Eee sizde de mi böyle bir durum var? Yoksa sadece enteresan geldi de mi konu açtınız?Kızlar türkçe karşılığını bilmiyorum ama kendinize bir hayal dünyası kurup öyle yaşıyormuşsunuz. Orada bir karaktersiniz. Gündüz vakti hayal kurma, kendi kendine gülme, konuşma vs. Bunu bir yerde okudum çok enteresan geldi. Sanırım kendi hayatlarında mutlu olmayanlarda daha sık görülüyormuş. Hayal kurduğunu biliyor, yani olayların farkında. Ama bu kendini mutlu ettiği için bu olaya devam ediyor.
Aynen ben deGünlük yaşami etkileyecek derecede zamanini almiyorsa ve gerceklikten kopartmiyorsa hayal kurmak, kendi kendine gülümseyebilmek güzel birsey bence. Ben de yaparim.
Elon musk a da böyle bı teşhis koymuşlar. Keşke hayalperest olsam da uzuntulerden uzaklasabilsem
Bu forumu çok sevdim evet. Çünkü hiç arkadaşım yok ve burda sizin gibi değerli hanımlar var. Dertleşiyorum.Siz forumu sevdiniz baya
Yanlis yere acmissiniz konuyu
Bu bahsettiğiniz Lucid Dream sanırım.Kizlar yanlisim varsa duzeltin galiba soyle birsey diye biliuorum.istedigin ruyaya hayale daliyosun. O hayaldeyken ruyadayken adapte olup istedigin yerde oluyosun atiyorum yunanistan demistim ya orayi cok merak ediyorum orayi goruyorum.cok mutluyum derinlere adapte oluyorum ama ruya oldugunuda biliyorumm ama yinede cok mutlu oluyorum o an. Eger yanlis hatrlamiyosam boyle bisey kizlar kkda yazmisti
Ya ben bu gerçekten..Ben de yapıyorum bunu ama gerçeklik üzerinden, olabilitesi olan şeyler üzerinden değil. Tamamen uçuk kaçık şeyler. Bazen eski bir zamanda yaşıyorum, bazen beğendiğim bir filmin dizinin kitabın içine giriyorum, senaryo yazıyorum yani her gün farklı bir senaryo. Bazen aynı senaryoyu günler hatta haftalarca devam ettirdiğim oluyor. Boşlu bulduğum her zamanda senaryoya kaldığım yerden devam ediyorum. Hayal gücüm aşırı geniş,kıyafetler mekanlar diyaloglar insanlar... Kafamda koca bir Bollywood ve Hollywood stüdyosu var gibi. Zaten gerçek hayatın içinde yaşıyorum hayallerimi neden gerçek hayatla ilgili kurayım ki diye düşünüyorumBazen fakir bir terziyim bazen mağrur bir kraliçe, bazense sıradan bir kız. Öyle işte, konuyu takipteyim. Belki benim gibileri vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?