Anlayamadım kusura bakmayın şüphelerde haklı çıkma olasılığı nedir açıklar mısınız?noooooo ,tüm şüphelerinde haklı çıkma olasılığını hesaplarsak %50 hiç azımsanacak bir oran değil.
Kendisinin de ödediği bir borcu var çekemiyor. Ama borç benim üzerime olacaksa mal da benim üzerime olmalı diye düşünüyorumeşiniz neden çekmiyor krediyi..
bende istemezdim kv nin üzerine olsun.. normal düşünüyorsunuz..
Bende öyle biliyorum ama eşim inat ediyor başkasının üzerine olabilir diye anlatamıyorumKredi cekerek aldiginiz mali başkasının uzerine yapamazsiniz ki? Yanılıyor muyum?
Mal kimin adina olacaksa krediyi de o ceksin bile diyemem bu duruma.
Mal ikinizden birinin ustune olacaksa ve odeyebilecek gucum varsa cekerdim ben krediyi. Para biriktirerek bir sey alinmiyor artik.
Zaten bir şey alınacaksa vergisi sigortası vs düşünüp alınmalı buna kalkışacaksam 40.000 harcadıktan sonra bini ikibini düşünmemKrediye evet ama annesinin üzerine yapılmasına hayır.
Birazcık kar için bu riske girmezdim.
Kendiniz belirtmişsiniz zaten,borç sizin mal başkasının üstüne olacak.Daha ne olsun.Elinizden alınma olasılığı %50.Siz ödeyin başkası kullansın ya da tut ki borcu harcı vs çıktı haciz konulacak gibi gibi...Anlayamadım kusura bakmayın şüphelerde haklı çıkma olasılığı nedir açıklar mısınız?
Evet şimdi daha açıklayıcı oldu. Teşekkürler. Zaten biz kullanacağız ama kesinlikle içim rahat etmez başka birinin üzerine olursaKendiniz belirtmişsiniz zaten,borç sizin mal başkasının üstüne olacak.Daha ne olsun.Elinizden alınma olasılığı %50.Siz ödeyin başkası kullansın ya da tut ki borcu harcı vs çıktı haciz konulacak gibi gibi...
Nasıl bir izlenim yarattıysam tepki gösterince de küsüyor. Senin benim mi var diyor. Evet benim-onun yok ama benim-kayınvalidenin diye bir ayrım kesinlikle var.aaaaaaaa millet iyice edepsizliği ele almış. Ne hakla böyle bir şey isteyebiliyor. Ben yerinde olsam çoktan bir laf var onu söylemiştim
Yaşı biraz fazla o sebeple sanırım bilemiyorum işleyişiBirde şu kısmı anlamadım,
Daha az vergi ödeme kısmında annesinin yaşı ne alaka.
Ev yada oto alımında annesinin üzerine alındıgında
kar elde edilebilecek bir durum yok.
Eğer herhangi bir özür raporu yoksa.
Zaten bir şey alınacaksa vergisi sigortası vs düşünüp alınmalı buna kalkışacaksam 40.000 harcadıktan sonra bini ikibini düşünmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?