Makyajsiz gorunce sahtekar demek??

Mesaj atmis denize gidiyorum diye. Ya vallahi cildircam. Ablam ve burdaki bazi arkadaslar da belli etme senin ozguvenini yiktigini bilmesin diyor.
Yaziyorum yaziyorum siliyorum.
Karaktersiz demek istiyorum. Daha ne diyebilir hakkimda.

Hala cevap yazmadın mı yani?
Ben olsam bir güzel döşeyip yollamıştım bile..
Özgüven meselesi değil bu. Yaptığı hayvanlık ortaya çıkmalı utanmalı. Yüz varsa tabii..

"Ben makyajlı halimle dolandırdıysam, sen de karaktersizliğinle beni 6 ay boyunca dolandırdın. Hangimiz daha suçlu acaba y..şak? Git kalbinin pisliğinde boğul.."
yaz gönder engelle..

Senden sogudum ben ya bi anda boyle sebepsiz yani. En iyisi bitsin k.bakma gerek yok hoslanmadigim insanla iliski devam ettirmeye de bitir. Duydugunu caktirma bile. Bosver. Dovunsun dursun orda

Erkekler birlikte oldugu, olmaya devam ettigi her kadini cooook begeniyor degil zaten. Kendi de muhtemelen cok yakisikli degildir. Daha iyisini bulabilecegini dusunse veya daha iyisi ciksa ayrilirdi.

"Sen cok guzel degilsin ama karakterini seviyorum" diyen erkekler var burada bir konuda okumustum bunu. Ama karakteri icin seven insan da boyle hakaretler etmezdi. Arkadasina dedikodu yapmak hakaret etmek yerine, durustce soylese daha iyi olurmu veya soylemesin. :D Seninle sadece yalniz kalmamak icin birlikte, sevgilisi olsun diye baska bisey degil.

Bu iliskinin devam edecek bir yani yok.

Ben olsam sen bana boyle boyle demissin ne karaktersizsin. Adam olan sevgilisinin dedikodusunu yapar mi? Der, gider ayak arkadasiyla da arasini bozardim. Ne bilecek telefondan duydugunu.

Seytanin kadinlara ustad dedigi kadar variz gercekten. :halay: tuttum ama bu yorumu degerledirilir.:rapci:

Gram uyuyamadm.
Canim cok ama cok sıkkın. O kadr utanc verici bir sey duydum ki hala şoktayim.
6 aylik bir iliskim var. Simdiye kadar ara ara tartismalarimiz olsa da genel anlamda normal giden bir iliski.
Dun geceye kadar sevildigimden emin oldugum bir iliski.
Erkek arkadasim dedigim insan bir haftadir tatilde. Geceleri konusuyoruz.
Gece yine aradim, normal konustuk gunun nasil gecti vs vs. Bi arkadasi vardi yaninda o yuzden kisa kestik.
neyse kapattik ama telefon kapanmadi. Benim telefonum da bozuk, ekran kitleniyor dakikalarca. Karsi tarafin kapatmasi gerekiyor neyse. Ben sesleniyorum alo aloo filan diyorum. Duysun da kapatsin.
Bu arkadas,kendi arkadasina dolandiricak beni resmen sahtekar gerizekali filan diyor.
Ben de duyuyorum. O anda da kendi kendime diyorum ki ya dolandirildi heralde,bana da soylemedi.
Bundan sonrasini bilerek dinledim.
Meger adam benden bahsediyorms.
Cidden gerisini yazmak bile igrenc geliyor.
Aynen dedigi seyi yaziyorum. " abi, tipini gorseydin. Sahtekarlik beni dolandiracak o tipiyle simdiye kadar makyajla yutturmus "
Ben hala anlamadim sonra karsi taraf bi seyler dedi. Onun ne dedigni anlamadim. Bu devam etti hakarete. Beni salak sandi galiba. Bi de ariyo mal mal. Dedi
Bir de hastane lafi duyduguma eminim ve igrenc igrenc kufurler vs. Sonra sesler kesildi teli kapattim.
Bu neyden bahsetti ?
Benden . Normalde her zaman makyaj yaparim ama oyle anormal ya da agir degil. Bu 6 aylik sure zarfinda beni agir makyajla da hafifle de gordu.
Bir tek o tatile cikmadan iki gun once ben cok hastalandim. Acillik oldum. Ailem tatilde oldugu icin onunla hastaneye gittik. O zaman makyaj yapacak halim yok heralde. Ondan sonra da bisey demedi ama bugun duyduklarim karsisinda o kadar kirgin ve uzgunum ki. O kadar agladim ki.
Bi de bundan bi iki saat sonra utanmadan askim ben uyuyorum iyi uykular vs yazmis.
Sabaha karsi tutamadim kendimi aradim ama uykusu agir oldugu icin acmadi.
Ben ne yapayim simdi?arayip rezil mi edeyim?
Oyleyse de inkar etmez mi? Sizce baska bir sey olma ihtimali var mi bu konunun?
Yoksa hic mesaj atmadan aramadan her yerden engellemeli miyim?
Ya da tek bir mesajla hayatimdan ciksin defolsun ama ne diyecegimi bilmiyorum
Lutfen bir akil verin
Merhaba.Gerçekten çok incitici.Bence konuşmaları duyduğunuzu belli ederek ilişkiyi bitirirseniz arkanızdan konuşup sizi alay konusu yapabilir.Ki bu ucuzlukta biri çok rahat yapar. “Ahahaha abi ya ben kızın arkasından sayıyorum telefon açık kalmış duymuş herşeyi” gibi.Gayet özgüvenli bir şekilde gerekçesiz bitirmek istediğinizi söyleyin.Sonra o düşünsün dursun neyimi beyenmedi diye.Kendinizi de lütfen üzmeyin aksine sevinin.Daha fazla zamanınız ziyan olmadan gerçek yüzünü gördüğünüz için.

Kalbini kırdı arkandan konuştu o sana ihanet etti niye hala onun ne dusunecegine takiliyorsun ki bırak ne düşünürse düşünsün sen içinden geldiği gibi hareket et.Bişey demeden bitirmek seni rahatlatacaksa oyle yap ama ben olsam tabi kesinlikle dediklerini söyleyip önce bi utandirip rezil edip oyle bitirirdim ve bunu da hiç beklemeden eğer duyduğum an benden bahsedildiğine eminsem hemen yapardim

ben olsam
denedım baktım yok senın olurun yok hem tipim degılsın hemde kafan pek calısmıyor ben akıllı ve durust adam severım umarım sende dengını bulursun hoscakal dıye mesaj atar heryerden engellerdım

arkadasına sızden bahsettıgınden emınsenız tabıkı

Mesaj atmis gunaydin sevgilim denize gidiyoruz diye. Sabahtan beri yazip yazip siliyorum. Rehbere girip girip vazgeciyorum. Kafayi yicem.
Ablam duydugunu belli etme,iyice havaya girer. O saatten sonra duyunca kacti der iyice pisliklesir diyor. Bir yandan benim onun karaktersizligini soyleyememem icime oturur gibi geliyor. Yuz mesaj yazdim yuzunu de sildim.
Evet içine oturacak yıllarda geçse salak gibi demedim icimde kaldı diyeceksin...
Içine atıp sende patlayacagina söyle onda patlasin ve hayatı boyunca ders alsın....

Artık hiç yapmamakla birlikte, profesyonel makyaj yaparım.
Neyse eşiminle tanistigimda yüzümde gram makyaj yoktu. E sonra hem makyajlı hem makyajsız gördü.
Makyaj insanı değiştirir kabulümde sizin sevgiliniz çok mu eşi benzeri olmayan eşsiz bi insan. Kusursuz 18 mi???
Madem beğenmedi sizi ayrılsaymış ilk makyajsız gördüğünde.
Bazı erkekler arkadan sallamayı çok seviyor.
Ben sizin yerinizde olsam onu iyi bı rezil ederim. Ama plan yaparak telefonda değil.
İyi bi plan yapın.

Su erkeklerin arkadaslariyla iliski kritigi muhabbeti beni deli ediyo.kadinlara yakisir bir yerde ama erkeklerin agzinda birbirlerinin es ve sevgilileri esleri hakkinda konusmalari kadar itici bir geyik yok ayiptir yahu.sen bitir.hatta sahit olduklarini soylemeden sıkıldığını söyle soguk duş etkisi yapsın. ayiptir ya sinirim bozuldu.

evet fizik onemli de insanin asik oldugu sevdigi haldir tavirdir
bi insan cok guzeldir bi konusur balon gibi soner.
cok guzel degildir ama asik olursun senin icin dunyanin en iyisi en guzeli odur.
diyelim seni makyajsiz begenmedi o zaman durustce seninle gorusmeyi keser.
ortada bi dolandirici sahtekar varsa seni begenmedigi halde hatta hakkinda bu fikirlere sahip oldugu halde seninle gorustugu icin o.
ara soyle kendisine bunu karaktersiz oldugunu belirt defet

Canım niye biliyor musun ayrılma gibi bir niyeti oldugundan değil. O güya arkadaşları arasında artistlik yapıyor orada. Bazı erkeklerin öyle bir huyu vardır. Kız arkadaşını ya da karısını yerden yere vururlar. Bayagı bildiğin küçük düşürmeye çalışırlar. Saygısızlar çünkü. Kendi saygı duymuyo kimsede duymasın diye yapıyo. Ama o arkadaşlar kadını görsün, naber yenge muhabbeti yapmaya devam ederler. Biz saf kadınlarda çay ikram ederiz gelenlere süpürge oluruz
Aynen o yuzden haddini bildirsin istiyorum...
Baskalarina da aynısını yapamasın.

Cok uzucu bir durum sanirim sizi cepte goruyor artik.madem boyle dusunuyor
Niye hala birlikte.ben iliskilerde kavga hakaret sevmiyorum.yapima ters.ama kirginligimi acik bir dille anlatir guzelce bitirir hayatimdan cikarirdim.

Canım niye biliyor musun ayrılma gibi bir niyeti oldugundan değil. O güya arkadaşları arasında artistlik yapıyor orada. Bazı erkeklerin öyle bir huyu vardır. Kız arkadaşını ya da karısını yerden yere vururlar. Bayagı bildiğin küçük düşürmeye çalışırlar. Saygısızlar çünkü. Kendi saygı duymuyo kimsede duymasın diye yapıyo. Ama o arkadaşlar kadını görsün, naber yenge muhabbeti yapmaya devam ederler. Biz saf kadınlarda çay ikram ederiz gelenlere süpürge oluruz
Inanin boyleydi. Dun aksama kadar arkadasi icin x'in selami var bak gelsin diyo misafirim olsun diyodu. O dinledigi adam icin. Beni oraya goturecekmis bi de.

Bence sole içindekileri oyle engelle heryerden gitsin ona ozurdileme firsati bile verme karakter yoksunu biriymis zaten hakkında hayirlisi ...

O kadar kotuyum ki. Bu kadar igrenclesmesine gerek var miydi defolsaydi gitseydi. :KK43:(
Ay Allah aşkına şu adi pislik için kötü falan olma. Kalbinin pisliğine baksın, sakın üzme kendini, iyi olmuş Allahın sevdiği kuluymuşsun gerçek yüzünü görmüşsün, ayrılık bahanesi olarak tipini beğenmiyorum de bas tekmeyi. Vicdan azabı çekecek utanacak biri olsa duyduğunu bilsin derdim ama nerde onda o vicdan.

Back
X