Tüp Bebek Merkezleri malatya doğu fertil de tedavi gören arkadaşlar yardımm

merhaba canım bende adıyamanda oturuyorum.burada hiç aşılama denediniz mi.aslen izmirli olduğum için etraftaki illeri bilmiyorun.ne tavsiye ederdsiniz acaba

malatya doğu fertılde tedavı gören arkadaslardan yardım beklyıorum oraya gitmeyi planlıyorum tecrübelerinize ihtiyacım var paylaşırsanız sevınırımCADIARZU

ben bunu yazıyorum ama belkide suan bebeğin kucağında ben aslen malatyalıyım ist. yasıyorum tüp bebek için doğu fertile gideceğim yerim rahat annem orada diye daha önce denizhan beye gittim muhtesem biridir dikkatli gğleryüzlü calıstığı hastanenin ilk 3 katı onu bekler üniv. has. personeli bile onda doğum yapmak ister çok iyidir bende çokgittim ona simdi sırf onun için gidiyorum hayırlısı artık benim akrabam orada bebek sahibi oldu

merhaba canım bende adıyamanda oturuyorum.burada hiç aşılama denediniz mi.aslen izmirli olduğum için etraftaki illeri bilmiyorun.ne tavsiye ederdsiniz acaba

Canım diğer topikte cevap yazdım..... ben Doğufertilde hiç denemedim ama ilk kontrollerim orada yapılmıştı geçen sene... Ben inanılmaz güzel buldum orayı ve dr.ları da gerçekten çok iyiler... Dr lar genç olmalarına rağmen işlerini çok iyi yapıyorlar ve Denizhan Beyi gerçekten tavsiye ederim.. Bizim başka sorunlarımız da olduğu için Ankarayı tercih ettik.... Zaten Malatya Adıyamana çok yakın gidip ortamı sen de görebilirsin....

Benim tedavim bitti ayin 19 unda transferim oldu kasimin birinde de test yaptiriyorum.... Ben cook begendim hastaneyi ve parsoneli.... Benda malatyali oldugum icin daha rahat olur diye tercih ettim aslinda... sormak istediginiz bise varsa seve seve cevap veririm

günaydınlar bende malatyada yaşıyorum. denizhan beyden 9 aralıkda randevu aldım biraz geç oldu ama randevuları doluymuş. birde übeyt akçinden salı günü için aldım sizce hangisine gideyim fikri olan var mı? bende artık çocuk sahibi olmayı düşünüyorum nasıl bir tedavi uygulayacak önemli iyi bir doktor olması lazım ilgilenen

canımbenim ben 2 yıldır denizhan beye gidiyorum sırf onun o sıcak ilgisine kalsa giderim...sanki o psikoloğ inanki rahatlkla derdini anlatabilirsin..bende salı günü aşılama oldum inş tutar...ayrıca ben übeyit beyede gittim denizhandan önce hiç beğenmedim çünkü bizim gibi çoçuk sahibi geç olan anneler için önemli olan psikolojikmen rahatlamak...ama übeyit bey tam tersi bütün psikolojimi alt üst etti...tabi yinede senin tercihin...senin yaşadıklarını bende yaşadığım için senin neler istediğini biliyorum onuda sana denizhan bey verir emin ol.....

Elazığlıyım Elazığ'a güvenmiyorum maltya ya güvenmiyorum eniyisi her halde en iyisi Doğufertil ne dersiniz.

Merhaba esim azospermi ve Malatya'da dogu fertilde tup bebek yaptırcaz bizim gibi olan varsa yorumlarsa sevinirim

dogu fertilde tedavi oldum çok memnun kaldım..
eşim amlyt oldu sperm bulundu..
embriyolar donduruldu..
ilk denemem tutmadı..
kısmetse ikinciyi yapcaz..
normalde hastahane fobim vardır ama dogu fertil farklı benim için..
her hastahaneye girince mutlu oluyorum doktor ugraş bey doktor denizhan bey ve çalışan tüm personel çok iyi hiç bi hastahanede böyle ilgi güler yüz görmedim..
çok memnun kaldım aldıgı paranın en kuruşuna kdr hakediyorlar..
hiç düşünmeden dogu fertile gidin derim aklınızda en ufak soru işareti olmasın..

Merhaba arkadaşlar,

Daha önce Ankara ve İstanbul daki merkezlerde başarısız denemelerim olmuştu. Sonrasında eşimin tayini dolayısıyla Malatya ya geldik. Küçük bir araştırmadan sonra herkes Doğufertil tüp bebek merkezine gitmemizi önerdi. Hakikatten çok temiz pırıl pırıl bir merkez. Doktorlarıda çok ilgili. Dediklerine göre laboratuarıda baştan aşağıya yeni cihazlarla donatmışlar. Banada çok yeni bir uygulama olan embryoskop yöntemini uyguladılar. Bu yöntemde bebeklere hiç el sürülmüyormuş, bebekler laboratuarda daha iyi beslenebiliyormuş, üstelik sürekli gözlem altında tutularak gebelik ihtimali en yüksek olanı, en sağlıklısı bilgisayar yöntemi ile seçilebiliyormuş. Banada bebişlerimin gelişim videosunu verdiler. Sonuç ortada hamileyim ve bu sabah kalp atışlarını gösterdi doktor. Allah herkese nasib etsin

Çok mutluyum. Doğufertil tüp bebek merkezine ve tüm personeline binlerce teşekkür.Darısı başınıza.:)))

canım allah doğum yapmanıda nasip eder inşallah:hayırlı uğurlu olsun.doktorun kimdi bende dondurulmuşlarım vardı park hastanesinden doğufertile getirttim ama çok kötüydü embriyolar.o yüzden embriyoscopu haziran gibi deneyecekler inşallah benimkide olur

canım bebişin hayırlı olsun pekı maddi açıdan ne kadar mal oldu?bende aşılama düşünüyorum önce ama devlet düşünüyorum bakalım hayırlısı hakkımızda

İnşallah canım darısı başına. Doktorum Uğraş beydi, Laboratuardan Embryolog Koray Bey de sağolsun çok ilgilendi anlattı. Bence bu işin en önemli kısmı mutfak yani laboratuar. Kendimde hemşire olduğum için oradan biliyorum. Eğer mutfağın kötüyse hiç bir şansın yok maalesef. Koray bey de Cerrahpaşa mezunu ve 15 yıldır bu işin içindeymiş. New York Manhattonda bir merkezde bir süre çalışmış, Baku de 1 sene eğitim vermiş oradakilere bu işi öğretmiş, daha bir sürü yer söylemişti aklımda bunlar kalmış. Sürekli yurt dışındaki merkezlerle bağlantısı var. Bu şekilde embryoscopu Malatya ya getirtmiş. Neden Malatyadasınız diye sorduğumda kendi tercihi olduğunu söylemişti. Bence Malatyalılar bu konuda çok şanslılar. Daha öncede denemelerim vardı ama burada ilk denememde tuttu. Herkes doktorları biliyor ama bence bu işin gizli kahramanlarınıda araştırmalısınız.

Darısı hepinizin başına dualarım sizlerle arkadaşlar.

canım bebişin hayırlı olsun pekı maddi açıdan ne kadar mal oldu?bende aşılama düşünüyorum önce ama devlet düşünüyorum bakalım hayırlısı hakkımızda

Teşekkür ederim canım, eşimle yaptığımız araştırmaya göre en uygun Doğufertil gelmişti bana zaten doktorlarla tanışınca parayı ikinci plana atmıştım. Benim için önemli olan verdiğim paranın hakkını alabilmek ve ben biliyorumki bu işi layıkıyla yapıyorlar. Çarşıda 1 lirayada dürüm var ama içinde ne eti var belli değil bilmem anlatabildim mi canım. Birde aşılama yaptıracaksan bir tüp bebek merkezinde yaptır neden devlet hastanesi yada araştırma gibi içinde tüp bebek merkezi olmayan bir yere gidiyorsun? Tercih senin.

Rabbim sanada nasip eder inşallah.

Sizi hep ayni dokto mu takip etti cv si nasıl. Ben yeni istanbul Acıbadem Maslak gittim ama erken gebelik kaybi oldu. Besiyeri sıvısı markasından dediler bilgilendirirseniz sevinirim tekrar istanbul a mi gitsem Malatya da mı yaptirsam

Labarauar çok önemli mutlaka ama takip eden doktorun el beceri ve bilgisi deneyimi de cok onemli lütfen bilgileri nizi paylaşın

nesryn
siz ankara ve istanbulda hangi merkezlere gitmiştiniz ? kaç deneme yapmışlardı?

Ben Dr.Denizhan Deniz'in methini çok duydum. Ve doktorumu değiştirerek geçen hafta doğu fertile gittim. Bu hafta cumartesi eşime spermiogram testi yapılacak ve sonucuna göre aşılama mı tüp bebek mi olacağına karar verilecek.

Hep aynı soru sorulmuş ancak net bir cevap alınamamış. Tüp bebek tedavisinin doğu fertilde maliyeti nedir acaba?

Allah bekleyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…