canım bende ilk feza beye gıttım cok ıyı bı doktormus ama o kadar yoğunkı adamın gozkapakları dusmus artık..2, randevuma 3 hafta sonra cağırmıstı ama ancak 40 gun sonrasına randevu verebıldıler o yuzden bende değiştırmıstım
canım übeyd beyde çok yoğun bi doktor ama yinede ilgisi hasta takibi gerçekten çok güzel. Şimdilik çok memnunum. Sen hangi doktora gidiyorsun canım ?
canım ben hamıleydım malatyalı değilim o yuzden cok arastırdım herkes feza bey dedı.ona gıttım cok yoğun olduğundan gozde hastanesı ısmaıl evrene gıttım psıkolojık desteği cok guzelfalan dedıler.aslanda hep tek dr agıtmek ıstemıstım ama ismail bey bebeğimde problem olduğunu farkettı 11 haftalıkken 1 hafta once kurtaj oldum ama ismail beye gıtmedım yıne cok arastırdım.Ben kadın olan kadın doğumcuya gıtmek ıstemıyodum ne bıleyım psıkolojık olarak.ama arastırmalarım sonucunda unıversıteden docent gecmıs par hospıtal hastanesıne seyma hanım kurtajımıda o yaptı ben cok memenun kaldım yanı yıne hamıle kalsam ona gıderım
sen hamılemısın canım
Canım benim öncelikle geçmiş olsun. Bende hep tek doktora gideyim istedim ama olmadı ya doktor ilgisizdi ya sonuç alamadım. bende çok doktor gezdim yani. Artık sıkıldım. Bakalım artık inşallah übeyd beyden bi sonuç alabilirim. Bundanda sonuç alamzsam birde senin dediğin şeyma hanımı deneyeyim. Buarada ben hamile deilim canım.
inşallah hersey dilediğin gibi gider..ya o senmıydın acaba bı ara feza beye gıttım 5 dk da problemın ne olduğunu cozdu dıyen?
neyse hersey gonlunce olsuna.s.
bende ismail beye gittim
iyiydi ama çalıştığı hastane çocuğumu öldürdü.ihmal ha muayenesine gidin ama doğumu ismail beyin çalıştığı hastanede yapmayın
kızlar merhabalar. Benim doktorum Feza Burak. Bekarlığımdan beri ona giderim. Özelliklede evlenip çocuğum olmayınca. Her zaman problemlerime çözüm buldu. Allah ondan razı olsun. Önce Allah sonra onun sayesinde oğluma kavuştum. Daha önce ablamın doğumunu ve annemin ameliyatınıda yapmıştı çok memnunlar diye beni ona götürmüşlerdi. Gerektiğinde kontrole çağırıyor gerekmeyince çağırmıyor.çevrede onun üzerine kimse yok inanın. şehir dışından bile hasta geliyor defalarca şahit oldum beklerken.
pisicime cevap olarak; geçen hafta muayeneye gittim duyduğun haber maalesef doğru. kendi söyledi Bodruma gidiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?