direniceksin o zaman . Belkide vermezler bilmiyorum. ama bayan indirimi de var senin ustune alsın oyleyseEvet herkesin evi veya arabası olacak diye bir şart yok vakti gelince nasip olur inşallah onu anlatamıyorum
Bir de şunu iddia ediyor. İkimizin üzerine de borç olacağı için yarın öbür gün onun borcundan dolayı benim malıma da el koyabilirlermiş
El koyacak biri varsa o da eşin ve ailesi gibi benceBir de şunu iddia ediyor. İkimizin üzerine de borç olacağı için yarın öbür gün onun borcundan dolayı benim malıma da el koyabilirlermiş
Evlenmek için çektim. Onun borcu oladuğu için çekemiyordu. Daha 2 yıl ödeyeceğiz. Kibar değilim aslında enayi olduğumu kullanıldığımı düşünüyorum bu konu açıldığından beri. Ama sevgi saygı aile içi huzur yönünden hiç eksiğimiz olmadığı için henüz emin olamadım. hiç aklımdan çıkmıyor bu konuşma konuyu şimdilik kapattık ama kavga etmemek olay çıkarmamak için zor tutuyorum kendimiBirinci kredi ne içindi, niye tek siz çektiniz ?
İkincisini zahmet edip kendi çeksin çakal ? Ve mutlaka ikinizin üstüne olsun
Sen kendi annene birşey tapu etmiyorsan o da etmeyecek
Sen fazla kibarsın benim aklıma 40 tilki düşer, herkes yatırım yapalım der ama niye hep krediyi sen çek ama ailemden birine dayayalım tapuyu diyen kaç kişi vardır ?
Kavga güzeldir, karşındakini kendine getirirEvlenmek için çektim. Onun borcu oladuğu için çekemiyordu. Daha 2 yıl ödeyeceğiz. Kibar değilim aslında enayi olduğumu kullanıldığımı düşünüyorum bu konu açıldığından beri. Ama sevgi saygı aile içi huzur yönünden hiç eksiğimiz olmadığı için henüz emin olamadım. hiç aklımdan çıkmıyor bu konuşma konuyu şimdilik kapattık ama kavga etmemek olay çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi
Kredi cekerek aldiginiz mali başkasının uzerine yapamazsiniz ki? Yanılıyor muyum?
Mal kimin adina olacaksa krediyi de o ceksin bile diyemem bu duruma.
Mal ikinizden birinin ustune olacaksa ve odeyebilecek gucum varsa cekerdim ben krediyi. Para biriktirerek bir sey alinmiyor artik.
Annesinin haberi yok daha konu ona açılmadı. Hep beraber konuştuğumuzda o da benim üzerime olsun tabii falan diye başlarsa kalpten gideceğimKavga güzeldir, karşındakini kendine getirir
Aman kavga çıkmasın diye sus pus olursan, sıradaki yatırımı da babama parselleyelim der
Bilmiyorum ben bunun altında çok şey arardım, tapu masrafı 3-5 bini geçmez ev için bile raba için çok daha düşük bi rakam
Bu ailede bi cinlik var, ben kendi anneme desem olmaz kızım kendi malınızı kendi üstünüze yapın der
Bunlar anne oğul danışıklı mıdır nedir
Bence konu kayınvalideye açılmadan, açık açık konuş eşinleAnnesinin haberi yok daha konu ona açılmadı. Hep beraber konuştuğumuzda o da benim üzerime olsun tabii falan diye başlarsa kalpten gideceğim
Geçen konuşuyoruz. Ayrıca borç kimin üzrine olacaksa mal da onun üzerine olacak dedim arada. Hııı bunu bildiğim iyi oldu bundan sonra ona göre hareket ederim vs vs saçmalıyorBence konu kayınvalideye açılmadan, açık açık konuş eşinle
İlle yaş diyosa da aha dedem dersin, annenden daha yaşlı
Bi akıllı o muymuş
Merhaba hanımlar, fikir almak istediğim bir konu var. Hemen paylaşayım.
Eşiniz sizden halihazırda 1 krediniz varken mal mülk sahibi olabilmeniz için ikinci bir kredi çekmenizi istese ne tepki verirdiniz?
Örnek vereyim, bankaya zaten borcunuz varken tekrar kredi alıp 0 km bir araç almak istiyor. Siz ne dersiniz?
Bir de alınan ev araba vs gibi malların tapularının kendi annesinin üzerine olmasını istiyor yaştan dolayı vergi vs daha az ödemek için.
Prosedürü bilmiyorum. Teknik bilgiye ihtiyacım yok ama hem borcun benim üzerime olup hem malın başkası üzerine olma fikri canımı çok fena sıktı.
Nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Borç olmadan mal mülk tabii ki olmaz ama borç varken de bir daha borçlanmak gözümü korkutuyor.
Fikirlerinizi paylaşın lütfen benimle..
eğer ödeme gücünüz varsa; mevcut krediniz varken, bir başka şey için kredi çekebilir ödeyebilirsinizNasıl bir izlenim yarattıysam tepki gösterince de küsüyor. Senin benim mi var diyor. Evet benim-onun yok ama benim-kayınvalidenin diye bir ayrım kesinlikle var.
Teşekkürler. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Amin.asla kabul etmeyin dünya hali bu yarın ne olur bilinmez mal mülk sen borç harç al kv üzerine olsun oldu canım sonrada uğraş dur kendine tapuyu yaptıracağım diye sonunda sen kötü olursun vergi filan bahane asıl maksat mal mülk kaçırmak olur gözünü aç lütfen bu tür ucuz oyunlarada gelme , Allah yardımcın olsun amin
Bunu bilmeyen yok deseydin öğren tabi, bi sizde gördüm böyle bi teklifiGeçen konuşuyoruz. Ayrıca borç kimin üzrine olacaksa mal da onun üzerine olacak dedim arada. Hııı bunu bildiğim iyi oldu bundan sonra ona göre hareket ederim vs vs saçmalıyor
Taşıt kredisi değildeZaten ev yada oto ikisi de kredili olduğu için kredi kim adına olursa tapu onun adına olur.
Yasal zorunluluktur bu.
Krediyi sen çekersin tapu annesinin üzerine olamaz.
Bu konuda için rahat olsun.
Ne zaman borç biter o zaman tapu yada ruhsat üzerinde ki
rehin kalkar.
Bence sorun eşinin iyi niyetsiz yaklaşımında.
Ben bunu ciddi bir problem olarak görüyorum.
Bende bu konuda hiç böyle birşey beklemezdim. Şok oldum diyebilirim. Niyetini tam olarak çözemedim. Şuan için sakinliğimi korumaya çalışıyorum.Zaten ev yada oto ikisi de kredili olduğu için kredi kim adına olursa tapu onun adına olur.
Yasal zorunluluktur bu.
Krediyi sen çekersin tapu annesinin üzerine olamaz.
Bu konuda için rahat olsun.
Ne zaman borç biter o zaman tapu yada ruhsat üzerinde ki
rehin kalkar.
Bence sorun eşinin iyi niyetsiz yaklaşımın da.
Ben bunu ciddi bir problem olarak görürdüm.
İnanır mısın araç kredisi değil tüketici kredisi çekeceğiz dedi :)Taşıt kredisi değilde
Bireysel ihtiyaç kredisi filan mı çek diyecek acaba
Bu kadar çakal insan o kadarı biçmiştir bence kılıfına göre
Bak dedim sanaİnanır mısın araç kredisi değil tüketici kredisi çekeceğiz dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?