Makyajsız görmek istiyormuş

Ben bir kere arkadasimi makyajsiz taniyamamistim taa masamin dibine kadar geldigi halde. Sadece bir rimelin bile insani ne denli degistirdigine o zaman sahit oldum. Tum gun makyajli nasil dolasir bazi kadinlar hic bilemem. Ben gunluk gunes kremi sursem o bile sicakta akar gider ki gunde 2 3 sefer tekrar surerim. Yuzumden cok terleyen bir insanim, arada bir yikarim da yani makyaj ben de zaten tutmaz. Ama kimisinde aksama kadar ayni kaliyor, o makyajla suya girip yuzen bile var. Insan hayret ediyor.

40 yaşını görmeden suratınız boynunuza inecek, cildiniz pörsüyecek, karışıklıklarınız ütüyle bile açılmayacak. Sonra gelsin estetikler, dolgular, gerdirmeler. İnsan bu kötülüğü kendine neden yapar ki?

Mart ortasında beri yüzüne bir gram makyaj malzemesi değdirmeyen kudra yanıtladı 😂

Çok güldüm gerçekten. Madem ciddi fark var o zaman alistirarak gosterin. Önce yok gibi görünen ama aslında epey ürün kullanılan doğal makyaja indirgeyin sonra yavastan sadece fondöten rimel e donun en son makyajsiza geçersiniz.

of aslında kimse makyaş yapmasa hiç gerek kalmayacak :)
Makyaj iyidir, güzeldir ben de severim ama sürekli o kadar ürünü surata boca etmek hiç mantıklı bir hareket değil bence. Daha gencecik, su gibi kızlar. Çoğu makyaj yapınca benden büyük görünüyor. Yazık ciltlerine, sağlıklarına.

Makyaj iyidir, güzeldir ben de severim ama sürekli o kadar ürünü surata boca etmek hiç mantıklı bir hareket değil bence. Daha gencecik, su gibi kızlar. Çoğu makyaj yapınca benden büyük görünüyor. Yazık ciltlerine, sağlıklarına.
evet yani ama bakıncada daha seksi olunuyor gibi vede pürüzsüz yapıyor . ama hemen herkes yapıyor makyajı en azından sadece özel günlerde yapılsa iyi okula giderken bile çoğu kız yapıyor bende sizinle aynı düşünüyorum ama

Sen makyaja alıştığın için makyajsız güzel olmadığını düşünüyorsun. Bir dönem bende böyleydim sonra ufak dokunuşlar yaptırarak istediğimde makyaj yapmamayı öğrendim. Mesela kaşlar Yaptır kalıcı makyaj hep belirgin olsunlar. Mesela dudak doğal tonlarda pigmentasyon yaptırırsan hem şekilli hemde solgun durmazlar( benim sigara etkeni vardı soluk olmasında) cildimede her daim iyi bakmaya çalışırım leke,kızarma vs olmaz. Makyajımı çıkardığımda makyaj yaptığım için akılsız olduğumu söyleyenler oldu. Kendine güven,makyajı hafif hafif azaltarak önce gözünü alıştır adamın makyajsızda emin ol güzelsin.

Tesekkur ederim onerilerinize cok tatli ve acik sozlusunuz 🤩🙈💝 muhabbet arasinda bu makyajin altinda ya beklemedigin bir sey cikarsa deyip gulusuyoruz, yok ya ne olabilir o kadar sacmalama her halinle cok guzelsindir eminim diyor yazik. 🙈 boyle diyor daha da uzuluyorum beklentiye bak🤩
O kadar fark olması için her gün kontür falan yapmanız lazım o kadar uğraşıyor musunuz cidden. Yoksa gözleriniz küçüktür örneğin onu biraz büyütür makyaj. Makyajla ilgili büyük şoku kyle jennerin makyajsız halini görünce yaşamıştım kadın resmen her gün yüz nakli yapıyormuş sizin de o kadar mı.

Üniversitedeyken yurtta oda arkadaşım bi fotoğrafı wtsp profili yapmış 4 kişi var foto da allahım baktim tanesine dedim ne kadar guzel kızmış. Simsiyah saçlar yeşil gözler falan hayran kaldim sonra diyorum da ben bu kızı bi yerde gördüm kesin ama kim kim çünkü bi yandan da acayip tanıdık geliyor ama simasini hafizam da ki biriyle eslestiremiyorum bi turlu. Sonra bir anda aydınlandım siyah saçlar yeşil gözler karşı ranzadaki diğer oda arkadaşımmış:) bence kız makyajsizkende güzeldi ama makyajla okadar başka bi levele atlamiski. Sizin kide o hesap olmasın. Zaten güzelsin sadece boyalarla kendine level atlatıyorsun. Kisa birşey daha soyleyim fazla uzun bir mesaj oldu. bi arkadaşım var inanilmaz makyaj yapar ve kilo problemi vardi makyajliyken bambaşka biriydi. Netten tanıştığı sevgilisine kilosunu belle eden ve makyajsız bir fotoğrafını sanki yanlislikla atmis gibi yapıp çocuğa özünü aşamalı alıştırmıştı:)

evet yani ama bakıncada daha seksi olunuyor gibi vede pürüzsüz yapıyor . ama hemen herkes yapıyor makyajı en azından sadece özel günlerde yapılsa iyi okula giderken bile çoğu kız yapıyor bende sizinle aynı düşünüyorum ama
Bir arkadaşım var ortaokuldan beri arkadaşız. Hep çok makyaj yapardı. Ailem bana izin vermezken o makyajlı gezerdi. Şu an makyajsız hallerimiz arasında 5 değil 10 değil neredeyse 15 yaş fark var. Şimdi farkında değiller 10 sene sonra görecekler aşırı kimyasal ürün kullanmanın etkilerini.

40 yaşını görmeden suratınız boynunuza inecek, cildiniz pörsüyecek, karışıklıklarınız ütüyle bile açılmayacak. Sonra gelsin estetikler, dolgular, gerdirmeler. İnsan bu kötülüğü kendine neden yapar ki?

Mart ortasında beri yüzüne bir gram makyaj malzemesi değdirmeyen kudra yanıtladı 😂
Oh aynıyım bende marttan beri bir gram boya değmedi yüzüme 😍Zaten normalde de çok makyaj yapan biri değilim ama o bbyi ve rimeli dahi temizlemek öyle zor geliyordu ki. Şimdi doğrudan yıkayıp geçiyorum oh ne rahat ya 🥰

Oh aynıyım bende marttan beri bir gram boya değmedi yüzüme 😍Zaten normalde de çok makyaj yapan biri değilim ama o bbyi ve rimeli dahi temizlemek öyle zor geliyordu ki. Şimdi doğrudan yıkayıp geçiyorum oh ne rahat ya 🥰

Valla cildim canladı kendine geldi resmen şu birkaç ayda. Aklıma estikçe de saçıma, yüzüme bakımlar maskeler yapıyorum. Karantinadan güzelleşip çıkacam sanırım. Oturduğum yerde kilo da vermişim 😂

Çok fazla makyaj yapıyorsanız doğal halinizi merak eder tabi normal. Ama direk sfırı makyajla çıkmayın karşısına, makyajı azalta azalta çıkın. Bir gün aydınlatıcı, far gibi şeyleri sürmeden gidin, bir gün fonditen de sürmeyin, bir rimel, bir allık sürün çıkın. Gözü alışşsın yavaş yavaş :))

Konu sahibine hala makyaj yok gibi makyaj yap öyle git diyenler olmuş. İnsan gerçekten hayret ediyor. Karşımdaki erkek doğal haliyle o olmasa yanıma bir ton boyayla gelse , ben doğal görmek istiyorum seni bir kez desem ve beni kandırmak için makyaj yok gibi makyajla gelse ve ben bunu anlasam ayrılırım o adamdan. Bir insanın hiç mi özgüveni olmaz , iki neden hala kandırmaya çalışıyorsun derim. Makyajlı sen sen değilsin ki, fotoşoplu fotoğraf o ama sen o değilsin. Dozunda makyajla doğal halimden daha güzel olduğumu düşündüğüm bir zamanda birisi bana ‘ama bu sen değilsin ki o kırmızı ruj senin dudakların değil yüzün de böyle değil’ demişti üzülmüştüm. Ben her halimle benim arada canım isterse yaparım makyaj ama onun dışında kendi zamanımdan o kadar çalamam, kontürle suratımı değiştiremem beğenen böyle beğensin beğenmeyen kendine baksın. Derim ben olsam ve çat diye çıkarım makyajsız karşısına

Valla cildim canladı kendine geldi resmen şu birkaç ayda. Aklıma estikçe de saçıma, yüzüme bakımlar maskeler yapıyorum. Karantinadan güzelleşip çıkacam sanırım. Oturduğum yerde kilo da vermişim 😂
Oturduğum yerde kilo vermeyi bana da öğretseniz çok makbule geçer 🤣

Oturduğum yerde kilo vermeyi bana da öğretseniz çok makbule geçer 🤣
Ahaha yemiyorum. Yemekle aram hiç iyi değil. Bir de ne hikmetse eve kapanınca işim bitmez oldu. Eşim evden çalışıyor fulltime. Onun yemeği çayı kahvesi, yemek yap, ekmek yap, temizlik yap üçgeninde yaşıyorum ondan herhalde. Verdiğim kilolar kocaya gitmiş zaten. 😂

Ahaha yemiyorum. Yemekle aram hiç iyi değil. Bir de ne hikmetse eve kapanınca işim bitmez oldu. Eşim evden çalışıyor fulltime. Onun yemeği çayı kahvesi, yemek yap, ekmek yap, temizlik yap üçgeninde yaşıyorum ondan herhalde. Verdiğim kilolar kocaya gitmiş zaten. 😂
İşte ben bu yüzden kilo vermiyorum. Bir eş yok , iki yemek yemeyi seviyorum 🤣 Aydınlandım 🤣 ve şu dediklerinizin birini bile yapmıyorum gerçekten çok tembelim :oops:

Back
X