- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.480
- 448
Kesinlikle, mal alınacaksa alınır, kredi çekilecekse çekilir, ama başkasının üstüne yapmak çok saçma. Madem öyle konu sahibinin annesinin, babasının üstüne yapılsın; bakalım kabul edecek mi.onun içinde konu sahibi çok uyanık olması lazım gelir ilerde neden keşkelerle yaşamamak için....
Konut kredisi çekip alacaksanız zaten banka evi kendine teminat kabul edip veriyor krediyi. Krediyi siz çekiyorsanız ev başkasının üzerine olamaz.Merhaba hanımlar, fikir almak istediğim bir konu var. Hemen paylaşayım.
Eşiniz sizden halihazırda 1 krediniz varken mal mülk sahibi olabilmeniz için ikinci bir kredi çekmenizi istese ne tepki verirdiniz?
Örnek vereyim, bankaya zaten borcunuz varken tekrar kredi alıp 0 km bir araç almak istiyor. Siz ne dersiniz?
Bir de alınan ev araba vs gibi malların tapularının kendi annesinin üzerine olmasını istiyor yaştan dolayı vergi vs daha az ödemek için.
Prosedürü bilmiyorum. Teknik bilgiye ihtiyacım yok ama hem borcun benim üzerime olup hem malın başkası üzerine olma fikri canımı çok fena sıktı.
Nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Borç olmadan mal mülk tabii ki olmaz ama borç varken de bir daha borçlanmak gözümü korkutuyor.
Fikirlerinizi paylaşın lütfen benimle..
Küçük hesapları küçük insanlar yaparOnın istediği de 40-45.000 arası kredi almak o zaten bu durumu bana açmadan evvel belli ki araştırmış herşeyi planlamış en son benim haberim oldu
Bende öyle dedimEşime okudum yazdıklarınızı, aklınızı bulandırmak istemem. Kısaca o adamın başka planları vardır dedi.
eee herhalde senin cekecegin borc niye annesinin üzerine alisin ne alaka yani sacmaKendisinin de ödediği bir borcu var çekemiyor. Ama borç benim üzerime olacaksa mal da benim üzerime olmalı diye düşünüyorum
eee kvden ıstese satar o arabayı kızına verırı bunun farkındasın demi. eşininşz niyeti ztn farki bunu anlamak ıcın cok akıllı olmaya gerk yok....Ablası var evli ve çocuklu
Kesinlikle kabul etme. Kendisi çeksin!!Merhaba hanımlar, fikir almak istediğim bir konu var. Hemen paylaşayım.
Eşiniz sizden halihazırda 1 krediniz varken mal mülk sahibi olabilmeniz için ikinci bir kredi çekmenizi istese ne tepki verirdiniz?
Örnek vereyim, bankaya zaten borcunuz varken tekrar kredi alıp 0 km bir araç almak istiyor. Siz ne dersiniz?
Bir de alınan ev araba vs gibi malların tapularının kendi annesinin üzerine olmasını istiyor yaştan dolayı vergi vs daha az ödemek için.
Prosedürü bilmiyorum. Teknik bilgiye ihtiyacım yok ama hem borcun benim üzerime olup hem malın başkası üzerine olma fikri canımı çok fena sıktı.
Nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Borç olmadan mal mülk tabii ki olmaz ama borç varken de bir daha borçlanmak gözümü korkutuyor.
Fikirlerinizi paylaşın lütfen benimle..
ben asla böyle bakmıyorum olaya
yaşamış biri olarak söylüyorum
dedem çalışıp yaptırdığı 3 evi (biri köy evi, biri merkezde 2 katlı bahçeli(büyük, şehir merkezi cadde kenarı(e-5 düşünün)) 2 daireli,biri müstakil küçük bahçeli) 3 arsayı
1 müstakil ev birde köy evi birde arsa kaldı diğerlerinde kardeşlerinin hiçbir emeği olmamasına rağmen devlet onlara da pay verdi... (hoş kardeşlerine yaramadı kocaman arsayı müteahite kaptırdılar, şimdi paraları bitti tekrar dava açıp kalan evlerden pay alacaklarmışlar)
dedenizin kardeşleri nasıl mirastan hak sahibi oldular.Benim bildiğim eğer çocuk varsa mirasçısı odur.Yoksa kardeşler hak talebinde bulunabilir.Yanlışmı biliyorum
çok şaşırdım açıkçası
evimiz yok henüz. Zaten bu düşüncede giden biri olursam da hiç olamayacak.Eviniz kimin uzerine kayitli merak ettim..Acikcasi boyle bir konuda israr eden esinize dikkat diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?