Makyajsız görmek istiyormuş

Aklıma geldi. Eski ev arkadaşım yabancı uyruklu 20 yaşında bir kızdı. Yüz yüze tanışmadan önce facebook resimlerine baktım. Manken gibi, hatta modellik yaptığı bir resimde vardı. Yok gibi olan makyajlardan yapıyormuş, eve geldiğinde kızı tanıyamadım.

Varsa lekeler sivilce vs oralara kapatici sür 1 2 kat rimel bide dudak nemlendiricisi cik karşısına eğer makyajsız çıkamıyorum diyorsan. nolacak ki hiç makyajsız halini atmadın mı fotoğraf olarakta ? ... Dış güzellik biryere kadar dışı dört dörtlük oha olanların içi b*k gibi içine baksın... eee paşam beğenmezse aynen şöyle yap kapı orda 😂 kimseye kendini beğendirme zorunluluğun yok :işsiz:

Komik gelecek sizlere belki ama benimde boyle bir derdim var. Sevgilimle 9 aydir birlikteyiz ve beni hic makyajsiz gormedi. Makyajin alâsini yapiyorum acikcasi, fondotenden tutun bronzera alliga farlara aydınlaticilara kadar. Tek sebebi kendimi oyle cok mutlu hissediyo olusum, bayiliyorum yuzumu renklendirip makyajla ugrasmaya💝 Sevgilim de hic makyajsiz gormedi hep bulusmalara suslenip puslenip gittim hastalik veya acil bi durumda yasamadigim icin hic gormedi. Dogal halimi de merak ettigini soyluyor, ki hakli ben olsam bende merak ederdim. Bir gun makyajsiz disari ciktigimda arkadasim beni tanimamisti gerisini siz dusunun😂 simdide sevgilimin verecegi tepkiden cok cekiniyorum ve endiseleniyorum. Bariz bambaska oluyorum cunku makyajsiz gercekten guzel olmayan bi tipteyim. Sevgilimde ay ne guzelsin bugun, gozlerin cok guzel (kahverengi gozlerim ama maskarayla tabi bambaska oluyo) fistigim benim diye diye sever. Adam bi gorse altinda ne var🙈🤓 o yuzden de mahcubum korkuyorum hic dusunmemistim bu durumu. Sizce boyle seyler sevgiyi etkiler mi? Ayrilanlar falan oluyormus cunku. Siz boyle bi durumda ne yapardiniz ya da boyle bisey yasadiniz mi? Ne yapayim ben simdi? 🤧🤢
Sende hafif makyajla çık. Fontöden sürme. Dudak renginde bir ruj maskara ve likit sür sadece. Başka birşey yapma

Komik gelecek sizlere belki ama benimde boyle bir derdim var. Sevgilimle 9 aydir birlikteyiz ve beni hic makyajsiz gormedi. Makyajin alâsini yapiyorum acikcasi, fondotenden tutun bronzera alliga farlara aydınlaticilara kadar. Tek sebebi kendimi oyle cok mutlu hissediyo olusum, bayiliyorum yuzumu renklendirip makyajla ugrasmaya💝 Sevgilim de hic makyajsiz gormedi hep bulusmalara suslenip puslenip gittim hastalik veya acil bi durumda yasamadigim icin hic gormedi. Dogal halimi de merak ettigini soyluyor, ki hakli ben olsam bende merak ederdim. Bir gun makyajsiz disari ciktigimda arkadasim beni tanimamisti gerisini siz dusunun😂 simdide sevgilimin verecegi tepkiden cok cekiniyorum ve endiseleniyorum. Bariz bambaska oluyorum cunku makyajsiz gercekten guzel olmayan bi tipteyim. Sevgilimde ay ne guzelsin bugun, gozlerin cok guzel (kahverengi gozlerim ama maskarayla tabi bambaska oluyo) fistigim benim diye diye sever. Adam bi gorse altinda ne var🙈🤓 o yuzden de mahcubum korkuyorum hic dusunmemistim bu durumu. Sizce boyle seyler sevgiyi etkiler mi? Ayrilanlar falan oluyormus cunku. Siz boyle bi durumda ne yapardiniz ya da boyle bisey yasadiniz mi? Ne yapayim ben simdi? 🤧🤢
Makyajlı cok güzel olan birinin makyajsız cok çirkin olmayacağı kanaatindeyim alt yapı önemli...takma kirpik kaş boyası kullanmıyosan aman aman çirkin duracağını sanmıyorum acıkcası

O değilde ben eşimle çıkarken makyaj yaptığımı sanardım tabi 20 yaşındayım yalandan bi fondöten bi maskara bi ruj allik pudra aydınlatma hiç anlamam kaç yaşına geldim hala makyaj yapmaktan anlamam eye lineri bile kırkta bir düzgün çekerim o da bana göre düzgün çok beceriksizmişim yaa siz sakın bi anda makyajsız çıkmayı karşisına yavaş yavaş azaltarak alıştirin adamin dili falan tutulur çirkin değilsinizdir ama makyajdan gerçekten anlayan birisi yaptığında bambaşka birisi olabiliyor o açıdan söyledim

Bigun birlikte kalırsanız ya da evlenirseniz sabah göreceği suratı görmek istemiştir adam, haklı yani. Açıkçası ben de yadirgardim hep aşırı makyajlı gördüğüm birini makyajsız görünce ama makyajsız çirkin olduğundan değil, sanki karşımda başka bı insan varmış gibi hissettigimden

Evlendikten sonraki ilk gün şokundan önce bence birak yapma makyajı şimdi şok olsun. Beğenmezse zaten pekte evlenilecek sevilecek adam değildir boşver.

Sevginizin sınavı olur resmen. Gerçekten seviyorsa bi kez daha aşık olur. Yok beyenmeyip sizden soğumaya başlarsa hiç sevmemiş demek. Zaman harcamaya deymez))
Ben sırf bu yüzden ilk görüşmeye makyajsız gitmiştim🙈

Manita başka şehirdeydi,sen bir gün sürpriz gel. Ben evde yatıyorum , arkadaşım aradı gelmen lazım acil,çabuk dedi kapattı teli. Ben kıza bir şey oldu diye eşofmanla ,saçım tepede topuz gittim acele. Zili çaldım. Kapıyı sevgilim açtı ,ben şok. O güne kadar 3 gün önceden hazırlık başlardı. Sonradan dediki o gözüne sürdüğün siyah (eyeliner) ve kirpik şeysi (rimel) güzel tamam ama diğerlerine gerek yok böyle daha güzel 🥰 Kendisi 4 senelik eşim. Geçen ruj sürdüm, oha makyaj mı yaptın diyor 🤭 Çokta dert etmeyin yani böyle şeyleri. Cilt bakımına özen gösterin yeterli.

Madem tereddütlerin var; karşısına birden tamamen doğal çıkmak yerine, onu alıştırmak amaçlı yüzüne uyguladığın makyajını hafifleterek çık. Bir iki bir iki derken bir gün tamamen makyajsız (rimel sürebilirsin bence) çık. Genelde erkekler birlikte oldukları kadınların makyajsız hallerini daha çok seviyorlar ama belli de olmaz tabi. Şahsen ben erkek olsam, kız arkadaşımın bu ölçüde makyaj yapmasindan (makyajsız halinin tanınmayacak kadar oldugu bir ölçüden bahsediyorum) hoşlanmazdım. No make up make up (yokmuş gibi makyaj) bence en idealı. Hem bu vesileyle cildinizi olası tahribattan da kurtarmış olursunuz. Evlendikten sonra evin icinde bile kendinizi makyajlı dolaşmak zorunda hissettiğinizde bu makyaj yapma eylemi şimdiki kadar size keyif vermeyecektir mutemelen. Özet olarak; fondateni azaltın 😎

O kadar yapiyosaniz adam demekki farketmis dogal halinizi merak ediyor.bence bi gun fondoten falan surmeyin.sadece ruj hafif maskara surup gidin ama maskara az olsun

Back
X