Mal, mülk..

Evet herkesin evi veya arabası olacak diye bir şart yok vakti gelince nasip olur inşallah onu anlatamıyorum
direniceksin o zaman . Belkide vermezler bilmiyorum. ama bayan indirimi de var senin ustune alsın oyleyse

Bir de şunu iddia ediyor. İkimizin üzerine de borç olacağı için yarın öbür gün onun borcundan dolayı benim malıma da el koyabilirlermiş

Niye en kötüsünü düşünüyor.
Ödeyemeyeceginiz borca girmiyorsunuz dil mi.

Madem en kötüsünü düşünüyor,
sende en kötü ihtimali söyle açık açık.

Ya yarın öbür gün ayrılmak istersen?

Olmayan mallarınızı tek taraflı güvence altına almak isteyen
eşin ve ailesi gibi görünüyor buradan.

Evlenmek için çektim. Onun borcu oladuğu için çekemiyordu. Daha 2 yıl ödeyeceğiz. Kibar değilim aslında enayi olduğumu kullanıldığımı düşünüyorum bu konu açıldığından beri. Ama sevgi saygı aile içi huzur yönünden hiç eksiğimiz olmadığı için henüz emin olamadım. hiç aklımdan çıkmıyor bu konuşma konuyu şimdilik kapattık ama kavga etmemek olay çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi

Kavga güzeldir, karşındakini kendine getirir
Aman kavga çıkmasın diye sus pus olursan, sıradaki yatırımı da babama parselleyelim der
Bilmiyorum ben bunun altında çok şey arardım, tapu masrafı 3-5 bini geçmez ev için bile raba için çok daha düşük bi rakam
Bu ailede bi cinlik var, ben kendi anneme desem olmaz kızım kendi malınızı kendi üstünüze yapın der
Bunlar anne oğul danışıklı mıdır nedir

banka 0 km araba için maaşa direk parayı vermez araba kredisi çekmesi gerek araba için ve evt benmde bildiğim kadarıyla resmi işlemler olduğu için krediyi çekenin üzerine oluyor araba

Annesinin haberi yok daha konu ona açılmadı. Hep beraber konuştuğumuzda o da benim üzerime olsun tabii falan diye başlarsa kalpten gideceğim

asla kabul etmeyin dünya hali bu yarın ne olur bilinmez mal mülk sen borç harç al kv üzerine olsun oldu canım sonrada uğraş dur kendine tapuyu yaptıracağım diye sonunda sen kötü olursun vergi filan bahane asıl maksat mal mülk kaçırmak olur gözünü aç lütfen bu tür ucuz oyunlarada gelme , Allah yardımcın olsun amin

Annesinin haberi yok daha konu ona açılmadı. Hep beraber konuştuğumuzda o da benim üzerime olsun tabii falan diye başlarsa kalpten gideceğim
Bence konu kayınvalideye açılmadan, açık açık konuş eşinle
İlle yaş diyosa da aha dedem dersin, annenden daha yaşlı
Bi akıllı o muymuş

Bence konu kayınvalideye açılmadan, açık açık konuş eşinle
İlle yaş diyosa da aha dedem dersin, annenden daha yaşlı
Bi akıllı o muymuş
Geçen konuşuyoruz. Ayrıca borç kimin üzrine olacaksa mal da onun üzerine olacak dedim arada. Hııı bunu bildiğim iyi oldu bundan sonra ona göre hareket ederim vs vs saçmalıyor

Vergi indirimi için annesinin üzerine olsun diyorsa kredi çekip bankaya tonla faiz ödeyeceğinden haberdar mı eşin? O faizi ödeyen vergiyi de öder.

Nasıl bir izlenim yarattıysam tepki gösterince de küsüyor. Senin benim mi var diyor. Evet benim-onun yok ama benim-kayınvalidenin diye bir ayrım kesinlikle var.
eğer ödeme gücünüz varsa; mevcut krediniz varken, bir başka şey için kredi çekebilir ödeyebilirsiniz
açıkçası bu bana mantıksız gelmiyor. Maalesef günümüzde borçsuz hiç bir şey olmuyor.
Öte yandan krediyi kim çekerse konut yada araç o kişinin üzerine oluyor
Eğer konut kredisi kullanacaksanız; bankanın avukatı tapuda sizin isminizi gördükten sonra gerekli çeki alıcıya veriyor. Bu konuda lütfen rahat olun.
Eşinize de sen-ben yapmadığınızı ama sen-ben-kayınvalide-kayınpeder-görümce-kayın yaptığınızı söyleyin
çünkü; kayınvalidenizin üzerine yaptığınız mal maalesef sadece kayınvalideyi bağlamıyor

Teşekkürler. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Amin.

Zaten ev yada oto ikisi de kredili olduğu için kredi kim adına olursa tapu onun adına olur.
Yasal zorunluluktur bu.

Krediyi sen çekersin tapu annesinin üzerine olamaz.
Bu konuda için rahat olsun.

Ne zaman borç biter o zaman tapu yada ruhsat üzerinde ki
rehin kalkar.

Bence sorun eşinin iyi niyetsiz yaklaşımın da.
Ben bunu ciddi bir problem olarak görürdüm.

Geçen konuşuyoruz. Ayrıca borç kimin üzrine olacaksa mal da onun üzerine olacak dedim arada. Hııı bunu bildiğim iyi oldu bundan sonra ona göre hareket ederim vs vs saçmalıyor
Bunu bilmeyen yok deseydin öğren tabi, bi sizde gördüm böyle bi teklifi

Taşıt kredisi değilde
Bireysel ihtiyaç kredisi filan mı çek diyecek acaba
Bu kadar çakal insan o kadarı biçmiştir bence kılıfına göre

Bende bu konuda hiç böyle birşey beklemezdim. Şok oldum diyebilirim. Niyetini tam olarak çözemedim. Şuan için sakinliğimi korumaya çalışıyorum.

Krediyi çeken bensem benim üzerime olsun isterim...
Ama bir borç varken ikincinin pek bir gereği yok bence..

İnanır mısın araç kredisi değil tüketici kredisi çekeceğiz dedi :)
Bak dedim sana
Oyun bunlar düpedüz arkadaşım, yeme
Dünyanın binbir tülü hali var, hele de böyle çakallarla beraberken sen 10 kez daha düşünmelisin adımlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…