- 9 Mayıs 2018
- 869
- 1.797
- 43
Normal yolla mi hamile kaldin canim?Bende malatyaliyim. 13 haftalik hamileyim. Karar verdigim bir doktor yok. Bana da yardimci olursaniz sevinitim
Evet normal yolla kaldim.Normal yolla mi hamile kaldin canim?
Allah hayirli kolay dogumlar nasip etsin insaallah.Evet normal yolla kaldim.
Ben de dr. kararı vermedim henüz. Siz nerede oturuyosunuz?Bende malatyaliyim. 13 haftalik hamileyim. Karar verdigim bir doktor yok. Bana da yardimci olursaniz sevinitim
Amin, canm herkesin olsun inş normal oldu tedavî olmadan canm.Rabbim kucaginda koysun hayirli evlat olsun insaallah. Nornal yolla mi hamile kaldin tedavi gordun mu canim ?
Ben malatya merkezdeyim. Ve hala karar veremedim doktoraBen de dr. kararı vermedim henüz. Siz nerede oturuyosunuz?
Masaallah. Bize nasip olmadi. Insaallah Rabbim en hayirli sekilde nasip eder insaallahAmin, canm herkesin olsun inş normal oldu tedavî olmadan canm.
Devlet hastanesinde Murat Altindagi biliyor musunuz? Cok iyi ve dogru yonlendirmeler yapan bir doktorBen malatya merkezdeyim. Ve hala karar veremedim doktora
Ona hamile kalmadan once gitmustim ama basi cok kalabalikti yaDevlet hastanesinde Murat Altindagi biliyor musunuz? Cok iyi ve dogru yonlendirmeler yapan bir doktor
Bence gebeligin normal seyrediyorsa ondan baskasina hic gitme. Zaten hastane yeni binaya tasinacak. Temizde olur dogumunuda orda yaparsinOna hamile kalmadan once gitmustim ama basi cok kalabalikti ya
O(c.c) Ol der ve olur inşallah. Nasip ne zamana ise o zaman olsun . Âlim olan O'dur.Masaallah. Bize nasip olmadi. Insaallah Rabbim en hayirli sekilde nasip eder insaallah
Benim doguma yetisir mi ki hastane. Su anki hastane hic temiz degil. Su an ben arastirmaya devam ediyorum da bakalimBence gebeligin normal seyrediyorsa ondan baskasina hic gitme. Zaten hastane yeni binaya tasinacak. Temizde olur dogumunuda orda yaparsin
Masaallah. Rabbime bende oyle dua ediyorum insaallah bende cok gecmeden bebegime kavusurumO(c.c) Ol der ve olur inşallah. Nasip ne zamana ise o zaman olsun . Âlim olan O'dur.
Ben bilmem Rabbim bilir diye dua edin ben de Allah'a dua ettim aynen böyle. Allah'ın izniyle her vakit dua ede ede 8ay sonra bi gecikme oldu. İnşallah hamile kaldım, elhamdülillah. Rabbim sana da hayırlısıyla kısmet etsin.
Kasim ayi basinda tasinacak canim senin doguma ne kadar var ?Benim doguma yetisir mi ki hastane. Su anki hastane hic temiz degil. Su an ben arastirmaya devam ediyorum da bakalim
Benim dogum martta olurKasim ayi basinda tasinacak canim senin doguma ne kadar var ?
İnşallahMasaallah. Rabbime bende oyle dua ediyorum insaallah bende cok gecmeden bebegime kavusurum
O zamana kadar zaten tasinmis olur canim merak etme hastane cok guzel ozeller gibiBenim dogum martta olur
Bakalim acilirsa dusunurum belki o zamanO zamana kadar zaten tasinmis olur canim merak etme hastane cok guzel ozeller gibi
Valla ben dogufertilden cok olunsuz vaka ile tanistim o yuzden aklimin ucundan bile gecirmiyorum orayiBen de Malatya'da yaşıyorum doğu fertile gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?