Malatyalı hemşerilerim hangi ay olursa olsun gelin beraber bekleyelim bebişlerimizi

evet canım memnunum cok sukur hersey yolunda persembe yumurta toplama olacak. sen neler yaptın
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bende doğu fertilde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum kemal beyle üstün körü konuştuk tam bilgiler ayın 15. verilecek inş. iyi olur çok korkuyorum

ıns kemal bey den memnun kalan arkadaslarım var ıns sızde guzel sonuclar alırsınz

Merhaba bende aynı doktora gidiyorum ve ben kararsız gibiyim devam etmekle ne zaman dan beri gidiyorsn memnunmusun
Neden kararsızsın? Ben ilgisinden memnun kaldım, baştan savma iş yapmıyor, gayet nazik davranıyor, sorularıma cevap veriyor ve sakin bir karakteri var telaşlandığımda sakinleştirmeyi biliyor. E daha ne olsun... Ta doktorun iyisi ameliyatta belli olur bakalım inşallah o vakit de memnun kalırım

Sadece Muane ediyo bilgi vermiyo açıklama çok yapmiyo kısa kesiyor gibi geliyor. Yine de birçok doktordan iyi ama dedigim gibi olunca kararsız kaldım.kac aylık hamilesniz sezaryen mi dusunuyorsnz

Sadece Muane ediyo bilgi vermiyo açıklama çok yapmiyo kısa kesiyor gibi geliyor. Yine de birçok doktordan iyi ama dedigim gibi olunca kararsız kaldım.kac aylık hamilesniz sezaryen mi dusunuyorsnz
Hi evet sormazsan söylemez ama geneldr doktorlar öyle... Dokuzuncu aydayim canim haftaya doğumum var gectigimiz yil açık miyom ameliyatı olmuştum bu sebeple malesef mecburi sezeryan olacağım.

Senin sıkıntın nedir bebiş mi düşünüyorsun yoksa baska sorunlar mi var? Sana tavsiyems sakın park hastanesindeki zehra kuzuya gitme.

Gözdedeki Ali pekinceyi de methediyorlar istersen bir de onagörün

Ben hamileyim canım onun için öğrenmek istedim. Erkek doktora gitmiyorum ben evet park hastanesndeki olayları biliyorum

Ben hamileyim canım onun için öğrenmek istedim. Erkek doktora gitmiyorum ben evet park hastanesndeki olayları biliyorum
Ooo hayırlı olsun canım kaçıncı haftadasın? Umarım gönlüne göre bir doktor bulursun bu doktor arama sıkıntısını bilirim çok zor...

Ooo hayırlı olsun canım kaçıncı haftadasın? Umarım gönlüne göre bir doktor bulursun bu doktor arama sıkıntısını bilirim çok zor...
Saol canım 4 buçuk hafta falan pazartesi tekrar gidecem özlem hanima. Evet ya çok sıkıntı özele gidiyoz ki rahat olalım ama malatyada da kadın dokotr azlığı var evim de yakın hastaneye bakalım artık şimdiki böyle devam ediyorum hayırlısı herseyin. Sende inslah yavrunu saglikla hayırlı lysa kucagina almayi nasp etsin rabbim

merhaba bende özlem hanımdan randevu aldım nasıl acaba siz memnun kaldınız mı

Uzun zamandir kimse bisey yazmamış ama belki gorup yazan olur. Ben sehir disindayim menurum dogu. İcin gelicem memlekete yani malatyaya. Ve malatyadaki tum tavsiye edilen kadin dogum doktorlari erkek hic tavsiye edeceginiz bayan kadin dogumcu yok mu ozlem hanim ve Zeycan hanimin dışında

Merhaba bende Malatya da tüp bebek tedavisi gördüm şuan 13 aylık kızım Umarım isteyen herkes sağlıklı bir şekilde kavuşur bebeklerine

Ubeyt akcin alaninda cok iyi bir doktor

Selâmünaleyküm hemşehriler. Baba tarafımndan Arapgirliyiz uzun yıllardır İst.'dayız annem İstanbul doğumlu ben de aynı şekilde doğma büyüme İstanbul. Hiç köyde yaşamadım yine de Malatyadır güzel memleketimm hepinize Allah hayırlı evlatlar versin inş. Şuan ilk gebeliğim oluyor benim için çok heyecanlı bir durum inş. sıhhatle tamamlanır. Hepinize sevgiler.

gozunuz aydin darisi bizim basimiza

Rabbim kucaginda koysun hayirli evlat olsun insaallah. Nornal yolla mi hamile kaldin tedavi gordun mu canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…