Makyajsiz gorunce sahtekar demek??

Mesaj atmis gunaydin sevgilim denize gidiyoruz diye. Sabahtan beri yazip yazip siliyorum. Rehbere girip girip vazgeciyorum. Kafayi yicem.
Ablam duydugunu belli etme,iyice havaya girer. O saatten sonra duyunca kacti der iyice pisliklesir diyor. Bir yandan benim onun karaktersizligini soyleyememem icime oturur gibi geliyor. Yuz mesaj yazdim yuzunu de sildim.

sen onu bulgar manken ayagında evlenme vaadiyle kandırıp para istemediysen dolandırmak ne alaka hakikaten ya.. kendini ne zannediyor ki dolandırmak kandırmak demis. alllahım yaa :kızgın:
Hayır acaba kendi manken falan mı bu ne özgüven. Arkadaslari arasinda cool takiliyor güya kızı yerden yere vurarak. Çok ucuz bir insanmış

Sen bu karaktersizligini benden 6 ay saklayarak beni dolandirdin rezil adam diyip her yerden engellemek istiyorum. Yanlis mi dusunuyorum :((((

Sizden hahsettiğine emin misiniz çok şaşırtıcı..Niye ayrilmiyor o zaman aşkım diye iyi geceler mesaji atmaya devam etme sebebi ne paraniz mi cok yani çıkarı olmalı begenmedigi kadınla niye birlikte ?

Sizden hahsettiğine emin misiniz çok şaşırtıcı..Niye ayrilmiyor o zaman aşkım diye iyi geceler mesaji atmaya devam etme sebebi ne paraniz mi cok yani çıkarı olmalı begenmedigi kadınla niye birlikte ?

Yok ya param cok degil. Cinsellik de yok.
Anlamiyorum aklim sasti. Defol git o zaman. Neden hala benlesin igrenc

Konuştun mu bende merak ettim
Mesaj yazıp engelle istersen 6 aydır benden şerefsiz ligini saklayıp dolandirdigin için falan yaz

Canım niye biliyor musun ayrılma gibi bir niyeti oldugundan değil. O güya arkadaşları arasında artistlik yapıyor orada. Bazı erkeklerin öyle bir huyu vardır. Kız arkadaşını ya da karısını yerden yere vururlar. Bayagı bildiğin küçük düşürmeye çalışırlar. Saygısızlar çünkü. Kendi saygı duymuyo kimsede duymasın diye yapıyo. Ama o arkadaşlar kadını görsün, naber yenge muhabbeti yapmaya devam ederler. Biz saf kadınlarda çay ikram ederiz gelenlere süpürge oluruz

Konuştun mu bende merak ettim
Mesaj yazıp engelle istersen 6 aydır benden şerefsiz ligini saklayıp dolandirdigin için falan yaz

Evet benden serefsizligini 6 aydir saklayan dolandirici sahtekar sensin. Diyip engellcem galiba. Belki dogru olan bir sey dememek ama yapamiyorum ya vallahi icimde kaldi her sey.Ya bi4 insan nasil boyle der sevgiliyi gectim arkadasim hakkinda boyle konusamam bu ne ya bu ne

Mesaj atmis denize gidiyorum diye. Ya vallahi cildircam. Ablam ve burdaki bazi arkadaslar da belli etme senin ozguvenini yiktigini bilmesin diyor.
Yaziyorum yaziyorum siliyorum.
Karaktersiz demek istiyorum. Daha ne diyebilir hakkimda.
bence de aynen:/ böyle karaktersiz biri bunu da gidip millete anlatır yine dalga gecerek. dönene kadar sabret dönünce buluşun ve seni çekici bulmuyorum yanıma yakıstırmıyorum de terk et asla da ben bunu yapamam bunu söyleyemem diye dusunme!! o karaktersiz senin hakkında atıp tutarken rahat rahat konusabiliyordu, sen de asla utanma, söyle ve terk et. icine oturur. eger pesinden kosar rahatsız ederse de söylersin duydugunu ve cevap hakkı bile vermeden engellersin.

Offf... Son zamanlarda okuduğum en ilginç konu bu sanırım. :oha: Konu sahibi sen kadir gecesi falan mı doğdun ? Allah bir insanın karşısına arkasından çevrilenleri böylesi çıkarır mı ya. Yat kalk şükret. Ya senden bahsediyordur ya da hayatında başka biri daha vardır ondan bahsediyordur. 3. Bir ihtimal yok. İki ihtimalle de çok kırıcı ve rahatsız edici. Erkek arkadaşının karakteri ortada. :kusmuk:Ara herşeyi duyduğunu ve ağzına gelen herşeyi söyle. Bir daha da asla görüşme. Allah’a da yat kalk şükür namazları kıl. Allah hepimizin arkasından çevrilenleri böyle önümüze çıkarsın, amin.:KK54:

Back
X