Makyajsız görmek istiyormuş

Bir arkadasim vardi. Makyajsiz kendimi çıplak gibi hissediyirum. Bakkala bile gitsem makyaj yapmadan giderim demisti. Bir gun is egitimi icin otelde ayni odada kalmistik. Banyodaki tezgahin uzerine makyaj malzemelerini cikardiginda dis macunumu koyacak yer bulamamistim. O derece cok makyaj malzemesi vardi. Her gun tatarken sadece yuzundeki makyaji temizliyordu. Epey uzun suruyordu. Ancak makyajsiz hali o inmar etse de makyajli halinden bence cok cok guzeldi. Cildi bebek gibiydi. Ve yasi da daha kucuk gorunuyordu makyajsiz. Ama o kendini makyajli gormeye o kadar alistirmis ki makyajsiz guzel olmadigini dusunuyordu. Siz de onun gibi olabilirsiniz.
Aynı benim sevgilimi anlattın:KK57::KK57:
Biz bir yere gitsek onun akne kremlerinden, maskelerinden, cilt temizleme sularından, yüz fisfislarindan kendi dış fircami koyacak yer bulamıyorum.
Arkadaşın terazi mi acaba??

Aynı benim sevgilimi anlattın:KK57::KK57:
Biz bir yere gitsek onun akne kremlerinden, maskelerinden, cilt temizleme sularından, yüz fisfislarindan kendi dış fircami koyacak yer bulamıyorum.
Arkadaşın terazi mi acaba??

Sevgilin kadın mı kız 😂😂

Konu sahibi buradaysan makyajlı/makyajsız fotoğrafını koyup 2 dk sonra kaldırır mısın , söz doğruyu söyleyeceğim lütfen çok merak ettim :KK15::KK53:

Makyajsiz eminin daha guzelsindir ama makyaja alışığın için kendine tuhafta gelmen olası . Ayrıca makyaj yapmadığında bir kaç yaş küçük durursun. Sen en iyisi yüzüne uygun renk esitleyici ince yapılı fondöten sür hatta bb krem, yanağına azıcık allik ama minicik belli olmasın öyle git. Kirpiğinide kivir ama rimel sürme.
Zamanla onlarıda yapmassın. . Ve seni gorduğünde de tuhafinà gitmez.

Aklıma sevgilisiyle kaldıgı gün sabah ezanında uyanıp gizli gizli fondoten tazeleyip tekrar yanına yatan arkadasım geldi. O arkadasım dediğim de benim bu arada. KK'da looser konuları "arkadasım" diye açıyorlar ya :D Asırı ezik bi hareket düsünüyorum da simdi:) cildim de bebek gibidir oysa ki, ilk bikaç aydan sonra salmıştım tabii tekrar:) aşk insanı özgüvensizleştiriyor ve bütün felaket tam da orda baslıyor. Sürünün nemlendiricilerinizi lip glosslarınızı aynada kendinize öpücük atıp gidip bulusun valla. Seven her türlü begeniyor, sevmeyen Adriana Lima'ya öğk diyor. Geçelim bunları siz kendinizi seviniz :))

Eğer ciddi düşünüyorsanız, sıfır makyaj ve spor kıyafet ile buluşun onunla. Erkeklerin bazısı, diğer erkekler ve kadınlar gibi değildir. Solgunluğundan ziyade senin masumiyetine ve gülüşüne falan daha çok önem verirler.Cesaretli olun, gerçekçi yaklaşın. Hafif falan değil direk sıfır makyajla görsün.

"Akıllı ol, yoksa seni bu ceylan gözlere hasret bırakırım" de. Şaka şaka.

Adamın yanında 7/24 makyajlı gezme gibi bir hayalin yoktur sanırım. Makyajsız görsün, ne var ki. Senin doğal halin sonuçta makyajsız olan halin. Neysen osun. O halini beğenmeyen de ayrılsın. Gerçekten seven insan seni makyajınla da makyajsız halinle de beğenir zaten.

Edit: Ay bu arada aklıma geldi söylemeden geçemiycem. Üniversitede benden hoşlanan bir çocuk vardı. İltifat edecek aklınca şey demişti bana (o sıralar hiç makyaj yapmıyordum ben makyaja iş hayatıyla beraber başladım): "Ya ne güzel hiç makyaj yapmıyorsun, akşam yatınca başka sabah kalkınca yanında bambaşka biri varmış gibi olmazsın" diye iltifat edeyim derken batırmıştı. Daha sonra iyice yatak muhabbetine kaydırmaya çalışıp sıvayınca ilişkimizin başlama ihtimali hiç olmadı o yüzden.

Benim normal makyajım ünlüler için no make up 🤣🤣 o kadar abartı makyaj yormuyor mu yaa bir de cildiniz nefes almaz, en yakın arkadaşımın yanakları içine içine çöktü resmen makyaj yapmaktan şimdi istese de makyajsız dolaşamıyo. evlendi, evinde bile makyajlı banyoya girmeden önce makyaj malzemelerini de yanına alıp öyle giriyor duştan sonra banyoda makyaj yapıp çıkıyor düşünün.o hale gelmeyin siz de sonra cidden çok zararlı. Duru güzellik her zaman daha çekicidir vallahi, ben bayılırım 🤩

Böyle durumlarda ben sadece ana hatlara dokunjş yapıyorum.. mesela sadece kaşım açık renk ve onu renklendiriyorum..dudağa dokunuşla hafif pembelik..kaç ve dudakla (belli etmeden) işi çözersin.. sıfır yapma hemen kötü olur. Ama karşı tarafa sıfır imajı verirsin böyle

Cocuk olduktan sonra hepsi boş iş gelecek zaten :) çok makyaj seven erkek görmedim bu zamana kadar. Boya öpmüş gibi oluyorlar. Kademeli azalt diyenlere katılıyorum. Kendin de rahat edeceksin ;)

Cok makyaj yapmam normalde ama 9 aydir evdeyim bebekten dolayi. Simdi de karantina yuzunden de cikamiyorum ama resmen makyaj yapip cikmayi ozledim. 🤡

Konu sahibi ben de azaltarak gitmeniz onerisine katiliyorum. Bi de bronzerlara aydinlayicilara falan gercekten hic gerek yok.

Komik gelecek sizlere belki ama benimde boyle bir derdim var. Sevgilimle 9 aydir birlikteyiz ve beni hic makyajsiz gormedi. Makyajin alâsini yapiyorum acikcasi, fondotenden tutun bronzera alliga farlara aydınlaticilara kadar. Tek sebebi kendimi oyle cok mutlu hissediyo olusum, bayiliyorum yuzumu renklendirip makyajla ugrasmaya💝 Sevgilim de hic makyajsiz gormedi hep bulusmalara suslenip puslenip gittim hastalik veya acil bi durumda yasamadigim icin hic gormedi. Dogal halimi de merak ettigini soyluyor, ki hakli ben olsam bende merak ederdim. Bir gun makyajsiz disari ciktigimda arkadasim beni tanimamisti gerisini siz dusunun😂 simdide sevgilimin verecegi tepkiden cok cekiniyorum ve endiseleniyorum. Bariz bambaska oluyorum cunku makyajsiz gercekten guzel olmayan bi tipteyim. Sevgilimde ay ne guzelsin bugun, gozlerin cok guzel (kahverengi gozlerim ama maskarayla tabi bambaska oluyo) fistigim benim diye diye sever. Adam bi gorse altinda ne var🙈🤓 o yuzden de mahcubum korkuyorum hic dusunmemistim bu durumu. Sizce boyle seyler sevgiyi etkiler mi? Ayrilanlar falan oluyormus cunku. Siz boyle bi durumda ne yapardiniz ya da boyle bisey yasadiniz mi? Ne yapayim ben simdi? 🤧🤢
Yokmuş gibi makyaj yapın sizde, neydi adı no name up make up. Tavrını ölçün sonra makyajsız çıkın karşısına. Çok profesyonel makyaj yapıyorsanız afallayabilir. Aşama aşama alıştırın Önce farı sonra rimeli sonra allığı vs bırakın😊 şaka bir yana seven insan bakınca sizi içinizi görür zaten dert etmeyin

Back
X