor oluşu. Beklentiyi çok yükseltmemek lazım.

Cilt bakımı ile makyajı birleştirin ki uzun vadede sürdürülebilir olsun.

Ağır fondotönler yerine BB krem,
Kapatıcılar yerine nemlendirici renkli göz kremleri,
Ruj yerine vitaminli renkli dudak kremleri vb.

Komik gelecek sizlere belki ama benimde boyle bir derdim var. Sevgilimle 9 aydir birlikteyiz ve beni hic makyajsiz gormedi. Makyajin alâsini yapiyorum acikcasi, fondotenden tutun bronzera alliga farlara aydınlaticilara kadar. Tek sebebi kendimi oyle cok mutlu hissediyo olusum, bayiliyorum yuzumu renklendirip makyajla ugrasmaya💝 Sevgilim de hic makyajsiz gormedi hep bulusmalara suslenip puslenip gittim hastalik veya acil bi durumda yasamadigim icin hic gormedi. Dogal halimi de merak ettigini soyluyor, ki hakli ben olsam bende merak ederdim. Bir gun makyajsiz disari ciktigimda arkadasim beni tanimamisti gerisini siz dusunun😂 simdide sevgilimin verecegi tepkiden cok cekiniyorum ve endiseleniyorum. Bariz bambaska oluyorum cunku makyajsiz gercekten guzel olmayan bi tipteyim. Sevgilimde ay ne guzelsin bugun, gozlerin cok guzel (kahverengi gozlerim ama maskarayla tabi bambaska oluyo) fistigim benim diye diye sever. Adam bi gorse altinda ne var🙈🤓 o yuzden de mahcubum korkuyorum hic dusunmemistim bu durumu. Sizce boyle seyler sevgiyi etkiler mi? Ayrilanlar falan oluyormus cunku. Siz boyle bi durumda ne yapardiniz ya da boyle bisey yasadiniz mi? Ne yapayim ben simdi? 🤧🤢
Ben insanlar aaa seni makyajsız taniyamadim gbi bı tavirda bulununca çok kiziyorum.nitekim ben makyaj yapmayı çok seven ama bı türlü de makyajla rahat edemeyen o yüzden sadece rimel ve gözaltı kapaticisi kullanan biriyim.

Ancak eşimle evlenmeden evvel ilişkimizin iki ayında sürekli makyaj yapıyordum.sonra birden kestim boşver böyle görsün ne diyecek diye.
İnanın o gün bugündür o da makyaj yaptırmiyko zaten bana böyle nasıl güzelsin sen ya diye.yapacagim varsa da anca rimel sürüyorum işte yukarda dediğim gibi bide gözaltı kapaticisi.

Böyle biseyle de karşılaşabilirsiniz ♥tepki olarak

Komik gelecek sizlere belki ama benimde boyle bir derdim var. Sevgilimle 9 aydir birlikteyiz ve beni hic makyajsiz gormedi. Makyajin alâsini yapiyorum acikcasi, fondotenden tutun bronzera alliga farlara aydınlaticilara kadar. Tek sebebi kendimi oyle cok mutlu hissediyo olusum, bayiliyorum yuzumu renklendirip makyajla ugrasmaya💝 Sevgilim de hic makyajsiz gormedi hep bulusmalara suslenip puslenip gittim hastalik veya acil bi durumda yasamadigim icin hic gormedi. Dogal halimi de merak ettigini soyluyor, ki hakli ben olsam bende merak ederdim. Bir gun makyajsiz disari ciktigimda arkadasim beni tanimamisti gerisini siz dusunun😂 simdide sevgilimin verecegi tepkiden cok cekiniyorum ve endiseleniyorum. Bariz bambaska oluyorum cunku makyajsiz gercekten guzel olmayan bi tipteyim. Sevgilimde ay ne guzelsin bugun, gozlerin cok guzel (kahverengi gozlerim ama maskarayla tabi bambaska oluyo) fistigim benim diye diye sever. Adam bi gorse altinda ne var🙈🤓 o yuzden de mahcubum korkuyorum hic dusunmemistim bu durumu. Sizce boyle seyler sevgiyi etkiler mi? Ayrilanlar falan oluyormus cunku. Siz boyle bi durumda ne yapardiniz ya da boyle bisey yasadiniz mi? Ne yapayim ben simdi? 🤧🤢
makyajın dozunu yavaş yavaş azalt.mesela hıglighter den başla zamanl farı bırak sadece dipliner kırmızı ruj rimele geç.derken sadece göze rimel yüze bb crem allık hafif ruj.derken işte adam anlamaz bile sonra tekrar istediğin gibi makyaj yap 😀

Tesekkur ederim onerilerinize cok tatli ve acik sozlusunuz 🤩🙈💝 muhabbet arasinda bu makyajin altinda ya beklemedigin bir sey cikarsa deyip gulusuyoruz, yok ya ne olabilir o kadar sacmalama her halinle cok guzelsindir eminim diyor yazik. 🙈 boyle diyor daha da uzuluyorum beklentiye bak🤩

Bende hep makyaj yapan ve makyajsız bakkala bile gitmeyen biriydim.
O zamanlar sevgilimdi şimdi eşim hiç makyajsız görmedi.
Birgün hastaydım makyaj yapamadım ilk kez makyaj olmadan gördü ve dedi ki bundan sonra bi daha yapma.
Bende tanıyamaz korkar diye düşündüm ama öyle olmuyormuş.

Hic kendimi o kadar degistirecek kadar makyaj yapmadım. Bazen her şeyi sürerim ama kendimi değiştirmem sadece daha canlı ve daha alımlı gösterir. Bu yüzden isede sıfır makyaj giderim arada evde de öyle dururum zaten. O kadar makyaj ürünü kullanan bir yakinimin yüzünde cukurluklar oluştu havasızlıktan. Sadece makyajla mukemmel gozukecegime sürekli olarak normal gözükmeyi tercih ederim.
Bence kesinlikle yavaş yavas alıştır direk before after çok sert gelebilir sevgiline.

Her buluşmaya gittiğinde bir makyaj malzemesini eksik sür. Ta ki en sonuncuyu da silene kadar. Birden bırakma makyajı bence alıştıra alıştıra çık karşısına. 😅😃

Yavaş yavaş azaltın bunu yaparken sempatik davranın kendinize güvenin kendinizi kasıp soğutmayın mümkünse de bize bir foto atın fikir verelim :21:

Back
X