Makyajsız görmek istiyormuş

Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin 💐 dedigim gibi ben her gun makyaj yapmiyorum, ikimizde calistigimiz icin haftada bir gun gorusebiliyorduk. E o zaman da rimel sur ay o zaman kapatici da sureyim aman far da olsun aydinlatici da allikta sureyim derken yaldir yaldir susleniyorum yani🤩 yoksa onunla gorusmedigimiz gunler makyajsiz ciktigim cok oluyor. Gozaltlarim cok koyu halkali makyajsiz en berbat gosteren kisim orasi. Ay yazik adama cidden ya ne umdu ne buldu olacak sanki🥺🙈 üzücü cidden. Hala cesaret edemedimmm🤨 bu olaylar bitince gorustugumuzde sadece rimel ve gozalti kapaticisi surup gideyim diyorum ilk soku yasatalim bakalim😅 ki bence rimel bile değiştiriyor insani aslinda

Kadınlar kendilerini makyajla daha iyi hissediyor.Benim sivilve problemim yok, renk eşitsizlikleri ve göz altı morluklarina rağmen esim makyajsız halini daha çok seviyorum diyor.Bunu başka erkeklerden de duydum sevdikleri kisilere karşı.Sana gelince makyajı çok abartmadan sadece ten makyajı yap fazla renklendirmeden.en azindan kaşının gözünün doğal şeklini görsün.zaten bu sebepten ayrılacak kadar yuzeysel biriyse ayrılsa da senin kaybına olmaz.

Benim makyajsizligima o kadar alismisti ki adam dugunumuzde porselen makyaj yapinca
oha bu ne lan ! Moduna girdi adam yazik taniyamayacakti nerdeyse Allahtan gelinlik vardi :))
Arkadaslara katılıyorum kademeli azaltmakta fayda var
Ahahah ben de benzer bir şey yaşadım normal zamanda canım isterse yaptığım makyaj fondoten ve rimeldir hatta genelde sadece rimeldir. Nişanımızda kuaförden aldığında şok olup noldu sana demişti 😂 benimki de az makyajdan yanadır hatta fondoteni hiç sevmez öpünce onun tadı geliyor der 😅

Cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin 💐 dedigim gibi ben her gun makyaj yapmiyorum, ikimizde calistigimiz icin haftada bir gun gorusebiliyorduk. E o zaman da rimel sur ay o zaman kapatici da sureyim aman far da olsun aydinlatici da allikta sureyim derken yaldir yaldir susleniyorum yani🤩 yoksa onunla gorusmedigimiz gunler makyajsiz ciktigim cok oluyor. Gozaltlarim cok koyu halkali makyajsiz en berbat gosteren kisim orasi. Ay yazik adama cidden ya ne umdu ne buldu olacak sanki🥺🙈 üzücü cidden. Hala cesaret edemedimmm🤨 bu olaylar bitince gorustugumuzde sadece rimel ve gozalti kapaticisi surup gideyim diyorum ilk soku yasatalim bakalim😅 ki bence rimel bile değiştiriyor insani aslinda
Peki o zaman hafif göz makyajı ile ilk görüntülü konussanız? Sende kendini daha rahat hissedersin belki.

Senin yerinde olsam, biraz kapatıcı, hafif allık, biraz kaş kalemi, rimel ya da göz kalemi kullanmadan kirpik kıvırici ile sadece şeffaf rimelle göz makyajı. Belki biraz alt kirpik dibine çok ince koyu kahve far cekilebilir biraz gölge yapsın gözleri büyütsün diye. Çok hafif kontör ve yok gibi duran yani dokusuz, sadece renk veren şu ispirtolu kalem gibi olan rujlardan dudak renginin biraz koyusunu da sürüp yok makyajı yapıp, sabah yataktan günaydın fotoğrafı atardım ::KK45:hatta bunun bi videosu vardı bulursam atayım tam beni anlatan eşsiz bir video:KK53:

Makyaj benim yaşımı +10 büyütüyor, özel günler hariç yapmıyorum, eşimde makyajsız daha çok beğeniyor hatta işim yüzünden her gün makyaj yapardım o zamanlar sevgiliyken sonradan görünce kendisi söylemişti herkeste tersi olur sende makyajla daha büyük makyajsız daha güzelsin demişti şimdi baya azalttım zaten dediğim gibi yapmıyorum cildim için. Belli olmaz seninki de makyajsız daha çok beğenebilir doğal seviyorsa

en yakın arkadaşımı tanımamıştım 😂😂😂😂 çünkü acaip makyaj yapan biri annem şuda burda neden selam vermiyor dedi de hani nerde dedim 😂😂
Eşimle sevgiliyken ben öyle fondöten falan sürmem hiç bir göz kalemi ruj rimel bitti o yüzden eşim hep doğal güzelliğim diye sever çıkarken de şimdide 😎
Bence sende çok makyaj yapma çık birgün git yanına eninde sonunda görcek zaten

insan kendisinin o haline alıştı mı, e bi de sevgilisi de 'her halinle çok güzelsin...'lere başladı mı bir daha eskisine dönülmüyor hsdajklf. ben de o kadar abartılı olmasa da HİÇ YOKSA eyeliner çekerdim buluşacağımızda. sonra sonra onu da bıraktım. sonra da zaten beraber yaşamaya başladık adam beni pijamasız görse tanıyamaz artık sdadklfj. bence sizi öyle daha çok sevecek, salıverin gitsin.

Bencede makyajsiz gormek hakki, hatta erkekler makyajsiz dogal guzelligi daha cok begeniyor
Ben makyaj yapmayi beceremedigim icim esim beni dugunumuz disinda hic full makyaj gormedi 🙈
Gozaltimi cc kremle kapatiyorum bide ruj o kadar.
Saclarima da tel tel aklar dustu artik, ozge ozpirincci gibi dolaniyorum, boyatma boyle kalsin asil duruyor, kimde kendi saci kaldi diyor esim🤷🏼‍♀️ Saclarim dalgali, bende beyazlarin hakikaten hos durduguna inaniyorum,gittigi yere kadar boyatmicam bakalim.

Herkesin makyaj algısı ve güzellik algısı görecelidir kişiye göre değişir. Ben makyajsız çok güzel (bana göre güzel) kimse görmedim. Cilt tonu eşit, göz altı parlak, hafif rimel herkesi daha canlı, daha sağlıklı gösterir. Basit bir rimel bile bakışı değiştiriyor. Ben severim en az bir rimel sürmeyi şimdi ipek kirpikler çıktı da yazın rahatladık sürüyorum bb kremi çıkıyorum kaşlarımda kontur evet doğal seven olabilir bende böyle seviyorum eşimde mutlu bu durumdan illa doğal olacağım diye bişe yok sen nasıl mutluysan.

İlk olarak sıfır makyajla görüp sonrasında makyajlı görseydi ne biçim güzel olurdu ya. 😊
Benimki makyajsız görmüştü ilk.
Arkadaşların dediğine katılıyorum yavaş yavaş azaltın makyajı.

Komik gelecek sizlere belki ama benimde boyle bir derdim var. Sevgilimle 9 aydir birlikteyiz ve beni hic makyajsiz gormedi. Makyajin alâsini yapiyorum acikcasi, fondotenden tutun bronzera alliga farlara aydınlaticilara kadar. Tek sebebi kendimi oyle cok mutlu hissediyo olusum, bayiliyorum yuzumu renklendirip makyajla ugrasmaya💝 Sevgilim de hic makyajsiz gormedi hep bulusmalara suslenip puslenip gittim hastalik veya acil bi durumda yasamadigim icin hic gormedi. Dogal halimi de merak ettigini soyluyor, ki hakli ben olsam bende merak ederdim. Bir gun makyajsiz disari ciktigimda arkadasim beni tanimamisti gerisini siz dusunun😂 simdide sevgilimin verecegi tepkiden cok cekiniyorum ve endiseleniyorum. Bariz bambaska oluyorum cunku makyajsiz gercekten guzel olmayan bi tipteyim. Sevgilimde ay ne guzelsin bugun, gozlerin cok guzel (kahverengi gozlerim ama maskarayla tabi bambaska oluyo) fistigim benim diye diye sever. Adam bi gorse altinda ne var🙈🤓 o yuzden de mahcubum korkuyorum hic dusunmemistim bu durumu. Sizce boyle seyler sevgiyi etkiler mi? Ayrilanlar falan oluyormus cunku. Siz boyle bi durumda ne yapardiniz ya da boyle bisey yasadiniz mi? Ne yapayim ben simdi? 🤧🤢
Hahaah kız güldürdün beni. Bilmiyorum ki bi challange çekin bari😂 ne tepki vericek seni makyajsız görünce bilemedim. Bari no makeup makeup yap yavaş yavaş azalt makyajını.
Bide bana da öğret kız. Hiç anlamıyorum makyajdan. Valla bak. Bi kere eşim bana makyaj yapmıştı, benim yaptığımdan güzel olmuştu

farkedilmiyor
Herkesin makyaj algısı ve güzellik algısı görecelidir kişiye göre değişir. Ben makyajsız çok güzel (bana göre güzel) kimse görmedim. Cilt tonu eşit, göz altı parlak, hafif rimel herkesi daha canlı, daha sağlıklı gösterir. Basit bir rimel bile bakışı değiştiriyor. Ben severim en az bir rimel sürmeyi şimdi ipek kirpikler çıktı da yazın rahatladık sürüyorum bb kremi çıkıyorum kaşlarımda kontur evet doğal seven olabilir bende böyle seviyorum eşimde mutlu bu durumdan illa doğal olacağım diye bişe yok sen nasıl mutluysan.

Ben de bu makyaj konularinda herkesin cikip makyajsiz daha guzelim, dogal guzelim demesine gülüyorum. 😁

Eşim beni de makyajsiz begenir (agir makyaj hiç yapmadim zaten), ben de kendimi begenirim makyajsiz da rahatça dolanirim. Cildimde de gozenek, akne vs gibi sorunlar yok ama beyaz tenliyim bazen soluk duruyor, yine beyaz tenli oldugumdan göz kapaklarimda hafif mor damarlar belli oluyor yakindan bakinca. Kirpiklerim de açik renk oldugundan belirgin degiller. Bunlar beni cirkin yapmiyor ama bir rimelle gozumu cerceveleyince goz rengin bile ben burdayim diyor dikkat cekiyor yani.
Cirkin olan insan, bir allik, bir rimelle dunya guzeli olacak degil.

Makyajla kendini cirkin veya yaşli yapan makyaj yapmayi bilmiyordur. 👍

Son düzenleme:
Goruntulu konusmuyor musunuz? Benim kas kirpigim sapsari ve gozlerim cok acik mavi oldugu icin makyajsiz cok solgun duruyorum. Cilt makyaji yapmam (tropikal iklimli bir ulkede yasiyorum cilt makyaji durmuyor yuzde nemden) ama goz makyaji yaparim sadece, onu da eve gelir gelmez cikaririm. Simdi hatirlamiyorum ama esimin beni yuzyuze yerine ilk defa goruntulu konustugumuzda makyajsiz gormus olma olasiligi cok yuksek :))

Back
X