malatya da bilge türkbilen e ameliyat olanlar

gelemedi 15 ağustos
en çok dr un yaptığı önceki ameliyatları merak ediyorum.. nem in, asilem in çok güzel olmuş ama dr un eli hakkında bi fikrim olabilir diye düşünüyorum
nem bilge bey fotoğraf çekip üzerinde çalışıyormuş nasıl bir burun yapacağı ile ilgili ama siz yapmadı öyle bişey diyorsunuz ..?

chileksuyu,vallahi ben senden daha çok heyecan yaptım şu 16agustosu:)merakla bekliyoruz senden gelecek haberleri...

nem,sen ameliyat öncesi uzun süre doktor arastırması yaptın.en son bilge beyde karar kılmanın sebebi neydi?ben de ankaradan istanbula izmirden malatyaya kadar çok geniş bir sahada isim arastırıyorum ama her seferinde kafam daha cok karısıyoren iyi doktoru bulcam derken cok kotu bır doktora gelmekten korkar oldum...

19Ağustos yani haftaya bugün Allah'tan bi mani olmazsa Bilge Bey'e ameliyat olacam.Hiç bilmediğim ve hiç kimsemin olmadığı bi yere,ailemin haberi olmadan kardeşimle gidecem,heyecanlı ve çokda tedirginim.Umarım bu maceraya ve gizliliğe değen güzel bi sonuç olur.Sonuçları inşllh sizlerle paylaşır,beğenininizi alırım.Bilge Bey'i düşünenlere umarım yol gösterici olurum.

ada_86 ,chileksuyu 16 agustosta bilge beyle görüşcek,ameliyat için kararsız o da,benim gibi.sanırım sen ondan önce ameliyat olmuş olacaksın.seninkisi tam bir adrenalin vallahi.umarım bu aksiyona degecek cok guzel bir burnun olur.fotoları bizlerle paylasman,ciddi anlamda yol gösterici olur.her doktorun bir stili var ve ne kadar cok foto gorursek o stile karar vermek o kadar kolay oluyor.

Ben telefondan görüştüm doktor beyle.Çok kibar,çok anlayışı ve bi o kadarda yardımcı olmaya çalışan biriydi.ilk izlenimim buydu.Güven verdi açıkcası 2dk'lık tlfn görüşmesiyle. İtici biri değildi.Beni hastaneye yönlendirdi,kendisinin yönlendirdiğini söylememi belirtti ve bu şekilde hastaneyi arayıp ameliyat için tarih aldım.Henüz yüz yüze görüşmemiz olmadı.Salı gecesi otobüse binip 6saat uzaklıktaki Malatya'ya gideceğiz(Allah izin verirse).çarşamba sabahı otobüsten inince 1-2 oyalanıp hastane saatinde:) gidecem görüşmeye ve ilk defa yüzyüze görüşeceğiz kısmet olursa,tahliller falan yapılacakmış,bi sorun çıkmaz ise de perşembe günü ameliyat olucaaam:)
6 gün falan kalırım en fazla Malatyada.Sonrasında Adana'ya dönecem.1sonraki kontrol içinde yani muhtemelen 12.gün oluyo,günübirlik gidip dönmeyi düşünüyorum.
Herhangi bi aksilik,sorun çıkmazsa planım bu yönde.Umarım bu kadar yaklaşmışken bile ütopik gelen bu hayalimi gerçekleştirebilirim.İnşllh resimlerimle sizlere Bilge Beye yönlendirecek kadar güven ve beğeni veririm.

yok cnm yanlış anlamıssın sen:)şimdiii amlyttan önce doktor sana bi studyo ismi söylüycek gidip ordan yüzünün her açıdan resmini çekcekler..amlyt günü o resimlerle gitceksin hastahaneye..amlyt sırasında o resimleri doktorun karşısına ascaklar...oraya bakıyor amlyt esnasında ....onun hariicnde amlyttan sonra kontrollere giderken senin resmini çekcek dosyana koycak..tasarım keisnlikle yapmıyor.:)benim kuzenleirm halam ben oldum onun haricinde arkadaşlarım varrrr olan hiçbirinde tasarım olmadı zaten ben muayene olurken tasaırm yapmasını istedim onla ugraşcak zamanım yok benim hemde gerek yok öle bşye demişti:)

cnm benim bennn keisnlikle devlet hastanesinde estetik olmam diyordum ..baştan savma uyduruk olur diye..neyse özelden tüğm hastahaneleri gezdimmm doktorlara oamlyt olanlarla tanıştım aama hiç begenmedimmmmm..hem para vercektim hemde içime sinmiycekti o doktor..neyse o sırlar benim kuzenin arkadaşııı bilge beeye amlyt olduu ve kuzneim çok begendiii oda gözünü karartıp ertesi ay gitti oldu..tabi bennn kuzenin amlyt evresinde hep yanındaydımm burnunu ilk gördüm işte bu benim amlyt olcagım doktor dedimm...okdr çok içime sindiki anlatamam..doktorla konşunca adamdaki özgüvende sana zaten ayrııı biiii güven verioo..çok memnun kaldım ben..eski burnumdan eser yok..gayet muntazam ve kibar bi burnum var çok şükür:)

nem,forumda sen asilem ve perna haricinde bilge beye ameliyat olan başkası var mı?birde profillerden yada albumlerden gordugum kadarıyla istanbulda emre ilhanın yaptıgı estetikler de son derece başarılı.heleki 'puff' nickli bir meslektasın varki burnu estetikte son nokta.bir de emre bey,sanırım her anlamda hastayı yeniden donatıyor.yani şöyle bir yuzune bakıyor ve sonra ' sana şunları şunları da yapmamız gerekiyor' deyip burun dudak cene yanak hepsini bir arada cıkarıyor.o bakımdan bilge bey de acaba aynı sekilde yonlendırme yapıyormu?

valla cnm özel hastahanedeki kdr birebir muhabbet olmuyor bilge beyle..toplasan 5 dk bile konuşmuyorsunç..o seninnn yüzünün tüm orantısına göre burun yapıyor..hani sennnnnnn kavisli yada düz istesennnnnnnnnnnnn bilge bey sen istiyosun diye öle yapmıyor..onun için yüzünüğn ölçüsü ve burun yapındaki kıkırdak malzeme çok öenmli..burnun aşırı büüyk olur çok küçük yapar kırkırdak az kullanır sonrasında burnun düşer..yadaaaa aşırı kaldırı domuz gibi olursun nebilim bunun gibi şeylerrr...bilge beye giden gerçketen burun estetigine ihtiyacı olandır...haniiiii burnu düzgün olupta kavis isteyen gitmes lükse kaçıyor çünkü..bilge bey içinn yüzüne dogal bi burun yapılmalıdır..öle işteeeeeee aklıma bukdr geldi cnmmm..hiç para vermeden ve işiniii en iyi şekilde yapan bu bölümde en iyi doktor bence:)

nem burunun merak ettim beni arkadaş eklermisin

bu adam nası para kazanıyo o kadar burun yapıyo devlet hastanesinin verdiğiyle yetinmeyi biliyo demek yada bu burunları yapıyo referans olsun diye sonra birden beş on milyardan yapmaya kalkmasın burunları :)

nem,cim burnum çok güzel doğal olmuş,kaç aylık burnun benim 3 ay olcak hala inmedi
teşekür ederim cnm bnmmm :)10 ay oldu tatlımm..şişler ilk 6 ay içinde baya iniyor..senin daha erkennn şişlerinde vardır..6 ay dolana kadar deişcek cnm daha:)

bu adam nası para kazanıyo o kadar burun yapıyo devlet hastanesinin verdiğiyle yetinmeyi biliyo demek yada bu burunları yapıyo referans olsun diye sonra birden beş on milyardan yapmaya kalkmasın burunları :)
cnmm araştırma hastahanesi ve doçent diye maaşı tabii düşük deildirrrr..her amlyt başına ayrıca para alıyorrr...tabii özle muayenesi olsa daha fazla kazzanırrrr..ama şuanda kazandıgıda küçümsenmiycek bi miktar:)tabi ben olsam bu doktorun yerinde özel muayenehane açar köşeyi döneridm:):)::):):)):)):))meslek aşkı demek oluyo bu doktorunki:)

nemcim senin burnunu bende henüz görmedim talep gönderdim
ekledim cnm:=)

teşekür ederim cnm bnmmm :)10 ay oldu tatlımm..şişler ilk 6 ay içinde baya iniyor..senin daha erkennn şişlerinde vardır..6 ay dolana kadar deişcek cnm daha:)

ekledim cnm:=)

inşalllah canikom,

ya arkadaşlar,hep en absürt sorular benim aklıma geliyor ama napim kafama takıldı soramadan edemicem.uzun süredir estetiğin günah olup olmadığı ,günah değilse neye göre olmadığı hususunda acayip takıntılarım var.açıkçası çoğu zaman geri adam atmama neden oluyor.sizin de böyle kuruntularınız var mı ya da var mıydı?vardıysa nasıl aştınız?ya da aslında haklı bir obsesyon mudur bu?biraz da bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum...

cnmmm günahmı deilmi kimse keisn bşy diyemes allah bilir tabii....benim saglık problemim oldugu için oldummm haaaaaaaaaaaa estetiki ben istedim onu yaptırmak elimdeydi tabikiii..amlyttan önce çok korktum günahından senin gibi günahından dolayı vazgeçmek istedim kaç kes ama olduktran sonra kendime özgüvenim geldiii artık aynaya bakınca söylenmiyorummmmm nebilimmmmm günahsa allah affetsin inş..kimi din adamlarııııı gerçekten pskolojini etkiliyorsa yaptırmakta sakıncısı yok diyorlar..mesela gögüs estetigini ele alalımm kadın gögüs kanseri oluyor gögüsleir alınıyor düşünsene onun pskolojisinii hem kanser derdi hemde gögüslerinin olmaması ne kötü bşyy...işte o estetik oluncadamı günah olcakk..nebilimm cnm yaaa ayrıntısına girince çıkkamıyosun onun için çok düşünme sonucta düzgün bi burnun olupta gidippp iş olsun diye estetik olmuyorsun:)bide ben bu konuyu aslında konuşmak istemiyorum nezman dini boyuta girsek estetikteee sonuc gergin bi ortam oluyor:)

nem,aslında dediğin çok doğru.günah mı değil mi kimse bilemez ama aynaya baktığın vakit artık kendinle uğraşmayı bırakman bile yeterli bir sebep olabilir.sonucta bu kişinin vicdanıyla ilgili birşey,hayat standartını düşürecek kadar takmaya başlamışsan ya da sağlık sorunun varsa daha rahat bir şekilde estetik kararı alıyorsun ama muglak bir hatta gidip geliyorsan kararı alman bayağı sancılı oluyor.bir de estetik olan arkadaşların hepsi şunu diyor 'hayatında bir kere bile estetiği düşünmüşsen er yada geç sonunda oluyorsun' hakikaten böyle bir durum da var sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…