merhaba canım ben Adıyamanda oturuyorum .Malatya Doğu fertil de ilk muayenemi oldum ve ilaçlarımın takibi orada oldu yumurta toplama ve transfer ankarada centrumda yapıldı. ıkisi birbiri ile bağlantılı zaten. Sen sanırım ortamını merak etmişsin. Ortamı ben çok beğenmiştim çok samimi ve sıcaklar. Özellikle Denizhan Bey her aşamada çok ilgili. Ben geçen ay dış gebelik geçirdim Ankaraya gidemediğim için orada kontrollerimi yaptılar ve durumumla çok titizlikle ilgilendiler. Ayrıca bir hafta önce başka bir arkadaşım orada yaptırdı ve pozitif sonuç aldı. Başka soruların olursa yardım edebilirim bilgim dahilindeyse.
malatya doğu fertılde tedavı gören arkadaslardan yardım beklyıorum oraya gitmeyi planlıyorum tecrübelerinize ihtiyacım var paylaşırsanız sevınırımCADIARZU
merhaba canım bende adıyamanda oturuyorum.burada hiç aşılama denediniz mi.aslen izmirli olduğum için etraftaki illeri bilmiyorun.ne tavsiye ederdsiniz acaba
günaydınlar bende malatyada yaşıyorum. denizhan beyden 9 aralıkda randevu aldım biraz geç oldu ama randevuları doluymuş. birde übeyt akçinden salı günü için aldım sizce hangisine gideyim fikri olan var mı? bende artık çocuk sahibi olmayı düşünüyorum nasıl bir tedavi uygulayacak önemli iyi bir doktor olması lazım ilgilenen
Merhaba esim azospermi ve Malatya'da dogu fertilde tup bebek yaptırcaz bizim gibi olan varsa yorumlarsa sevinirim
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce Ankara ve İstanbul daki merkezlerde başarısız denemelerim olmuştu. Sonrasında eşimin tayini dolayısıyla Malatya ya geldik. Küçük bir araştırmadan sonra herkes Doğufertil tüp bebek merkezine gitmemizi önerdi. Hakikatten çok temiz pırıl pırıl bir merkez. Doktorlarıda çok ilgili. Dediklerine göre laboratuarıda baştan aşağıya yeni cihazlarla donatmışlar. Banada çok yeni bir uygulama olan embryoskop yöntemini uyguladılar. Bu yöntemde bebeklere hiç el sürülmüyormuş, bebekler laboratuarda daha iyi beslenebiliyormuş, üstelik sürekli gözlem altında tutularak gebelik ihtimali en yüksek olanı, en sağlıklısı bilgisayar yöntemi ile seçilebiliyormuş. Banada bebişlerimin gelişim videosunu verdiler. Sonuç ortada hamileyim ve bu sabah kalp atışlarını gösterdi doktor. Allah herkese nasib etsin
Çok mutluyum. Doğufertil tüp bebek merkezine ve tüm personeline binlerce teşekkür.Darısı başınıza.:)))
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce Ankara ve İstanbul daki merkezlerde başarısız denemelerim olmuştu. Sonrasında eşimin tayini dolayısıyla Malatya ya geldik. Küçük bir araştırmadan sonra herkes Doğufertil tüp bebek merkezine gitmemizi önerdi. Hakikatten çok temiz pırıl pırıl bir merkez. Doktorlarıda çok ilgili. Dediklerine göre laboratuarıda baştan aşağıya yeni cihazlarla donatmışlar. Banada çok yeni bir uygulama olan embryoskop yöntemini uyguladılar. Bu yöntemde bebeklere hiç el sürülmüyormuş, bebekler laboratuarda daha iyi beslenebiliyormuş, üstelik sürekli gözlem altında tutularak gebelik ihtimali en yüksek olanı, en sağlıklısı bilgisayar yöntemi ile seçilebiliyormuş. Banada bebişlerimin gelişim videosunu verdiler. Sonuç ortada hamileyim ve bu sabah kalp atışlarını gösterdi doktor. Allah herkese nasib etsin
Çok mutluyum. Doğufertil tüp bebek merkezine ve tüm personeline binlerce teşekkür.Darısı başınıza.:)))
canım allah doğum yapmanıda nasip eder inşallah:hayırlı uğurlu olsun.doktorun kimdi bende dondurulmuşlarım vardı park hastanesinden doğufertile getirttim ama çok kötüydü embriyolar.o yüzden embriyoscopu haziran gibi deneyecekler inşallah benimkide olur
canım bebişin hayırlı olsun pekı maddi açıdan ne kadar mal oldu?bende aşılama düşünüyorum önce ama devlet düşünüyorum bakalım hayırlısı hakkımızda
İnşallah canım darısı başına. Doktorum Uğraş beydi, Laboratuardan Embryolog Koray Bey de sağolsun çok ilgilendi anlattı. Bence bu işin en önemli kısmı mutfak yani laboratuar. Kendimde hemşire olduğum için oradan biliyorum. Eğer mutfağın kötüyse hiç bir şansın yok maalesef. Koray bey de Cerrahpaşa mezunu ve 15 yıldır bu işin içindeymiş. New York Manhattonda bir merkezde bir süre çalışmış, Baku de 1 sene eğitim vermiş oradakilere bu işi öğretmiş, daha bir sürü yer söylemişti aklımda bunlar kalmış. Sürekli yurt dışındaki merkezlerle bağlantısı var. Bu şekilde embryoscopu Malatya ya getirtmiş. Neden Malatyadasınız diye sorduğumda kendi tercihi olduğunu söylemişti. Bence Malatyalılar bu konuda çok şanslılar. Daha öncede denemelerim vardı ama burada ilk denememde tuttu. Herkes doktorları biliyor ama bence bu işin gizli kahramanlarınıda araştırmalısınız.
Darısı hepinizin başına dualarım sizlerle arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?