malatya da bilge türkbilen e ameliyat olanlar

yaşasın arkadaşız sonunda hehee:).ya Nem burnun ne kadar doğal maaşallah sanki harbi böyle doğmuşun çok beğendim.Ayrıca çok güzel bi nişanlı ve gelin olmuşsun:)

yaşasın arkadaşız sonunda hehee:).ya Nem burnun ne kadar doğal maaşallah sanki harbi böyle doğmuşun çok beğendim.Ayrıca çok güzel bi nişanlı ve gelin olmuşsun:)

teşekür ederim cnm bnmmmm:)burnum muntazam ve dogalll çok memnunum kimse estetik oldugunu anlamıyorrr..
en önemlisi kalıp gibi sanki başka biyerden alıp yüzüne takılmış gibi duran bi burun deil çok şükür..darısı isteyenlere inş:)

nem,ameliyattan onceki fotolarını koyman mumkunmu?cunku sadece burnunu gosterdıgın baslıkta gordugum kadarıyla oncekı halın de kotu değilmiş ama bı butun olarak yuzundeki durus farklılıgını gorerek yorum yapmak daha mantıklı tabıkı.bana da herkes ameliyata gerek yok diyo ama sanki olursam cok yakısacakmıs gibi geliyor:)

cnmmmmm eski resimlerimm hep malatyada ki evde kaldııı..ordan alıp eklerim..benimde aşırı kötü bi, burnum yoktu ama inan okdr çok deiştirdiki anlatamam:)yüzüme büyük ucu önde veee yamuktuuu

nem,sanırım şuan malatyada değilsin?peki rutin kontrolleri nasıl yaptırdin,malatya dışından zor olmadımı?artı burnumun ucu önden yüzüme göre buyuktu ve çok değiştirdi demissin ki fotolardan gördüğüm kadarıyla minyon çıtı pıtı bir bayansın.ben de küçük yüzlü ufak tefek bir bayanım ,sen böyle yazdıkça vakit kaybetmeden ameliyat olasım geliyor:)

cnm ben 10 ay önce amlyt oldum..1.5 aydır elazıgdayım:)dikkişler tampon alcı bandaj hepsiiii ilk iki hafta içinde bitmiş oluyor..ondan sonra 2 aylıken gitmiştimmm başkada gitmedim cnm..1 aylık 6 aylık ve 1 senelikken gitmek gerekiyor :)bennn gitmeyi düşünmüyorum cnmmm herhangi bi sorunum yok eger olaki hastaneye gitme durumum olursa doktorada muayene olurum:)

ya arkadaşlar burun ameliyatlarını belli bir yaştan sonra yapmak sıkıntı oluyormuş.bilge bey de böyle bir yaş aralığı gözetiyor mu?ben 28i bitirmek üzreyim de:)

ya arkadaşlar burun ameliyatlarını belli bir yaştan sonra yapmak sıkıntı oluyormuş.bilge bey de böyle bir yaş aralığı gözetiyor mu?ben 28i bitirmek üzreyim de:)

Belli bi yaştan kasıt,kişinin buluğ çağını,gelişimini tamamlamış olmasıdır.18yaşını geçmiş olmak yeterlidir diye düşünüyorum ameliyat olmak için.Siz olabilirsiniz istediğiniz müddetçe.

sınır 18 yaş,ondan sonrası kişinin istegine baglı kaç yaşında olmak isterse:)

alt sınır 18dir ama,bazı doktorlar da üst sınır koyuyor,dokunun kendini toparlaması nekahat dönemi sıkıntılı oluyor diye yapmıyorlarmış.

alt sınır 18dir ama,bazı doktorlar da üst sınır koyuyor,dokunun kendini toparlaması nekahat dönemi sıkıntılı oluyor diye yapmıyorlarmış.

tabi istisnalar olabilir mesela şeker hastası ve 60 yaşındaysan iyleşme süreci zor olabilir..ama ben bu forumda 80lik teyzelerin amlyt olmuş resmini gördüm:)

nem çok güldüm yaaa:)sen kaç yaşında oldun peki?iyileşme süreci nasıldı?sigara falan varmıydı zor oldumu?

nem çok güldüm yaaa:)sen kaç yaşında oldun peki?iyileşme süreci nasıldı?sigara falan varmıydı zor oldumu?

25 yaşında oldum cnm:)sigara alkol kulanmıyorumm...hiç zorlanmadım ..amlyttan 3 saat sonra kalktım gezdim hiç morarmadım çok az şiştim amlyt oldugum sadece burnumun alcısından anlaşılıyordu:)çok rahattım valla..dişim ve başım agrıdı ilk 3 gün agrı kesici alınca geçiyordu oda:)bünyeden bünyeye deişiyo..dışardan görsen cılız hassas dersin ama dirençli çıktım valla..benim kuznede olduuu benden 7 ay önce 180 cm boyunda iri yaır bşydii o zorlandıı yüzü baya morardı falan:)herkeste farklı oluyor en kötü ihtimalle 4-5 gün agrı çeker insannn oda aşırı olmuyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…