Tüp Bebek Merkezleri malatya doğu fertil de tedavi gören arkadaşlar yardımm

kızlarrr nerdesin cok az kaldı tedavıye başlamama destege ıhtıyacım varrrr

swett33 arkadaşım bende bu ay aşılama için orda olacam.burdan doktorum beni yönlendirdi.inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

canım ınş hayırlısı olur senın ıcın benım transferım yapıldı sonuc beklıyoruz bakalım

mrb ben 6 yıllık bir çocuk isteğinde 3 defa ankarada ki bir klinikte tüp bebek denedim ama malesef sonuclar 2 defa negatif ve 1 defa düşükle sonuçlandı.Tam uğraşmaktan yoruldum derken malatyada ki DOĞUFERTıL TÜP BEBEK MERKEZıNE gittim.Gerçekten çok güzel bir merkezdi çalışanları sıcak ve samimi.Başarılarını sürekli duyduğum Dr.uğraş Uçar ve Dr.Denizhan Deniz tüm sıcaklıkları ile bize yardımcı oldular ve herkonuda sorunlarımızla ilgilendiler.Geçen sene denemiştim ve şuan çokta sağlıklı 5 aylık bir erkek bebeğim var 6 yıllık hasretten sonra doğufertil hayallerimizi gerçekleştirdi.Şuan çok mutluyuz Allah herkese nasip etsin gerçekten çok güzel bir duygu kesinlıkle doğufertil tüp bebek merkezini deneyin derim...

bir de malatyada fethiye ersan tüp bebek açılmış doktor bayan olduğundan rahat olurum diye bana cazip geldi bir fikriniz var mı?

ruya44 cım cok tesekkur ederım yorumun ıcın Allah bebişinle eşinle uzun saglıklı bı omur nasıp etsın benımde doktorlarım onlar memnun kaldım suan beklemedeyım kısmetse salı gunu sonucumu alacagım bu sefer de olmazsa gelecek seferede yıne buraya gelırım buyuk ıhtımalle gercı ınsallah 3.gerek kalmaz hayırlısı tabı

bir de malatyada fethiye ersan tüp bebek açılmış doktor bayan olduğundan rahat olurum diye bana cazip geldi bir fikriniz var mı?

leyl cım orayıda duydum bişi soylemek ıstemem orası hakkında ama bıraz arastır derım ben sonucta dogu fertıl daha koklu bıyer karar senın tabıkı

mrb fethıye ersn dan bahsetmişsiniz galiba ama bence doktorun sağlıgın helede tüp bebegın bayanı erkeği olmaz bence şuan 1 oğlum var daha söylencek başka söz varmı sizce?

canım ınş hayırlısı olur senın ıcın benım transferım yapıldı sonuc beklıyoruz bakalım
merhabalar !ben de malatyada yaşıyorum haftaya laparoskopi yaptırcam.sonrasında tüp bebek yaptırmak için doğu fertile gitmeyi düşünüyorum.sence gitmelimiyim.senin sonucun ne oldu

ben daha memnun olup tavsiye edeni duymadım.çok umursamaz,bilgi vermez,açıklama yapmaz...çok soğuk geliyor.arkadaşım bebek doğurmak için yanında takibe gitti çok saçma bi anlatımla sezeryan dedi erkenden.yar doç a gitti hiç gerek yok bekle dedi herşey normal diye.arkadaş bekledi ve en iisi oldu.çok yeni bi yer...illa malatya olacaksa doğu fertile git bence.nasip iş...

arkadaslar bende malatyalıyım ailem orda ılk tüp bebek denemem ankarda YAPTIRDIM DÜN SONUC ALDIM NEGATıF SUAN COK KÖTÜYÜM AMA ıKıNCıYı MALATYA DA DÜSÜNÜYORUM FAZLA OLUMLU BıRSEY DE DUYMADIM BILMIYORUM

merhaba arkadaşlar malatyadaki dogufertil hastanesi nasıl ve fiyat bilgisi olan varmı ilk denememi elazıgda yaptırdırdım sonuç olumsuz tabi bi fikri olan yazsın lütfen

Merhabalar bende malatyaliyim ve tedavime malatyada ekimin basinda dogufertilde basliyorum tecrube sahipleri arkadaslar bizede tecrubelerinizi anlatirsaniz cook iyi olur...

Hayirli olsun Arzum.. cook guzell:) ayrica cavabin icin tesekkur ederim... Bizde eylulun basinda basliyoruz ama hastane hakkinda hic bilgim olmadigi icin biraz gerginim.. tedavi surecindeh bahsedermisin ve tam olarak nekadar surdu tedavim cevap verirsen cook sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…