mrb ben 6 yıllık bir çocuk isteğinde 3 defa ankarada ki bir klinikte tüp bebek denedim ama malesef sonuclar 2 defa negatif ve 1 defa düşükle sonuçlandı.Tam uğraşmaktan yoruldum derken malatyada ki DOĞUFERTİL TÜP BEBEK MERKEZİNE gittim.Gerçekten çok güzel bir merkezdi çalışanları sıcak ve samimi.Başarılarını sürekli duyduğum Dr.uğraş Uçar ve Dr.Denizhan Deniz tüm sıcaklıkları ile bize yardımcı oldular ve herkonuda sorunlarımızla ilgilendiler.Geçen sene denemiştim ve şuan çokta sağlıklı 5 aylık bir erkek bebeğim var 6 yıllık hasretten sonra doğufertil hayallerimizi gerçekleştirdi.Şuan çok mutluyuz Allah herkese nasip etsin gerçekten çok güzel bir duygu kesinlıkle doğufertil tüp bebek merkezini deneyin derim...
bir de malatyada fethiye ersan tüp bebek açılmış doktor bayan olduğundan rahat olurum diye bana cazip geldi bir fikriniz var mı?
merhabalar !ben de malatyada yaşıyorum haftaya laparoskopi yaptırcam.sonrasında tüp bebek yaptırmak için doğu fertile gitmeyi düşünüyorum.sence gitmelimiyim.senin sonucun ne olducanım ınş hayırlısı olur senın ıcın benım transferım yapıldı sonuc beklıyoruz bakalım
ben daha memnun olup tavsiye edeni duymadım.çok umursamaz,bilgi vermez,açıklama yapmaz...çok soğuk geliyor.arkadaşım bebek doğurmak için yanında takibe gitti çok saçma bi anlatımla sezeryan dedi erkenden.yar doç a gitti hiç gerek yok bekle dedi herşey normal diye.arkadaş bekledi ve en iisi oldu.çok yeni bi yer...illa malatya olacaksa doğu fertile git bence.nasip iş...bir de malatyada fethiye ersan tüp bebek açılmış doktor bayan olduğundan rahat olurum diye bana cazip geldi bir fikriniz var mı?
açıkçası...memnun kalanı da var kalmayanı da...akrabam orda yaptırmak istedi ama hiç memnun kalmadı mesela...ama arkadaşla konuştum çok memnundu...bu merkeze giden başka arkadaş var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?