Makyajsız görmek istiyormuş

Tesekkur ederim onerilerinize cok tatli ve acik sozlusunuz 🤩🙈💝 muhabbet arasinda bu makyajin altinda ya beklemedigin bir sey cikarsa deyip gulusuyoruz, yok ya ne olabilir o kadar sacmalama her halinle cok guzelsindir eminim diyor yazik. 🙈 boyle diyor daha da uzuluyorum beklentiye bak🤩
Emin olsa makyajsız goreyim demez herhalde 😃 cekikleri izlemiyor musun instada alttan resmen başka insan çıkıyor 😃 daha fazla espri malzemesi yapmayin bence bu konuyu. Bu aralar sıkıldım ondan azaltcgim deyin.

Valla bende öyleydim hiç makyajsız görmemişti beni ama bir gün hastayım ama nasıl burnum falan komple silmekten yara olmuş sümüklü pasaklıyım çat diye hiç haberde vermeden geliverdi yanıma çok utanmıştım o gün ama sağolsun eşim o halime bile makyajsızda çok güzelsin demişti şimdi yaklaşık 2 yıldır evliyiz hiç dert etme bence kendine olduğun gibi git yanına hem böylelikle gerçekten sevip sevmediğinide anlarsın 😊

Bence no make up makyajı yap . Ben de çok makyaj yapan biriydim eşimle sevgiliyken tatile gittiğinizde havuzda bana senin kirpiklerine ne oldu yandı mı demişti . Aslında kirpiklerim sarı ve maskara sürmemiştim 😂
Bence yüzüne tenine uygun bir fondöten , cc ne kullanıyorsan artık sürersin göz altı kapattığını rimel çok hafiften yağabilir kirpiklerin belirginse sürme bile , e çok az da pembe dudaklar al işte no make up . Erkekler bu konuya çok vakıf olmadıkları için belkide bu şekilde makyajsız zannediyorlar eşim mesela hic bişey yapmadan bir kırmızı ruh sürdüğümde düğün makyajı der bana. Çok dikkat çekmeyen şeyleri yapabilirsin bence insan aynadaki makyajlı haline alışınca makyajsız cidden tuhaf geliyor

Bir şey soracağım konu sahibi izninle🤗
Öyle kat kat makyajlar yapmayı beceremem ama yapanın yüzünde ne var anlarım. bazılarıyla tokalaşınca , hele o an benim de yüzümde bir şey varsa yanaklarımız birbirine yapışır ahahahaha rezalet🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
çok iğrenirim o an.
Merak ettim,sevgilin öpmüyor mu mesela yanağından hiç? Belki tuhaf geliyordur ona da , yani bence biraz iğrenç 😂 o yüzden bile makyaj yapma diyor olabilir şöyle doyasıya sarılıp öpmek için, ben şahsen öyle isterdim 😂😂

Hep izah ederim erkek arkadaslarıma hortum veya tazyikli suyla yıkamadan bakın ona göre evlenin diye. Hiç mi anlık atmıyorsunuz sevgilinize?
Maşallah ben daha adam gibi uyanmadan şiş gözlerle yüzle adama snap atıyorum akskslsşsşs.
Yani yavaş yavaş anlık atın mesela doğal tarz makyaj yapın alıştıra alıştıra fotoğraflar atın sonra kendisi görecektir.

Sevgiyi etkilemez ama çıkıpta o kadar estetik yaptırıp çoluk çocuk çirkin çıkarsa damat dava açar skslsşlsls

İçini rahat tuuuut yorumlarından anladığım kadarıyla seni seviyor. Gerçekten devir değişti biliyorum ama seni gerçekten seviyorsa sen makyajsız da çok güzel görüneceksin ona :) hadi bi cesaret :)

Eşim makyaj hic sevmez mesela. Bi rimele birsey demez ama genel olarak hic hoşlanmaz. Disari cikarken yaparsam bana karismaz, ama evde pek istemez yani. Hele ojeden nefret eder. Sadece parlatici veya pudra ojeye tahammulu var, koyu renklerden midem bulanıyor diyor. Herkes ne kadar farkli :D demem o ki, makyajinizin fazlalığından rahatsiz olmus olabilir. Ama birden bire sifir makyaj karsisinda şok olabilir. zamanla azaltin hem siz hem sevgiliniz alışır

Her bayan makyajlı haliyle daha iddialıdır tabi 😃 ama İnan evlilikte full makyaj ev içinde hergün dolaşmıyorsun illaki görecek seni ama istersen hafif bi fondöten az rimel ve parlatıcıyla görsün seni merak etme her halini bildiği için sevmede eksilme olmaz Erkekler artık hep sakal bıyık onları kes bakalım nasıl oluyorlar 🤪

Komik gelecek sizlere belki ama benimde boyle bir derdim var. Sevgilimle 9 aydir birlikteyiz ve beni hic makyajsiz gormedi. Makyajin alâsini yapiyorum acikcasi, fondotenden tutun bronzera alliga farlara aydınlaticilara kadar. Tek sebebi kendimi oyle cok mutlu hissediyo olusum, bayiliyorum yuzumu renklendirip makyajla ugrasmaya💝 Sevgilim de hic makyajsiz gormedi hep bulusmalara suslenip puslenip gittim hastalik veya acil bi durumda yasamadigim icin hic gormedi. Dogal halimi de merak ettigini soyluyor, ki hakli ben olsam bende merak ederdim. Bir gun makyajsiz disari ciktigimda arkadasim beni tanimamisti gerisini siz dusunun😂 simdide sevgilimin verecegi tepkiden cok cekiniyorum ve endiseleniyorum. Bariz bambaska oluyorum cunku makyajsiz gercekten guzel olmayan bi tipteyim. Sevgilimde ay ne guzelsin bugun, gozlerin cok guzel (kahverengi gozlerim ama maskarayla tabi bambaska oluyo) fistigim benim diye diye sever. Adam bi gorse altinda ne var🙈🤓 o yuzden de mahcubum korkuyorum hic dusunmemistim bu durumu. Sizce boyle seyler sevgiyi etkiler mi? Ayrilanlar falan oluyormus cunku. Siz boyle bi durumda ne yapardiniz ya da boyle bisey yasadiniz mi? Ne yapayim ben simdi? 🤧🤢
Benimde sizin gbi bi arkadaşım var makyajsz bende taniyamiyorum ona hep derim evlenecgin adama normal tipini göster adam diger gun sabah uyandginda bu kim demesin diye😅😅 makyaj kadini guzel yapar ama asirisini bilemedim bence normalde gozukun sonra problem olmasin ben olsam bende merak ederdim🙃🙃

Eşim de sevmez makyajı, öptüğümde sanki o allığı pudrayi yiyiyormuşum gibi geliyor derdi, şimdi bebek olunca zaten 6aydir sıfır makyaj :)

Ama makyajsız göreyim denemezdi eskiden, beraber denize gidelim denirdi 😂😂😂 özellikle günübirlik gidilirdi ki sabahtan yapmışsan bile gün içinde denize gire çıka kalmasın, biz öyle gördük 😂 sevgilin açık sözlüymüş ya da aklına gelmedi 🤪

Ben genelin aksine birden makyajsız git diyeceğim, tepkisini net gözlersin, sonuçta sen osun evde göreceği gece uyansa göreceği bu yüz, niye alıştıracaksın ki... seviyorsa her türlü sevmeli.

Bence eğer sizi makyajsız görüp size karşı sevgisi azaliyosa veyahutta ayrılmak vb.oluyosa sizi dış görünüş için sevmiş demektir.sizi siz olduğunuz için sevmicekse bırakın sevmesin🌸
Aklıma şey geldi Lübnan da adam karısını evlenmeden önce hiç makyajsız bir kez bile görmemiş evlendikten sonra beraber yatıp sabah kalktıklarında adam yanımdaki kadın kim diye korkmuş tanımamış bı bakmış eşi...sonra boşanma davası açmıştı hemen adam..beni kandırdı diye...ama cidden kadında makyajsız hali ile makyajlı hali dağlar kadar fark var.ben hep diyom o makyajı dedeme yapsalar o bile çok güzel olur:halay:
Canım bence asıl direk makyajsız çık karşısına.... gerçek Sevgi mi hem görürsun..kendinle de barışık ol canım 😉 artık insanlar dünya doğallık taraftarı...

Bir arkadasim vardi. Makyajsiz kendimi çıplak gibi hissediyirum. Bakkala bile gitsem makyaj yapmadan giderim demisti. Bir gun is egitimi icin otelde ayni odada kalmistik. Banyodaki tezgahin uzerine makyaj malzemelerini cikardiginda dis macunumu koyacak yer bulamamistim. O derece cok makyaj malzemesi vardi. Her gun tatarken sadece yuzundeki makyaji temizliyordu. Epey uzun suruyordu. Ancak makyajsiz hali o inmar etse de makyajli halinden bence cok cok guzeldi. Cildi bebek gibiydi. Ve yasi da daha kucuk gorunuyordu makyajsiz. Ama o kendini makyajli gormeye o kadar alistirmis ki makyajsiz guzel olmadigini dusunuyordu. Siz de onun gibi olabilirsiniz.

Bence sevgiyi etkilemez, eğer makyajsız görüp ayrılan bir erkek varsa ortada zaten hiç sevgi olmamıştır. Bu nedenle endiselenmenize hiç gerek yok, varsayalım ki şok olup ayrıldı eee o zaman böyle yüzeysel bir adamdan kurtulmuş olursunuz. Bu arada makyajı seven bir kadının eşi istemiyor diye makyaj yapmaması da tuhaf bana göre, kadın nasıl mutluysa öyle olmalı.

Eşim de sevmez makyajı, öptüğümde sanki o allığı pudrayi yiyiyormuşum gibi geliyor derdi, şimdi bebek olunca zaten 6aydir sıfır makyaj :)

Ama makyajsız göreyim denemezdi eskiden, beraber denize gidelim denirdi 😂😂😂 özellikle günübirlik gidilirdi ki sabahtan yapmışsan bile gün içinde denize gire çıka kalmasın, biz öyle gördük 😂 sevgilin açık sözlüymüş ya da aklına gelmedi 🤪

Ben genelin aksine birden makyajsız git diyeceğim, tepkisini net gözlersin, sonuçta sen osun evde göreceği gece uyansa göreceği bu yüz, niye alıştıracaksın ki... seviyorsa her türlü sevmeli.
Hiçbir makyaj malzemesi kullanmıyum, 😃 😃
Aynen bende ve çok da memnunum çok şükür doğal halimden.tek kullandığım mecbur güneş kremi o da olmalı sahsen..

Back
X